Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
^^
Pa da, na 1,5, odnosno 1,3 mb/s :p

Telekom 1.5Mb

SNR Margin Down/Up(dB) 28.0/34.0
Attenuation Down/Up(dB) 19.5/10.0

Poslednja izmena:
Konacno upload malo veci:D

Primetio sam da oba testa jako brljave u Chrome-u, dok u ostalima rade ok.

Oce zbog antivirusa da brljavi

Poslednja izmena:
Ja samo ne razumem, zasto se razlikuje ping na speedtestu i na pingtestu?

Na speedtest-u se 'obraćaš' serveru samo jednom, radi određivanja odziva... dok je na pingtest-u taj ping neki vid prosečne vrednosti više 'obraćanja'. Pod 'obraćanjem' podrazumevam slanje i primanje paketa sa nekog servera.

Poslednja izmena:
Mesec i po dana sam bio kuci (SR), imao samo net brzine 1 MBps, stvarno sramota, jedan film ne mogu da skinem kao covek vec ga stavim da se skida po celu noc da bih ga sutradan gledao :mad: a sto je najgore cena - 1500 dinara. Znaci razumem da je internet ******, al onda ce i cena da bude u saglasnosti sa brzinom.... Evo juce sam dosao u Bugarskoj i danas sam uplatio 25 leva (1 euro= 1.94 leva) sami vidite kakav zver od interneta, dok kazes keks film je vec skinut :)

Poslednja izmena:
Sta ima vise da se prica o nasoj SRBIJI, u svemu najgori, ej Bugari da imaju 92mb/s ej oni, ovo je sramota sta da se kaze.Evo moja brzina

pa eto samo pogledaj post od DarkSideR i sve ce ti biti jasno sta covek placa za nesto malo jace od desetak evra. a sta mi dobijamo za nase pare. jos malo pa ce nam traziti kozu sa ledja da nam skinu za posten net.

a? ^^ XD

1167547529.png

1Mbps/256kbps

Kvalitet neta odlican uvek ali brzine male ;)

Dajte speedtest rezultat Orion 6/1 paketa.

Nazad
Vrh Dno