Šta je novo?

South Park RPG

Ako nekog interesuje, 1680x1050, obican HDD, pentium G3220 (zakucan na 100%) i 2GB rama, zaista ne vidim da mi nesto smeta, sve je tecno i sasvim igrivo :)

Presao! Sjajna igra, definitivno nesto najbolje sto sam igrao, smejao sam se, ovo je stvarno ludacki humor, klasican za South park tv show.
I dalje ne mogu da pobedim Al Gore-a ali neka :)

Presao! Sjajna igra, definitivno nesto najbolje sto sam igrao, smejao sam se, ovo je stvarno ludacki humor, klasican za South park tv show.
I dalje ne mogu da pobedim Al Gore-a ali neka :)

Koristi water baloon da mu skines healing regen buff.

Ja jos nisam presao ali mi sve to deluje nekako kratko...
Bas je ono po manga/anime fazonu do koske:

Level 1 - Damage output 50
.
.
.
Level 15 - Damage output over 9000!!! :d

Mada ono, nobody can beat Battle Angel Alita :-devil-: (sem mozda onog One Punch Man - btw da li neko ima ovu mangu sa engleskim prevodom?)

Odigrao, zavirio u svaki cosak. Falio mi jedan chinpokomon na kraju (poslednji red, 2. s leva).
Cini mi se da je ostao na svemirskom brodu :(
Jedino sto nisam probao je da operisem nos kao Haselhof. Odnosno jesam, ali nisam mogao da se gledam, pa sam ucitao poziciju.

Ruski kljuc mi nije radio. Region locked. Igrao sam narodnjaka. Ta verzija (ne znam za ostale) ima par bagova.
Kompanjoni mogu da se odaberu malo ranije nego bi trebalo
Kartmen i Kajl
Sa bilo kojom klasom mozes da koristis bilo koje oruzje i oklop
Na jednoj lokaciji se mozes zaglaviti
Kamion ispred baze sa srusenim NLO. Ako spustis rol-vrata kamiona, pa se teleportujes u kamion - nazad se ne moze teleportovati
Pred kraj mi je samo moj lik poceo trepereti, a u zavrsnim dijalozima ga nije bilo

Zamerke:
Propustio sam verovatno par animacija borbe jer vecinom sam pratio kada ce se pojaviti stit da blokiram
Borbe su prelagane posle 1/4 igre (iako sam igrao na hardcore)

Odlicna i zabavna igra za svakog obozavaoca South Parka. Malo cu da odmorim, a onda probati sa Jew klasom. Ocekujem drugacije sale sa njim :)

Stvarno odlicna igra!

Inace, kod zene na c2d e7400 i nvidia 9500gt radi odlicno, isto kao i na mojoj masini.

Radi i meni ok na integrusi na procu. Intel HD 4600, zakucano na 30 fps.

Presao sinoc ... definitivno GOTY ... Moram da priznam da me je igra posteno nasmejala, a u nekim delovima i sokirala ... (Mr. Slave) :-devil-:
Zbog Al Gore-a sam bukvalno cupao kosu, dok se nisam docepao "Sweet Katane", i na nju dodao fire damage 50 points ... Sa njom, i sa princezom Kenny, i njenim jednorogom, je bukvalno bio piece of cake ... :D
Sta da kazem sem, moram da je predjem sa svim klasama ... Vredi ... :D Ovaj put sam sa fighter-om, a sledeci je the Jew ... :-devil-:

Koliko mi se svidja ova igra, jel ima gde da se kupi ispod 35-37evra?

27.9 na Nuuvemu (region locked)

Odmakao sam prilično u igranju. Vrlo zarazna igra. :)

Ja sam imao problem, igrica je radila savršeno(narodna) dok ne pobedim krega(što je kao što znate jedna od poslednjih misija) posle pobede nad njim ekran bi se zacrneo i izašlo bi u ćošku dole loading A igrica bi išla i dalje, čujem kako "udaram" mačem, prdim i dr. ali je sve crno. Šta sve nisam probao, brisao, instalirao drugu verziju igre i uvek isto. Na kraju se ispostavilo da je problem bio u Kajlu, kada sam pre borbe sa Kregom izabrao Kartmena sve je bilo u redu. Tako da ako neko ima taj problem ovo je rešenje.

Ne secam se kada sam se zadnji put ovoliko odusevio nekom igrom. Od verno prenesene atmosfere, humora, preko tecnog i zabavanog gejmpleja, pa do prozivki igrackih klisea
("IT'S ALL FILLER!" :D)
- ma neverovatno.
Jedine zamerke su na konstantno podsecanje igre da "nista ne radim" (cak i kada se biraju napitci u toku borbe), sto ume malo da ide na zivce, kao i neshvatljivo losa uputstva za pojedine poteze, ali dobro...
Uzeo bih verovatno istog trenutka, ali cu ipak sacekati da se vidi sta je sa DLCovima i da li treba cekati neko GOTY izdanje.

Igra je odlična...
:)

ono kad ne očekuješ ništa a dobiješ takoooo dobru igru, volim to, stvarno to volim... stalno čekam neke thiefove i samo razočarenja, SP me vratio igrama ko prije 20 godina! vrh vrhova!!!

Da li da skidam igru iako nikad nisam gledao South Park? I molim bez komentara kako nisam gledao South Park, eto nisam gledao. :)

Da li da skidam igru iako nikad nisam gledao South Park? I molim bez komentara kako nisam gledao South Park, eto nisam gledao. :)

Naravno, ako razumes crni humor, cinizam, sarkazam. Ni ja nisam neki ljubitelj serije (gledao sam, ali nikada pratio) pa mi je opet igra bila odlicna.

Nece ti biti ni priblizno smesno.
Gledaj seriju, nema bolje i ludje na ovom svetu, to ti garantujem!

ne slazem se, meni South Park ne prija toliko, pogotovo za redovno gledanje, ali mi je extra da ponekad pogledam...
family guy je mnogo bolji, simpsonovi su prezvakani, ali i dalje iznenade...

ne slazem se, meni South Park ne prija toliko, pogotovo za redovno gledanje, ali mi je extra da ponekad pogledam...
family guy je mnogo bolji, simpsonovi su prezvakani, ali i dalje iznenade...

9acf46eba879705e9ff0f3c7a288cb88.jpg

ne znam sta ti nije jasno, kad sam lepo napisao... South Park mi je dosadan da pratim redovno, ali volim da pogledam poneku kvalitetnu epizodu, koju svi pohvale, ali ne zelim da ih gledam redovno, jer mi nisu toliko zanimljivi...
family guy mi je kvalitetniji, ali i njega gledam samo ponekad, kad naleti neka vrhunska epizoda... ukusi su drugaciji, toliko...

ono sto je poenta jeste to, da ce fanovi najvise uzivati u ovoj igri, ali mislim da ce prilicno uzivati i ljudi koji ih povremeno gledaju... izjaviti da ce mnogo manje uzivati oni koji ne gledaju rednovno seriju je... nebuloza... zato sam se i javio...

Ok, posto si promenio izjavu da je tebi bolji, mogu da predjem preko toga :-devil-:

Ali ne znam osnovu cega tvrdis da je "fanovi ce vise uzivati" izjava nebuloza, s obzirom da je potpuno tacno i savrseno logicno. Ne znaci da i drugi ne mogu da uzivaju u igri, ali naravno da ce biti veliki broj situacija gde ce "obican" igrac jednstostavno da predje preko nekog suptilnog upucivanja na neku epizodu, dok ce to isto fanu u najmanju ruku izmamiti osmeh, a neretko i kidanje od smeha. Igra prsti od takvih detalja pa je sasvim logcno da nivo uzivanja ne moze biti isti.

pa dobro, svaki post odrazava necije subjektivno misljenje, bez potrebe da se to i naglasi, ali eto, naglasio sam...

jeste logicno da ce fanovi vise uzivati, ali par njih je to ovde tako izjavilo ko da ce igra cak i biti odbojna nekome ko ne prati svaku epizodu, sto mislim da je teska glupost...
mozda meni vise legne igra i od vas fanova, jer nisam skoro gledao nijednu epizodu, nisam overdozovan, pa ce mi takav humor sad doci ko kec na deset...
kao recimo kad se blizi koncert tvoje omiljene grupe, a ti ne slusas nista od nihove muzike danima pred cert, da bi vise uzivao...
no svako to radi na svoj nacin, ovo je samo primer...

za ovo da cu propustiti neke sitnice, koje znaju ljudi koji prate redovno se slazem, dolazi mi sad uskoro na red za igranje, pa cu videti :)

Nazad
Vrh Dno