Prosao tutorijal, osnovno da te nauci komande i slicno, samo valja prouciti keybinding prvo u meniju. Sve na max radi savrseno glatko, mada su teksture malo mutnjikave. Odigrao jedno 20-ak minuta COOP misije sa jos jednim likom sa kojim me quickmatch smestio i sljaka fino. Neprijatelji do duse dolaze sa predvidljivih lokacija, prate uvek istu marsutu na tom delu.
Ali da igra je kao L4D2 sam osto si u termi odelu, te si malo kabastiji ali i izdrzljiviji i naravno infinite ammoVidecemo jos kako ce se pokazati, dok ubacim par sati u betu, pa dajem sud.
I, šta smo zaključili, uzimati? Igra izlazi za manje od 2 dana. Na gamersgate je 30%, doduše ne dobija se onaj preorder buzdovan, mogu bez njega
Ili da ipak sačekam neki mesec, kapiram da će relativno brzo biti na 30% popusta, ili više.
I, šta smo zaključili, uzimati? Igra izlazi za manje od 2 dana. Na gamersgate je 30%, doduše ne dobija se onaj preorder buzdovan, mogu bez njega
Ili da ipak sačekam neki mesec, kapiram da će relativno brzo biti na 30% popusta, ili više.
Predpostavljam kažu: monotona napucavanja?Izašla igra, vidim na steamu većinom negativni komentari. Nisam uzeo, sačekaću još malo, valjda mi imperator neće zameriti
Ako neko zna za neki fix kako poboljsati fps, neka javi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari