Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Uradis speedUP i dobijes:

Kad si vec pomenuo kada je net rasterecen ide ovako nesto:

U 90% slucajeva je download oko 4.04 to je neka realna brzina.

Hvala druze na informaciji.:) Prebacio sam se na 2mbps i prijavio sam se za uslugu SpeedUP ( nisam je aktivirao naravno ) i sad nema gubitaka:

Nema na cemu, ali ipak bi trebao neki sticky da se stavi da svi koji su na telekomu vide.

ma speedtest je ok za otprilike proveru, ali je precizan ko kad corav ubadas konac u iglu...

evo rezultalta na london serveru, a imam 1M adsl...

beocity-ev test pokazuje dosta realnije brzine....

http://www.speedtest.net/result/626110206.png
626110206.png

Poslednja izmena:
pitanje je gde ovaj test meri brzinu, posto kad sam imao katastrofalan protok pre nekoliko sati od tipa 4KB/s, on mi je pokazivao standardne rezultate za 1Mbit adsl...

634219590.png

Telekom click1, tek sad saznah za speedup. Upalicu ga cim mi stigne prvi racun za fixni.

http://www.speedtest.net/result/643097558.png aj mi neko objasni ovo u poslednja 3,4 dana mi baguje net samo tako igrao sam kantere bukvalno i oni mi seckaju sto nikad nisu a taman namestio fps 71 znaci sve letelo i odjednom baguje
e sad jutros ubacim da mi skida americku pitu i on skida brzinom od 60 kb/s i ne ide jache a stalno je isao 100 bez problema i uradim speedtest i on mi krene onako jedva penje do 0.53 54 i prebacio na ovaj ovde forum tab i vratim a tamo 3,95 nisu mi valjda nabili na 4mb sto ne verujem ?
i oce li uopste povecavati adsl malo ?

edit: a ovo je sad wtf http://www.speedtest.net/result/643107895.png
a da bar radi da mi skida tom brzinom pa i da se ne zalim al jedva vuce :(
sacu da ukljucim dl pa mozda poveca posle nekog vremena

Poslednja izmena:

Poludelo sve... naravno ovo nije u realnom radu. :)

poz svima! mene zanima dali cu ja dobiti nesto ako na paketu click1 samo podnesem zahtev za aktiviranje usluge speed up a necu menjati brzinu na vece pakete? dali ce se samim time click1 stabilizovati i doci na ono svoje ili pak mora da se promeni na vecu brzinu?

ovo je trenutno stanje bez speed up aktivacije.

dok sam ovo pisao sam dobio novi racun pa sam podneo zahtev da aktiviraju uslugu ali me ipak zanima dali ce biti sta od toga ili ne?

Poslednja izmena:
Lele ljudi, sramota me :p
Wireless je u pitanju:

Inace placam 256/128 :D

poz svima! mene zanima dali cu ja dobiti nesto ako na paketu click1 samo podnesem zahtev za aktiviranje usluge speed up a necu menjati brzinu na vece pakete? dali ce se samim time click1 stabilizovati i doci na ono svoje ili pak mora da se promeni na vecu brzinu?

ovo je trenutno stanje bez speed up aktivacije.

dok sam ovo pisao sam dobio novi racun pa sam podneo zahtev da aktiviraju uslugu ali me ipak zanima dali ce biti sta od toga ili ne?

Hoće. Imao sam identičan rezultat kao ti pre speed up-a, a sada je :

Dow - 1.02 Mb/sec
Upl - 0.16 Mb/sec
Ping - od 38 - 42 a bio je 55-60 ;)

Evo jedno od merena na 1024/128 posle speed up-a

Prilozi

• Brzina na 1 mb posle speed upa.jpg
    Brzina na 1 mb posle speed upa.jpg
    20.2 KB · Pregleda: 54

Telekom Click 1. Ceo dan danas mi radi kriminalno net. Ovo je prvi put od kad sam na telekomu da ovoliko lose radi...

Prelazak na 4Mb paket SBB

evo konacno mi je aktivirana speed up usluga i evo testa posle toga!!!

649451313.png

mogu vam reci da se vidi osetno ubrzanje, svi koji to nisu uradili na paketima click 1 ili click 2 neka urade nece pozaliti.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno