Šta je novo?

SP u košarci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konacno prava tema. [emoji4]
Nemojte se zavaravati kada su Ameri u pitanju. Koliko god "zvezda" da je otkazalo ucesce i dalje je to paklena ekipa, fizicki pogotovo. Velika snaga im je naravno i selektor. Videlo se i danas u par navrata kako mogu da zategnu odbranu. I dalje su glavni favoriti, tako se treba i ponasati, ne treba stavljati nikakav pritisak na nase momke. Mislim da je stvorena pogresna slika u narodu, najvise kroz medije i drustvene mreze, u smislu da smo vec u finalu i da igramo za zlato. Polako, treba ici korak po korak, ima zaista kvalitetnih ekipa na ovom SP, nisu Ameri jedini.
Sutra protiv Filipina ce i Beli zaigrati. Ne treba forsirati, lepo rasporediti minutazu kao i do sada pa da se spremamo za Italijane. Da se izadje iz ove grupe kako dolikuje. [emoji3]

Poslednja izmena:
Secam se pre par godina je isla sicna prica, “nisu poslali dream team, mozda imamo sanse”... a onda u finalu krenuli, taj njihov sestim tim, da se sprdaju i poigravaju sa nama kao na treningu...

To im nije bio šesti tim. Harden, Rouz, Kari, Tompson, AD, Rudi Gej, Kajri, Kazins, Dramond... Neuporedivo sa ovim što danas imaju. Slično je bilo i na OI, kad su igrali Batler, KD, Dejvis itd itd.

Od kada znam za sebe, u bilo kom sportu i takmicenju ako smo prvu dobili, obavezmo sledi opustanje od strane tima i vec smo u finalu od strane medija.
Nasa klasicna boljka...

...über rimini 7

Od kada znam za sebe, u bilo kom sportu i takmicenju ako smo prvu dobili, obavezmo sledi opustanje od strane tima i vec smo u finalu od strane medija.
Nasa klasicna boljka...

...über rimini 7

A ja od kako znam za sebe, UVEK se nadje neko kome smeta i kad dobijamo! Stara boljka nas...nikad nismo dobri sebi samima, pa ni kad pobedjujemo!

Svaka cast na pobedi protiv Angole. Neugodam protivnik.
Sta reci oko rostera igraca. Raduljica i Bircevic zalutali na ovo prvenstvo, ali tu su stare zasluge.
Nadam se da ce tim ostati bez daljih povreda i da ce celokupan zavrsiti ovo svetsko prvenstvo.
Ima mnogo staklenih igraca u nasem timu.

Pa ti si taj što flejmuje.
Diskutuje se o sp, o trenutnim utakmicama, a ti si zapeo za selektora.
Koji se inače dokazao i kao selektor i kao trener klubova, o igračkim i ostalim kvalitetima da ne pričam.
Očigledno navijaš za pogrešan klub, ali smanji doživljaj.

Sutra dobijamo sa ne više od 25 razlike :D

Da se razumemo, ne navijam ni za jedan domaci klub u bilo kom sportu (osim kada kada igraju u Evropi onda podrzavam nase), prezirem oba najveca drzavna projekta a nisam bas ni fan navijaca istih... Tako da nema potrebe da mi lupate prijave za flejm i nesto sto je prilicno prozirno bilo.

Sa kolegom ramom mogu da nastavim diskusiju, jer nije po mnogim stvarima koje je naveo u pravu (pre svega od za 3-4 kljucna igraca koja su ostala od Dude i cinili jezgro tima, do izbegavanja odgovora za kvalifikovanost i dolazak na poziciju selektora) ali ne zelim dalje da ulazim u raspravu - sto bi zbog njegovog evidentnog potpisa i subjektivnosti dovelo do dalje, jos vece rasprave i trovanje teme.
Vec jednu vecu raspravu vezanu za BB-a na proslom prvenstvu smo imali, i do sada BB je opravdao moje predikcije, njegove bas nesto i nije...

Sto se nasih sansi tice, treba biti realan i spustiti loptu. Da smo i mi u punom sastavu sa svim igracima rekao bih da smo egal u sansama sa amerima (tj njihovom trenutnom postavkom), ovako su ameri i dalje ispred nas a najveca prednost im je u Gregu Popovicu.
Ovako samo korak po korak,dok se ne sretnemo sa njima jer ima i drugih reprezentacija koje nas u eliminacionoj fazi mogu dobiti...

PS
Btw ja sam taj koji kontktirao Djuka i zamolio da otvori temu... A moderacija i administracija itekako prati i spremna je da je stavi pod kljuc, jer su se i prethodne sportske teme zavrsavale "slavno"...

Poslednja izmena:
Pa pazite malo sta pisete i nece biti brisanja. Tema nije o selektoru kosarkaske reprezentacije i tome kako je dosao na to mesto.
Postoji li na Benchu tema vezana za sport generalno ili je ova jedina?
Da ne bude totalni off.
Sto se tice nase reprezentacije, moje misljenje je da je trebalo da povede jos jednog pleja, jedino me to malo brine. Da je Teo bio spreman sigurno bi neko drugi otpao i islo bi se sa tri plejmejkera. Posebno iz razloga sto vidimo da dobro funkcionise igra kada je Jovic na 2 a Vasa na 1, a sve bi to bilo na jos visem nivou da je Teo na 1 u kombinaciji sa Jovicem (to se igralo i na proslom SP).
No dobro, samo da svi ostanu zdravi do kraja prvenstva i nece biti nikakvih problema. Jer one Bogdanove suze posle finala nikada necu zaboraviti, da je imao vise snage i da su Jovic i Lazic bili zdravi, siguran sam da bismo uzeli zlato, ko god da je stajao preko puta. Ali dobro, vratice nam se jednog dana i za to, nadam se uskoro. [emoji3]

Poslednja izmena:
Okmijum: ne bih komentarisao ljude kojima smeta ako pobedjujemo

Yojinbo i ostali: tema se nece zatvarati do kraja prvenstva garantovano.
Pisete normalno, drzite se teme, bez psovanja i kafanskog recnika i nema problema.

...über rimini 7

Обзиром да се јуче славило, и шта се све попило, добро је да нисам написао да смо победили Андору. Наравно је Ангола, наравно да сам гледао. Апропо селектора
6988f5e51bf669a7f06c587f45610b13.jpg

Послато са MI 6X помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
E ovo videh prvi put na kosarkaskoj utakmici, da liku uspe patika da spadne.[emoji3]

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Kad ne vezuju patike i sede na 'ladan beton.

Znaci prvi nas ozbiljan rival bice talijani.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Pa pazi, jesmo ih tukli na turniru pred prvenstvo, al tad mi nisu izgledali da igraju u punom potencijalu uopste. Bolje da budemo obazrivi sa svakim timom.

Da ne bude kao s Djovakom, eno dnovine u panici, sve spremljene naslovne "oduvao", "razbio", "ucutkao", "plodio", "jelenino mleko", "osveta za devdes'devetu", "srbin vlada svetom", (foto, video, sise) sad mora bacaju u kantu.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Pa nismo ni mi igrali sa 100%, daleko od toga. [emoji4]

Birćević i Simonović su igrači zadatka, ne troše mnogo lopti i rade to što im se kaže. Imali smo bolje igrače od njih za prvenstvo, ali oni su povedeni za prljave poslove. Iznenađuje me da je selektor izostavio Kalinića koji je bolji od obojice, ali nervira me njegova iskrivljena faca, kad god ga vidim na ekranu poželim da ga klepim da ga ispravim.

Plejmejkeri su nam odlični, ali ni jedan ni drugi nisu šuteri, to bi moglo da nam zagorča život kad naletimo na jače protivnike. Teodosić je šuter, ali bolje što je otpao na startu nego tokom prvenstva, taj fascilitis koji ga godinama muči će izgleda da mu okonča karijeru. Na krilima smo malo tanki, bolje da smo poveli još jednu dvojku/trojku nego što smo poveli pet centara. Ok, kapiram što je Raduljica pošao kao "domaćin", ali onda je trebalo da otpadne Milutinov, koliko god da je dobar igrač.

Pripremne utakmice ne znače ništa, kao ni što smo pregazili slabašnu Angolu. Prektično svako takmičenje neki od velikih favorita potpeti, nadam se da ovaj put to nećemo biti mi.

SRBIJA - FILIPINCI 21:11 prva četvrtina 2min do kraja

RTS 1

^^ Kojom racunicom si stigao do pet centara? [emoji23]
Sto se tice plejeva, samo da Vasa podigne formu i da nas zaobidju povrede i nece biti problema. Ima ko je zaduzen za sipanje trojki. [emoji6]

^^ Kojom racunicom si stigao do pet centara? [emoji23]

Dobro ajde, četiri, mada je Birčević bolji kad širi igru kao petica.

Sa druge strane, imamo samo četiri beka, ako nas snađu povrede, ima da se češemo po glavi.

Pa nismo valjda toliki baksuzi. [emoji4]
Mora da se vrati za EP 2k17 kad-tad. [emoji6]

Znači, 100 poena u trećoj četvrtini...

Surovo :) neka se deca igraju, još 35 komada u poslednjoj četvrtini i dosta.

Dominacija NMSJ kao i obicno. [emoji23]

Rutinski i sa filipincima, svakako se protiv italijana ocekuje neizvesnija utakmica.

Ja imam extra motiv da navijam. Uzeo sam kuhinju u Lesnini, a oni su imali akciju da ko uplati avans za kuhinju od 30% do 31.08., dobija kuhinju gratis + vracaju avans.
Tako da ja imam oko 220 hiljada razloga da navijam za reprezentaciju, jer ako ne osvoje, imam 3.33x puta vise razloga da se nerviram :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno