Šta je novo?

SP u košarci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najjaci adut Jokicev kada ima loptu proigravanje ali ne kapiram zasto niko ne ulazi? To radi u Denveru samo tako. Ovde nista.

Izmasismo se u poslednjem delu druge cetvrtine ko nezdravi... Nadam se da se nece cesce ponavljati takve situacije do kraja utakmice.

Jasno ali ostala krila 0 tj. Simon, Lucic, Guduric. Jovica usrale 3 trojke inace nije njegova specijalnost. Sjajno je ovaj Djurovic analizirao da ovo nije dobro ali opet vodimo sto je jedina pozitivna stvar. Ako njih krene, a nasa krila ostanu kakva su bila u prvom bice gusto. Kao sto sam i rekao Bogi i Jokic kljucni ali mora pomoc.

Da li jos neko veruje da možemo da dobijemo amere posebno ako ovako igramo odbranu? Probijace nas 1:1 samo tako. Uostalom prva jača ekipa koja zna da igra odbranu i rezultat je prilično neizvestan...

Ovako ste poceli da mracite i pre 2 godine. Identicna situacija. [emoji23]

Ма ово је само мало јачи тренинг, после два лакша. Тек ће да се игра, наши још нису ни почели да се труде.

Jesmo mi loši, ali ovi drugi su još lošiji... [emoji28][emoji23]

Sto mracenje? Samo realna situacija. Odbrana nam je odlicna dok u napadu 3.5 coveka igra i niko vise.
Slazem se za ucinak ali tek je treca utakmica na prvenstvu, polako.
Tokom skoro citave utakmice drzimo rezultat u svojim rukama.
Na sledecim mecevima ce neko drugi iskociti, kad bude bilo najpotrebnije bicemo najbolji, kao i obicno. [emoji16]
Edit: Dodat mali gas i na kraju rutinska pobeda. [emoji4]

Poslednja izmena:
S obzirom da smo lose igrali,ovo je odlican rezultat.Mislim,kasnije mozemo samo bolji biti!

Znaci ide nam i kad n ne ide.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nema mracenja samo realna diskusija. Ako Bogi ne povuce mrka kapa. Ne mozes se osloniti na jednog igraca izuzev Jovica koji je danas odlican. Ili da cekamo Bjelicu da pogodi nesto ako mu ne ide. Guduric, Simon, Lucic veoma lose. Jedina pozitivna cinjenica danas je da smo dobili i to sa ovako losom igrom s izuzetkom retkih dobrih akcija.

BB igra sa tolikom lakocom da je to neverovatno, odlicno deluje.
Sada opet sledi nesto laksi mec na papiru, pa onda opet jak protivnik u vidu Spanaca, tako da i nije lose malo tempirati formu za dalje. Bice to sve dobro siguran sam. Kad bude bilo najpotrebnije citava ekipa ce biti na visini zadatka. [emoji4]

^^

Od odredjenih igraca i ne mozes da ocekujes vise. Ma koliko da su igraci od zadatka, treba se zahvaliti nakon SP-a, bez neke sentimentalnosti. Za OI necemo imati luksuz nepozivanja odredjenih igraca koji su jasno bolje opcije od nekih trenutno na turniru. A nadam se da selektora nece raditi sujeta.

Vasa je napredovao, ali cak i posle njegove najbolje sezone u karijeri Jovic deluje kao mnogo pouzdaniji plej za reprezentaciju i verovatno ce biti nas prvi plej, posle Tea.
TJ Miller pravi drvoseca u svakom pogledu... Jokica su poprilicno zatvorili, mada je i sudjenje dozvolilo previse i bilo je klasicnih kompenzacija...
Za Bogija cekam da zaigra kada je bitno i kada se lomi rezultat, jer tada zna da mu zadrhti ruka kada je pod pritiskom. Protiv boranije nije problem...

Dobro je sto je i ovako proslo, taman da se peglaju stvari gde skripi. Naredne 2 utakmice ce biti jos interesantnije. Veliki plus je sto je ekipa podbacila i sto ce se trznuti sada, jer od sledece faze samari mogu mnogo vise da nas kostaju...

Poslednja izmena:
Raduljica danas naš najkorisniji igrač :D
Jedan šut iz igre a dao 12 poena.

Sent from my moto g(6) using Tapatalk

Ma nije ni Španija neki bauk. Imaju kratku klupu. Iranci danas da su imali kondicije, mozda bi ih i dobili. Mislim da do polufinala nece biti utakmice teze od ove.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sve u svemu nije lose ali cini mi se da nemaju resenja u nekim situacijama. I ne koristi se Jokic kao u Denveru to mi je nekako odmah zapalo za oko.

Necu da trolujem, ali ipak mislim da se ovde igra jaca odbrana nego u nba. Kontas koliku su ga prebili danas kad je prso na kraju onako.

Eto zašto je Raduljica tu. Ukazao se, odigrao 7 minuta, napunio ih ličnim greškama sa jedne, prebio sa druge. X faktor danas.

Bogi naš MVP kao i uvek.

Bjelica i Lučić će ulaziti u ritam kroz prvenstvo, igraju povređeni, ali biće pravi od 1/4. Nemanja je osetio da ga ne ide, igrao je za ekipu, otud i 9 asistencija.

Vasa takođe, on ima ozbiljne probleme kod kuće koji ga ometaju i sezonu kakvu po naporu do sada nije imao. Očekujem da će se i on dizati u formi kako bude sp odmicalo.

Sve ovo ide kako treba.

Ma Joker se sprda, najblaze receno. Covek igra koliko je potrebno. [emoji4]

Imamo srece sa redosledom protivnika, ja se nadam da ce posle ove dve da se jos malo uigraju s obzirom koliko su imali zajednickih priprema...

Шта сам ја приметио:

1. Ми и даље уопште немамо ИГРУ, ово што играмо је као неки тим испред зграде матораца бивших рекреативаца који игра са клинцима из краја, па их на финте и искуство пуни.

2. ЦЕНТРИ, 3 комада, а уопште не играмо на центре! Тј не колико би требало, спорадично и онако кад не знамо шта ћемо....

3. Уласци и двобој 1на1 то не постоји....разумљиво јер се сви наши плаше повреда, што други боли уво.

4. Физички смо спремни, и у 3, 4 четвртини сви против нас почињу да посустају.

Ово ме наводе наследеће закључке:

1. Саша Ђ. намерно крије игру, а до када ће, видећемо, јер је НЕМОГУЋЕ да ОВАКО траљаво играмо! И још побеђујемо!
2. Заиста смо за 3 копља бољи од свих осталих, јер и са оваквим игром све побеђујемо.

Једина тешкоћа је то што ће убудуће сви против нас играти као да играју у живот рођеног детета, дакле коленима, лактовима, свиме...што се видело данас против Италијана, немају шта да изгубе, а судије нису се баш потрудиле да казне безобразну и неспортску игру Италијана.

Изгледа да ће Сале показати ПРАВУ игру тек ако буде стани-пани....све до 1/2 или саме завршнице.

^
Nismo imali cirkulaciju lopte, donekle i zbog kontakt igre koju su dopustile sudije. (realno slobo sudjenja)
Ono sto smo videli od nasih centara danas bolje i da nismo, krljanje TJ Millera (doduse, ruku na srce, cija su slobodna bacanja drzala prevagu kada su se 'talijani priblizili) i totalno promaseno koriscenje Jokica kao klasicnog sidrasa koga su 3 igraca cuvala u jednom trenutku.
1:1 su nas tako slatko probijali, bice veselo protiv boljih reprezentacija ako se ne popravimo u tom segmentu, posebno protiv 'merikanaca.

Ne krije igru, ovo danas je bilo realno stanje, jer su nam krilni igraci totalno podbacili... Micic, Lucic, Bjelica jos nisu usli u ritam, mada od Vase sumnjam da cemo videti bolje... Za druge igrace "od zadatka" nemam komentara.
Da nije bilo razigranog Bogdanovica i onih vezanih trojki Jovica ne bi bilo toliko opusteno u poslednjoj 1/4.

Poslednja izmena:
I ja se slazem da nema neke igre, jako puno zavisimo od suta za 3 poena. Reklo bi se da malo fali Teodosic da pokaze los kohones[emoji16]
Ali i ovako deluje da smo prejaki.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno