Sonamy_Boy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.01.2009
- Poena
- 320
Možda su ganci opet vadili bakar iz optičkih kablova. :d
:laugh::laugh: Hahaha
Možda su ganci opet vadili bakar iz optičkih kablova. :d
Shta je to speedUP i jel se placa ili ??![]()
Ne, besplatno je. Prijavis se za speedup i time eliminises overhead gubitke i dobijas brzinu koju treba da imas na paketu. http://www.telekom.nadlanu.com > Internet usluge > Zahtev za aktivaciju speedUP. Popunis podatke i to je to, aktivirace ti uslugu u roku od 24h.
Da li je moguce da ljudi jos uvek ne znaju za ovako nesto? Nije mala stvar s'obzirom na procentualno vecu brzinu koja se dobije zauvek. Ajde okacite sticky za speedUP, steta da ljudi koji imaju internet kod telekoma ne iskoriste ovako nesto kada je besplatno.
Ne, besplatno je. Prijavis se za speedup i time eliminises overhead gubitke i dobijas brzinu koju treba da imas na paketu.
odličan detektivski posaoBrljavi oko downloada, ne i oko uploada. A 0.54 upload može imati samo na 16Mb/s ADSL-u.![]()
Ne, besplatno je. Prijavis se za speedup i time eliminises overhead gubitke i dobijas brzinu koju treba da imas na paketu. http://www.telekom.nadlanu.com > Internet usluge > Zahtev za aktivaciju speedUP. Popunis podatke i to je to, aktivirace ti uslugu u roku od 24h.
Da li je moguce da ljudi jos uvek ne znaju za ovako nesto? Nije mala stvar s'obzirom na procentualno vecu brzinu koja se dobije zauvek. Ajde okacite sticky za speedUP, steta da ljudi koji imaju internet kod telekoma ne iskoriste ovako nesto kada je besplatno.
Hmm veoma cudno, ja sam se prijavio za speedup jos dok sam imao 1mb pa sam tako eliminisao overhead. Izgleda da neces moci nikako![]()
Trebalo bi. Ne vidim zasto ne bi radilo.
Pretpostavljam da si i ti pre ovog 4mbps imao neki manji ( 2 ili 1 mbps ) pa si tamo odradio SpeedUP i preshao na 4 mbps i SpeedUP ti je ostao aktivan ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari