Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Stcable Flat Light 20/1.5 mbps - 2120 RSD

Potpisao sam ugovor na 24 meseca - prvih 5 meseci za dz posle se placa 2120 a posle 12 meseci se paket moze i smanjiti. Prvih dvanejst se moze samo povecati. Nisam mogao da verujem da posle 12 meseci od potpisivanja ugovora dozvoljavaju i da se predje na manji paket.

Stcable Flat Light 40/2 posle povecanja sa prethodnog paketa 20/1.5 - cena ista 2120RSD

I malo daleki istok i okeanija:

Nadam se da nisam smorio :D

Ma kaaakvi :p

@Pablo ali si ti opterecen tim brzinama, ok znamo imas najbolji net u Srbiji(al za malo) ali brate smorio si, ustvari cepaj daj jos koji SS da parimo oci :D

Primetio sam da vec skoro dve godine SpeedTest ne meri uopste dobro brzinu protoka net-a, pa me zanima dali postoji neki drugi software
za merenje protoka. (speedtest uvek meri manje, to vidim preko protoka na torrent-u, neko tu laze a provajder bome i krade)
Unapred zahvaljujem na odgovoru

Na primer utorrent mi pokazuje okko 9/Mb nekad malo vise ili manje download a speedtest samo 6.75/Mb (paket mi je kao 10/Mb)
i taj link je takodje neki speedtest samo preko targo-isto 6,77Mb/s a to je isto speedtest

Poslednja izmena:
Meni kad resetujem ruter brzina downloada je 1070Kbps.. posle nekog vremena se sama smanji na ~850Kbps. I ja imam "kao" 10Mb kod Oriona pa izgleda da neko zakida.
Za testiranje trenutne brzine Downloada koristim sajt Nvidie, tj. izaberem neki od drajvera i pokrenem Download, uvek pokaze trenutni maksimum kada se skida sa njihovih servera.

untitled-1.png

Poslednja izmena:
Al si bRezobrazan :) ja više volim real world testove :)

Ma mislim net jel ti veci :D e salim se naravno izvinite za OFF

Kod Beogrida 18/18Mbs plaćam 2.290,00 a dobijam:

...i da znate ja se to ne falim, ja to samo nekima udaram čežnju :-devil-:

Napusti temu.

Duo Silver + Dodaj NET 10/1
Izuzetno zadovoljan :)

Through the roof :)

40 ali je nekih sat vremena ludeo :)

Preživi targo, ako boga znaš, samo preživi nekako... :)

SBB Duo Gold Extra 25/2 Mb/s
3091061954.png

FTTH - Targo Telekom , paket "Net Base" 24/12 Mbps
Testirano sa Frankfurt, DE
http://www.speedtest.net/my-result/3091371189
Targo_speed_test.jpg
Targo_ping_test.jpg
Cena: 1.599 rsd mesečno, ugovorena obaveza 2 godine
Do sada bez ijedne zamerke od priključenja
Jedan od retkih ISP-ova koji daje veće brzine od deklarisanih ugovorom :D

P.S. Ne vidim ni jedan razlog da će Targo da propadne, sve su to priče "rekla-kazala"...

Nije nešto posebno za današnje uslove, ali obzirom na to gde se nalazim - periferija Pirota (još nema SBB-a, mada se šire...), za ADSL mi je max 10Mbit - mnogo bakra... I obzirom da je wifi provajder, nije tako loše za ovu cenu (1850din) uz ugovornu obavezu od 12 meseci.

3098658388.png

Nije nešto posebno za današnje uslove, ali obzirom na to gde se nalazim - periferija Pirota (još nema SBB-a, mada se šire...), za ADSL mi je max 10Mbit - mnogo bakra... I obzirom da je wifi provajder, nije tako loše za ovu cenu (1850din) uz ugovornu obavezu od 12 meseci.

3098658388.png

Odlicno, drago mi je da sada, skoro svako mesto u Srbiji moze da ima takav net ;)

Nazad
Vrh Dno