Ti si lud ako ćeš ovo da igraš ... pa ovo je na nivou DooM-a (sa modernizovanom grafikom). Igra je dno.
Ja mislim da su igre kao sto su LOL, DOTA 2, TF2 i Rocket League apsolutno ispiranje mozga jer svaku aprtiju radis jedno te isto, ali opet necu ljude da nazivam "manitim" ako oni uzivaju u tome, a mene ne prozivaju za igranje neke, njima nebitne igre. Ja se jednostavno ne mesam u njihovu diskusiju.
Bas me zanima, koliko si partija dote u zivotu odigrao?
Kasa5033,
Ja sam lepo napisao da žargonski izraz "ti si lud" - nije vređanje već izražavanje neverice Pogledajte prilog 215034.
Šta je bre to sa vama mladima? Što ste bre tako nadrndani ko žene u PMS-u ... gledate da se posvađate za svaku reč. Koj vam je moj ???
Sve što se izgovori, ne treba shvatiti u bukvalnom smislu ... valjda postoje nijanse i nijanse značenja određenih pojmova, reči, žargona, složenica?![/B]
Takođe ne govorim o "novom" (šta god to značilio) DooM-u, već o jednom jedinom DooM-u koji se tako zove (znači onom iz 1993.), jer je igra prikazana u onom videu, tako loše tehnički izgledala (onaj nedostatak fluidnosti u kretanju) da sam je uporedio sa nivoom igara koje su se pravile na početku ere PS igara a DooM sam uzeo za primer jer me je igra neverovatno asocirala na njega (ideš kroz zatvorene prostore i napadaju te akrepi).
Gledanje sledećeg videa u boljem kvalitetu (koji je postovao Gdin_M) je već donelo sasvim drugi doživljaj igre (bar što se tehničkih detalja tiče), mada i tu imam zamerki ali nebitno u ovoj priči.
Kratko: ne "vadim" se, već pokušavam da delujem vaspitno u skladu sa mojih 50 i kusur godina. Ali to kod Vas mladih očito ne pomaže, imate manjak životnog iskustva i višak hormona. Nemam nameru da dalje sa tobom polemišem.
filipenko,
Šta misliš, koji je ovaj živuljak (rang, level ...)?
![]()
Takođe ne govorim o "novom" (šta god to značilio) DooM-u, već o jednom jedinom DooM-u koji se tako zove (znači onom iz 1993.), jer je igra prikazana u onom videu, tako loše tehnički izgledala (onaj nedostatak fluidnosti u kretanju)
Čekaj, stani, polako...
Kako mogu biti pomenuti (izuzev Boga-Imperatora Čovečanstva, dabome) jači od demonskih prinčeva, bivših Primarha, stvorenih od gena samog Boga-Imperatora? Fulgrim, Perturabo, Angron, Magnus, Lorgar...su živi. Gvozdeni ratnici, Jedači svetova, Smrtna straža, Hiljada sinova, Rečonosci, njihove su legije. Oni su demonski prinčevi, ne mogu njima pobrojani da pariraju. Ajde možda Abaddon, jer je on klon samog Horusa, ali nema teorije da je od njih jači Bibliotekar Krvavih Anđela. Mora to malo da se modifikuje, ne znam gde si našao taj spisak. Da ne spominjem tu slinu od gospodara Kamore, koji ti je na 4. mestu. Azdrubel je mator, stari, slabi, u potrazi je za žrtvama koje bi ga podmladile, jeste on moćno biće ali nema šanse da može da parira pomenutima.
Loše sam se izrazio: mislio sam na seckanje tj. nedostatak frejmova u fluidnosti igre (koju je i filipenko pomenuo). Delovalo je da je stvarno takva igra (što se u sledećem HD klipu pokazalo kao netačno).Pa upravo je poenta da ne bude fluidno kretanje jer su to terminatori iz W40K univerzuma.
Sunce ti kako ste ne napalili sa ovim pricama o likovima iz ovog univerzuma, uvek mi se jako svidjao ovaj svet, al me je u istu ruku uvek plasila njegova kompleksnost.
Dajte neke knjige/stripove za asolutnog pocetnika da krene malo u upoznavanje wh40k, moze i na pm da ne idemo previse u off, hvala.
filipenko,
Šta misliš, koji je ovaj živuljak (rang, level ...)?
Poruka je komicnog karaktera, nisam bio ozbiljan. Postoje dva nacina da se rangiraju likovi iz WH40 po snazi. Jedan je na osnovu dostupne literature a drugi je na osnovu izdanja stone igre. U nekim verzijama stone igre Kaldor Draigo je bio neunistiv, zato sto je neki lik sto je radio za GW namerno napravio Cak Norisa, lika bez mane, koji ne moze da umre, bori se u Warp-u, u prvoj borbi je sredio demonskog princa, oterao Mortariona u Warp itd. Kasnije su to malo sredili. Slicno vazi za Mefistona, bibliotekara. Jedini koji je uspeo da prevazidje Red Thirst.
Edit: Zanimljiv lik je Cypher, ali za njega se ne zna jel ziv. Slicna situacija kao Vulkan, za kog se jos uvek ne zna jel medju zivima. Po nekoj logici ali ne po knjigama i stonoj igri, Vulkan bi trebao biti najjaci Primarh. Jaci i od Horusa, ali eto to se tako nije odigralo. Crni covek je pitanju, visi od proseka za marince, jedino ga zeza sto je mnogo fin i dusa od coveka. Ali je fizicki impozantan i gotovo neunistiv. Kada bi njemu puko film usro bi se Abbadon u gace, pazi sta ti kazem
Vect je najstariji zivi lik u WH40k univerzumu. Svi ostali su neke prelazne varijante, reinkarnacije, zarobljene duse starih bogova i slicno. Zbog toga je on fakticki u rangu sa tim bogovima i nije se saliti sa njim, posto je jednako pokvaren i namazan kao bogovi Haosa.
Edit2: Nekrone ne racunam medju zive, jer oni sa svakom novom smrcu i povratak u stazis gube deo stare licnosti dok su bili zivi. Tako da njihove vodje posle toliko miliona godina sigurno nemaju pojma ko su i sta bili.
Loše sam se izrazio: mislio sam na seckanje tj. nedostatak frejmova u fluidnosti igre (koju je i filipenko pomenuo). Delovalo je da je stvarno takva igra (što se u sledećem HD klipu pokazalo kao netačno).
Sunce ti kako ste ne napalili sa ovim pricama o likovima iz ovog univerzuma, uvek mi se jako svidjao ovaj svet, al me je u istu ruku uvek plasila njegova kompleksnost.
Dajte neke knjige/stripove za asolutnog pocetnika da krene malo u upoznavanje wh40k, moze i na pm da ne idemo previse u off, hvala.
Pored ovoga što su ti preporučili, za knjige je moja preporuka da se krene od romana "Space Marine" od Jana Votsona (Ian Watson), gde se detaljno upoznaješ sa konceptom marinca, zašto je takav i kako se stvara, a nakon toga (ili pre toga) se baci na "Let the Galaxy Burn", kolekciju najrazličitijih priča iz Warhammer 40K univerzuma koja je em odlična, em će ti biti daleko jasnije ko je tu ko i šta je šta.
Naravno, sve što su ti pominjali može da bude dragoceni izvor za dodatne informacije, pojmove na koje budeš nailazio po knjigama i tako dalje.
I upamti - Umovima bogova smrtnici ne mogu da sude, već prihvati da Tzeentch za svakoga od nas ima mesto u svojim velikim mahinacijama i budi srećan što ćeš odigrati svoju ulogu!
Da, ovde tačno piše: http://spacehulk-deathwing.com/game#bestiary (drugi sa desna).... (trebao bi biti) Broodlord, s tim što bi njegov ekvivalent među Tiranidima trebao biti Lyctor, a ne Hive Tyrant. ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari