Šta je novo?

South Park RPG

Metacritic 85, 15 sati kampanje! Ocena sa IGN-a 9, Gametrailers 8.3... kupljeno :) Jel moze neko da mi prekopira system requirements iz readme-a da vidim da li da skidam za konzolu ili ce moci da mi radi na ovom govnetu od konfiguracije?

Poslednja izmena:
System requirements Core 2 Duo 2.0 GHz, 4 GB RAM, graphic card 512 MB (GeForce 8800 GT or better), 4 GB HDD, Windows XP(SP3)/Vista(SP2)/7(SP1)/8

Hvala. Ladno zahteva za minimum 8800GT koji tera Crysis na HIGH detaljima. Smor.

ne razumem zašto ova igra traži dual core i 8800gt. mislim nije da je neki problem, ali... p3 bi trebalo biti overkill za ovo.

Radi sjajno na 8300 GS! :) Samo imam problem sa zvukom. U toku filmova zvuk je pretih (ne moze se pojacati u meniju ili na bilo koji drugi nacin)! Jel imao neko slican problem i kako ga je resio? Dakle, u igri je jacina glasova u redu. Kada pokrene BINK fajl tada je audio pretih :(

Ti zahtevi nisu tacni, ja kazem, moz da se tera na gameboy-u. Rivju od TB-a

Izgleda odlicno za sada, kao da gledam crtac :)

Kakvi ludaci,ovako se skoro nisam ismejao na nekom filmu,a kamoli igri i to samo za pola sata igre!

Kakva igra. Inace SP mi je jedna od najboljih, ako ne i najbolja, crtana serija. Seo sam samo da je probam i igram je vec 1.5h :D

koji je ovo zanr, rpg sa poteznim borbama?
jel ima mesavina jos necega, tipa avanture, ili je ceo gameplay potezne borbe?

Au, kako ovo kida. Obožavam SP i sve vreme imam kez dok pičim gradom i prdim po ljudima. Mnogo je moćno jer svuda može da se uđe, čak i u sobu Kartmenove keve (koju nikad nisu prikazali u seriji, ako se dobro sećam) i, naravno, lutujete tu 2-3 dildoa. :D

Odlicno su odradili igru. Bas su verno preneli SP. Odmah se vezes za lika. Iteme necu da komentarisem jer su uvrnuti sa sve ludackim opisima. Uzeo sam JEWA i pokupio usput par questova, a tek sam sad krenuo na drugi quest, a igram 2 sata. Onaj blok su super implementirali, jer mora rucno da se branis i treba ti dobar tajming, a pri tom igra proracunava statse tako da ne uspeva bas svaki put. Kad sam prvi put odradio shit nuggets, bilo je whaooooo ,). Kenijeva kuca na mapi :-devil-: ***e...toliko toga ima, a tek sam krenuo.

Poslednja izmena:
Ali kad Kartmen Wizard kaze 'nikad nemoj da prdis na jaja' EPIC :D... Koliko jos samo odvala ima.
Fenomenalna igra, jedva sam prestao nakon nekih 2.5 sata.

... i onda dodje neka jajara sa gamespot-a i slicnih popularno kriticarskih sajtova i uporedjuje igru sa standardima klasicnih, ozbiljnih, predetaljnih poteznih rpg-ova! Pa ***! Ova igra je jedna od najboljih stvari koja se desila gaming industriji u zadnje dve-tri godine! Stalno neke uvrnute, drugacije misije, tu je taj dozivljaj da upravljas SP epizodom, a tu je i zanrovska inovacija sa blokiranjem (ja ne znam ni jedan potezni RPG da ima ovako nesto, vec samo cekas da tvoj baja odradi svoju animaciju i nadas se da ce verovatnoca [critical hits-i i slicno] igrati u tvoju korist)! Ako ovo nije cista desetka za ono sto predstavlja, ne znam sta je :)

Poslednja izmena:
A sta vas uopste briga sta neki kriticar misli? Previse paznje posvecujete tudjim opisama igre.

Ja vec poslednje 3-4 godine ne citam uopste opise igara, uglavnom procitam naslov i pogledam slike i neki gameplay trailer i vidim da li ce mozda igra da mi se svidi ili ne.

A i ovako na forumu vidim sta ostali kazu pa mogu da procenim da li je igra vredna mog utrosenog vremena, a to da li tamo lik/likusha na IGN ili nekom levom sajtu vlaži i diže u nebesa neki CoD ili pljuje na sasvim dobru igru uopste me ne dotiče.

Ovo odmah i trailera sam video da će da izuje kolko je dobro odrađena igra.

... i onda dodje neka jajara sa gamespot-a i slicnih popularno kriticarskih sajtova i uporedjuje igru sa standardima klasicnih, ozbiljnih, predetaljnih poteznih rpg-ova! Pa ***! Ova igra je jedna od najboljih stvari koja se desila gaming industriji u zadnje dve-tri godine! Stalno neke uvrnute, drugacije misije, tu je taj dozivljaj da upravljas SP epizodom, a tu je i zanrovska inovacija sa blokiranjem (ja ne znam ni jedan potezni RPG da ima ovako nesto, vec samo cekas da tvoj baja odradi svoju animaciju i nadas se da ce verovatnoca [critical hits-i i slicno] igrati u tvoju korist)! Ako ovo nije cista desetka za ono sto predstavlja, ne znam sta je :)

Penny Arcade Adventures je jos davno uveo blokiranje. Uzivao sam u tim igrama, tako da verujem da cu uzivati i u ovome jer je zanrovski jako slicno.

Koji djavo sam ja upisivao ime kada sa okreni obrni Douchebag? :D

Jedino što mi je smor ovde je to što se respawnuju neprijatelji uvek na istom mestu čim napustiš u, da kažem, "sekciju" grada. Mada, uvek možeš da protrčiš. Naravno, tu je i Al Gore sa ManBearPig. :D

Igra je odlično ispala. Obavezan materijal za sve ljubitelje South Park-a. Ja sam takodje probao malo a to malo se odužilo na 2 sata. Jedva čekam da nadjem vremena da zasednem kako treba.

Nazad
Vrh Dno