Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Pa ne znam .... vidim da neki imaju PING dosta bolji .... ali ja i ne igram online .... tako da mi nije frka ... brzine mi liče da su OK ...

Malo je off... Ali moram da primetim da se SBB "ubi" sa reklamiranjem najbržeg interneta po Netindexu, a oni ne da nisu prvi, nego nisu ni drugi već treći.

Ili ja možda gledam pogrešan Netindex :).

@sea5
Tačnije 8. su računajući sve provajdere, tj. i manje. Mada se Orion pojavljuje pod dva različita naziva, tako da su u ustvari 7.

Oni koji su pre SBB-a i zbog kojih je SBB 8. pružaju usluge samo firmama i slično (plus akademska mreža i izuzimajući Vektor i IKOM).

Sveukupno, gledajući broj pojedinačno testiranih ip adresa i broj odrađenih speedtest-ova u navedenom periodu, SBB jeste najbrži. Piše sve tamo na netindex-u.

Poslednja izmena:
Ikom 10/512

2121792132.png

Poslednja izmena:
Jel je to Vip malo popravio mrežu? Nisam nikad izvlačio ovoliki download.

Meni je njihov net uvek odlicno radio....

mt:s 3G sa prastarim E220 modemom :) Nije loše, obzirom da je modem HSDPA 7.2Mbit, i da je max upload 384kbps sa njime.

2128128802.png

2135290552.png

Prilozi

• 2135290552.png
    2135290552.png
    32.6 KB · Pregleda: 89
Telekom Srbija ADSL Click4

Nadam se još malo ADSL kod Telekoma, odoh na optiku kod Targo Telekom čim se steknu uslovi.

Nije telekom ni tako los, ali samo kad je u nekoj firmi :d

Ovo je kod mene na poslu (ograniceno 100mbit switchem)

2137557952.png

Poslednja izmena:
Ajde bre ugasite antivirus pa onda testirajte.

2156854558.png

WiFi 5Ghz. Ping varira od 25-50ms

Poslednja izmena:

SBB

meni nesto velik ovaj ping... jel moze to manje? :D

Naravno da moze :D

Od kad sam dodao wifi ruter, ping mi se truplirao

2159947535.png

Onaj njihov, tp link ?

Jednostavno, imas malo vece opterecenje na cvoristu ili ti nije najbolje odradjena instalacija (last mile). Proveri za svaki slucaj po stanu da ti kabl nije ustinut negde ili ako ima neko ostecenje. nadam se da ne testiras preko wifi vec koristis za testiranje iskljucivo kabl. ;)

Nazad
Vrh Dno