Šta je novo?

South Park RPG

Predjoh, bas je dugacka, ocekivao sam nekih 10,15 sati, a imao sam utisak ko da igram 25 sati... doduse prelazio sam i sve sporedne questove...
igra je dobra, naravno nema ni govora tome da je igra godine, kao sto je gomila njih pricalo po forumima... igra je dobra, kvalitetna i to je to, nista vise od toga... lepo prenesen duh South Parka, sa takvim gameplay-om koji mozda i jedini ima smisla za ovakvu igru... igra je poprilicno laka, mozda je bilo 2,3 izazovne situacije u celoj igri i to je to...
repetativna je na neki nacin, sve one silne borbe, a svaka slicna... cim isprobas sve, nije bas vise tolko zanimljivo...
ima par bas humoristicnih scena i to mu dodje to... 7/10

Kakva igra :)
Kao fun south parka, bio sam skeptičan što se igre tiče. Ali sam se sjajno zabavio ...

Konacno sam presao ovu mtf nenormalno bolesnu i zabavnu igru! :D
Kakav je ovo vrhunac ludosti ili bolesti necijeg mozga ja sam odusevljen jer obozavam South park i generalno delimicno crni humor.
Koliko ovde ima epic momenata ja sam se valjao od smeha, nije me igra nasmejala nikad ovako. Akcija kad krenu Gnomovi je ne znam ono je je**no genijanlo, smejao sam se 10 min bez prestanka jer nisam mogao da verujem na kojim mestima se borim. :d
Tek sta reci za kraj igre i jos jedno bolesno mesto za lvl, ovo ne moze niko drugi da smisli.
Igra je nesto naoriginalnije sto sam igrao godinama unazad.
Jedine mane bi bile sto se borbe ponavljaju i sto su fart magije totalno konfuzne, umalo nisam batalio igru jer nisam znao kako da uradim squeaky sneaker. Da ovde prdezi imaju svoju primenu kao magije i specijalne nazive. :d
Inace igra je poprilicno dobar RPG, na hard je taman za igranje, ginuo sam dosta puta jer nuisam na vreme bacio magije. :D

9.5/10 masterpiece za sva vremena! 25h mi je trebalo da predjem, ostala su 2 side questa. Achivementi su isto za valjanje od smeha. :D
Jedva cekam drugi deo, ne mogu ni da zamislim kakve ludosti su spremili.
Obavezno za sve South park fenove i za one koji vole ludacki humor.

Vrh Dno