Šta je novo?

* SPI1M Sub 4GHz Contest *

evo samo da potvrdim rez@3600=13.891s naravno bez djidanja ;)

videcemo kasnije neki dan,sta sve moze da se izvuce iz ovog Abit-a ip35 pro ;)

evo samo da potvrdim rez@3600=13.891s naravno bez djidanja ;)

videcemo kasnije neki dan,sta sve moze da se izvuce iz ovog Abit-a ip35 pro ;)

Da vidimo sta mogu uraditi ...... bez djidanja :)
Vidis kad hoces kako mozes nabaviti i dobru memaru :)

Poslednja izmena:
Novi zadatak za Stanoja :) , bez djidanja :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ne razumem? da se naviknem na konkurenciju koju deremo 1sec+ u Spi 1M, da je i 1ms i to mnogo u Spiju 1M al trenutno je razlika PREKO JEDNE SEKUNDE.... ajde dacu sve od sebe da se naviknem na takvu "konkurenciju" :d

Ne razumem? da se naviknem na konkurenciju koju deremo 1sec+ u Spi 1M, da je i 1ms i to mnogo u Spiju 1M al trenutno je razlika PREKO JEDNE SEKUNDE.... ajde dacu sve od sebe da se naviknem na takvu "konkurenciju" :d

rekoh lagano ..... ne moras odma ali za koji dan ...... :) , bez daljne diskusije konkurencije ce uvek biti kad pricamo o ovakvoj disciplini ima mnogih ovdje na forumu koji su sposobni ugroziti i moj i tvoj rezultat pricati o nemanju konkurencije je po mom misljenju malo preterano.

Ja najavljujem obaranje vaseg rezultata , a na tebi je da castis pice kad budem u Beogradu krajem Septembra :) I bez ljutnje ali konkurencije ce uvijek biti .....

Poslednja izmena:
Pa to lagano vec traje i traje :), ja kad sam rekao da nemamo konkurenciju stvarno je nismo ni imali, drzali smo ili i dalje drzimo WR u kategoriji 6300/6400/6600 i 6700 u 32M (falio je samo jedan proc za 100% dominaciju !!!), onda u 6300/6400 i 6420 u 1M itd.. i preko 5.4ghz imamo najbolje vreme na svetu (perf broj, ako se ne racuna 975x, deremo cak i u p35 segmentu) tako da bez lazne skromnosti mogu da kazem da za sada nemamo konkurenciju na nasim prostorima.

p.s. U septembru kazes da dolazis, odlicno taman nam tada pada pola godine kako smo sub 10 :), i pravimo malu zurku da proslavimo naravno pozvan si, taman na licu mesta da ti pokazem kako se pravi rez sub 10 :p:), mozda bude tad i sub 9 ko ce ga znati videcemo...

poz Misko

Pa to lagano vec traje i traje :), ja kad sam rekao da nemamo konkurenciju stvarno je nismo ni imali, drzali smo ili i dalje drzimo WR u kategoriji 6300/6400/6600 i 6700 u 32M (falio je samo jedan proc za 100% dominaciju !!!), onda u 6300/6400 i 6420 u 1M itd.. i preko 5.4ghz imamo najbolje vreme na svetu (perf broj, ako se ne racuna 975x, deremo cak i u p35 segmentu) tako da bez lazne skromnosti mogu da kazem da za sada nemamo konkurenciju na nasim prostorima.

p.s. U septembru kazes da dolazis, odlicno taman nam tada pada pola godine kako smo sub 10 :), i pravimo malu zurku da proslavimo naravno pozvan si, taman na licu mesta da ti pokazem kako se pravi rez sub 10 :p:), mozda bude tad i sub 9 ko ce ga znati videcemo...

poz Misko

Ma Misko zar stvarno mislis da ja nisam mogao i ranije da ugrozim bilo koji vas rezultat ?
Gledaj mozda si cuo za ICEMAN'a on je inace moj dobar prijatelj covek je sto se tice kaskadnih sistema daleko najjaci u Evropi (evropski chillyone) a mozda si cuo i za stummerwinter , joe_cool i jos nekih sa njemacke OC-Scene. Ova dvojica zadnjih cak i stanuju u blizini. Da sam hteo mogao sam kaskadni sistem i Mousepot u roku 7 dana da imam.
A sta mislis sta bi onda bilo ?
Iskren da budem cak sam se i razmisljao na taj korak kad sam procitao onaj Dusanov Artikal u Digitalu.

E sad drugo je to iako su to dobri prijatelji sto ja ne zelim da budem clan bilo kakvog tima na njemackoj OC-sceni...... i biram veoma dobro ljude sa kojima radim.

Ovo ti pricam samo da ti ukazem na to da ako postoji volja da je sve moguce....
Bili su i drugi prije vas ovdje na forumu mesecima pa cak i godinama referenca samo izjave tipa "mi ili ja nemamo konkurenciju nisu izgovarali"

A sto se tice laganog da traje ...
Pa idemo redom :

prvo dryice
pa zatim tweaovanje spi1m i 32m
pa ln2

Namerno ostavljam ln2 za kraj jer hocu da optimizujem prvo maksimalno sistem jer ucim iz gresaka konkurencije :)

sve redom lagano & no_team !

Poslednja izmena:
A sta mislis sta bi onda bilo ?

Sta bi bilo kad bi bilo, puste me tih prica montoja, ja samo cenim finalni rezultat, finalni rezultat u 1M je trenutno da ponovim preko jedne sekunde, to je abnormalno velika razlika, tebi niko nista ne brani uzmi sta oces tvikuj, lemi, pravi potove, mene samo zanima krajnji rez, a tvoj je trenutno smesan u poredjenju sa nasim. Ti kad budes napravio rez ispod 9.2 javi se ponovo da nastavimo da pricamo. Do tada me uopste ne zanima ni ko su ti prijatelji ni kako tvikujes ni sta mozes i sta ne mozes da nabavis. Samo finalni rezultat me zanima!

Novi zadatak za Stanoja :) , bez djidanja :)

lepo,vec sam zasukao rukave ;)
pretpostavljam 2:3 cas4-4-4-4 :trust:
aj daj malo vise podataka kad radis te skrinshotove,e si video kako ja to radim ;)

edit:
evo sad vidim prozivanje,pa da dodam nesto ;)
iz Digital-a:
"Na nasim prostorima bas i nemamo konkurenciju.Postujemo Monteboy-a,Kokosa....Evo i Kakaroth ulazi na vrata subzer-a,a tu su i neki stari oceri,npr Aca i Simposn H"

Samo da kazem da je ovde jos bilo nekih imena navedenih,al mislim da na kraju nije bilo mesta u clanku,pa su verovatno odlucili da skresu pojedine delove...dule je kriv ;)
meni je drago sto se skoro formirao i drugi tim,a trojica iz tima su bili na "praksi" kod nas malo ;)
tu si i i ti monte,ipak mi je draze da se takmicim protiv nasih ljudi i ljudi koje poznajem,pa tu mozemo da se prozivamo i sl
ali moracete da se podrudite ;)

:wave:

Poslednja izmena:
Sta bi bilo kad bi bilo, puste me tih prica montoja, ja samo cenim finalni rezultat, finalni rezultat u 1M je trenutno da ponovim preko jedne sekunde, to je abnormalno velika razlika, tebi niko nista ne brani uzmi sta oces tvikuj, lemi, pravi potove, mene samo zanima krajnji rez, a tvoj je trenutno smesan u poredjenju sa nasim. Ti kad budes napravio rez ispod 9.2 javi se ponovo da nastavimo da pricamo. Do tada me uopste ne zanima ni ko su ti prijatelji ni kako tvikujes ni sta mozes i sta ne mozes da nabavis. Samo finalni rezultat me zanima!

Dogovoreno , e da ja pijem ladno Niksicko tako raspitaj se gdje ga ima u BG do Septembra... :)

Ako pijes tamno onda moze da se sredi nesto. Niksicko svetlo je nekako obicno :D

Ja sam pio Niksicko tamno jedan put u PG i imao sam povratit koliko je lose
Inace se Niksicko od kad su Belgijanci preuzeli kormilo dosta pokvarilo.
Nekad je bilo vrhunsko pivo , salim se ja malo sa Miskom moze i Lav nije problem samo nemote molim vas BIP .....

Inache Apatinsko mi se svidja :)

Ma AMSTEL je zakon :)

Trenutno su sva domaca piva blagi ocaj... Od LAV-a mi redovno bude muka :( Jelenko je verovatno trenutno najbolji.

Ma AMSTEL je zakon :)

Trenutno su sva domaca piva blagi ocaj... Od LAV-a mi redovno bude muka :( Jelenko je verovatno trenutno najbolji.

Tako je Djole:)

Ja sam pio Niksicko tamno jedan put u PG i imao sam povratit koliko je lose
Inace se Niksicko od kad su Belgijanci preuzeli kormilo dosta pokvarilo.
Nekad je bilo vrhunsko pivo , salim se ja malo sa Miskom moze i Lav nije problem samo nemote molim vas BIP .....

Inache Apatinsko mi se svidja :)

BIP nikako,nisam ga dugo vremena uosphte video u prodaji...

Mi se zezamo, al' ti ga pretera :D

Shto mi ovo poznato odnekle,uh pa vidi eno ga u potpisu :D

ako niste probali,probajte pivo iz privatne pivnice u borci,valjda se pravi po nekom bavarskom receptu,a ima ga u par lokala po bg-u,da ne navodim sada koja su...e to je pivo,mada mogu i ostala sto ste naveli...nece da smeta :D

Kad smo se vec presaltali na pivce, da malo razradimo diskusiju :D
Mogli bi da organizujemo kad monte dodje neko ispijanje kolektivno ;)

Jeli staxm jel to ono WFT ili WTF kako se vec zove??? Mislim sto se toci u Optimist-u...

E, sunce li vam vaše, samo bi da šikate, niko da klokuje! :d:d:d

Kad smo se vec presaltali na pivce, da malo razradimo diskusiju :D
Mogli bi da organizujemo kad monte dodje neko ispijanje kolektivno ;)

Jeli staxm jel to ono WFT ili WTF kako se vec zove??? Mislim sto se toci u Optimist-u...

uvek za :D
jesto to je to sto se toci u optimistu ili tramvaju,samo ne znam tacno ime piva,al je xtra cheers

@monte
e to je vec dobar rez :)
a i slikanje si popravio ;)

:wave:

Vrh Dno