ne razumem zašto ova igra traži dual core i 8800gt. mislim nije da je neki problem, ali... p3 bi trebalo biti overkill za ovo.
Ne, uopste nema grafickih podesavanja, sem rezolucijeTo je minimum da igra radi na maksimumu.![]()
Seo sam samo da je probam i igram je vec 1.5h![]()
... i onda dodje neka jajara sa gamespot-a i slicnih popularno kriticarskih sajtova i uporedjuje igru sa standardima klasicnih, ozbiljnih, predetaljnih poteznih rpg-ova! Pa ***! Ova igra je jedna od najboljih stvari koja se desila gaming industriji u zadnje dve-tri godine! Stalno neke uvrnute, drugacije misije, tu je taj dozivljaj da upravljas SP epizodom, a tu je i zanrovska inovacija sa blokiranjem (ja ne znam ni jedan potezni RPG da ima ovako nesto, vec samo cekas da tvoj baja odradi svoju animaciju i nadas se da ce verovatnoca [critical hits-i i slicno] igrati u tvoju korist)! Ako ovo nije cista desetka za ono sto predstavlja, ne znam sta je![]()
Jedino što mi je smor ovde je to što se respawnuju neprijatelji uvek na istom mestu čim napustiš u, da kažem, "sekciju" grada. Mada, uvek možeš da protrčiš. Naravno, tu je i Al Gore sa ManBearPig.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari