Prosao tutorijal, osnovno da te nauci komande i slicno, samo valja prouciti keybinding prvo u meniju. Sve na max radi savrseno glatko, mada su teksture malo mutnjikave. Odigrao jedno 20-ak minuta COOP misije sa jos jednim likom sa kojim me quickmatch smestio i sljaka fino. Neprijatelji do duse dolaze sa predvidljivih lokacija, prate uvek istu marsutu na tom delu.
Ali da igra je kao L4D2 sam osto si u termi odelu, te si malo kabastiji ali i izdrzljiviji i naravno infinite ammoVidecemo jos kako ce se pokazati, dok ubacim par sati u betu, pa dajem sud.
I, šta smo zaključili, uzimati? Igra izlazi za manje od 2 dana. Na gamersgate je 30%, doduše ne dobija se onaj preorder buzdovan, mogu bez njega
Ili da ipak sačekam neki mesec, kapiram da će relativno brzo biti na 30% popusta, ili više.
I, šta smo zaključili, uzimati? Igra izlazi za manje od 2 dana. Na gamersgate je 30%, doduše ne dobija se onaj preorder buzdovan, mogu bez njega
Ili da ipak sačekam neki mesec, kapiram da će relativno brzo biti na 30% popusta, ili više.
Predpostavljam kažu: monotona napucavanja?Izašla igra, vidim na steamu većinom negativni komentari. Nisam uzeo, sačekaću još malo, valjda mi imperator neće zameriti![]()
Ako neko zna za neki fix kako poboljsati fps, neka javi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari