Ova tema je zrela za ključ!
Jer se zbog nekih pretvorila u nezrelo adolescentsko merenje. Postavljaju je snimci bez informacija koji su paketi u pitanju koliko se plaćaju itd. Nikakvih korisnih informacija jer posle sledi gomila pitanje koji provajder itd.
Besmisao! Ili uvesti neka pravila i red kao što je već predlagano da bi iole imalo koristi od ove teme ili zaključati
Uradi "Speed Test" na obadva pa da vidimo. Ako je relativno brz internet WiFi ako nije bar u polu N rangu nemože toliko da propusti.Ljudi zasto mi je brzina downloada preko kabla duplo veca nego preko wirelesa,a lap top mi je pored modema kad sam povezan na wireles?
Uradi "Speed Test" na obadva pa da vidimo. Ako je relativno brz internet WiFi ako nije bar u polu N rangu nemože toliko da propusti.
Preko kabla mi je brzina na downloada na"Speed test" 15000 kbps,a preko wi fi-a 8200 kbps.Koristim. "total mix" i ruter" TP Link-TD-W8951ND"
Taj laptop verovatno nema N standard pa je ograničen na teoretsku brzinu od 11K, oduzmi neke gubitke i to je to.
Ako ima Android telefon nek instalira wifi analyser, tako će videti koji kanal bi mu najviše odgovarao
Sad cu da probam,a da ni je ovo mozda do rutera,jer dok sam bio kod telekoma ista mi je brzina bila i preko kabla i bezicno?
Instalirao sam wi fi analyser,ali ne znam sta tacno da gledam na njemu.On mi pokazuje koja je mreza u okolini najjaca.A kako da vidim koji je kanal na mojoj najbolji?
Channel rating iliti treci po redu
Zasto mi imamo pakete gde je uglavnom upload drasticno manji od downloada?
Bio sam pre mesec dana u kini i njima je isti down and upload...
To je do nasih isp ili kako?kako je u komsiluku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari