Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Ja baš čekam jedan takav... Pogledaj na grafikonu baterije. Tamo imaš "projekciju" za koliko vremena bi trebalo da se napuni. Odmah se vidi da li puni kako treba.

Koje brzo punjenje na Z3?
Pogledaj u Ampere struju punjenja kad je na pola, to ti je najmerodavnije.

@Kimins
Pojavila mi se poruka na displeju da je u toku brzo punjenje ( na koje btw nisam ni racunao niti znao da Z3 podrzava)...
I kako gledam, instaliram Ampere i on mi predvidi brzinu punjenja kada je na polovini ?

Послато са LG-V400 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Koju ti to verziju Z3 imaš?
Koliko znam samo japanska zvanično podržava QC, u internacionalnu mora da se ubaci odgovarajući kernel.
Samo instaliraš Ampere i pokreneš, kad pređe 80 i nešto posto drastično padne struja punjenja pa zato kažem oko polovine. Tad su i baterija i punjač ugrejani pa je nekako najrealnije.

Ja moj punim preko magnetnog kabla, i takođe mi na displeju piše Quick charging... Ne znam koje je uobičajeno vreme punjenja?

Sent via Xperia Z3

Pa uobicajeno je oko 3 sata.To cini mi se i meni pise,nije to pravo brzo punjenje,jer bi se onda fon napunio za 90 minuta od 0 do 100.
Samo japanske verzije Z2 i Z3 podrzavaju quick charge.

Ma imam običnu 6603 iz MTS-a, zato i pitam, šokirao me natpis "Brzo punjenje" jer znam da to niko nije spominjao, pa reko' da proverim sa ekipom sa foruma.
RESPECT.

Poslednja izmena:
Pa uobicajeno je oko 3 sata.To cini mi se i meni pise,nije to pravo brzo punjenje,jer bi se onda fon napunio za 90 minuta od 0 do 100.
Samo japanske verzije Z2 i Z3 podrzavaju quick charge.
Obično punim telefon noću, ali moraću da proverim za koliko se napuni. Rekao bih da je to znatno brže od tri sata. Na ekranu je pisalo procenjeno vreme sat i 40 minuta, i Quick charging. Takođe telefon iz mts.

Sent via Xperia Z3

Odakle ste uzeli Ringke Fusion? Malo mi skupo na Alirxpressu, 18 dolara...

Poslednja izmena:
Ja sam Ringke Fusion naručio iz USA, bila 10$ al' sam mečku rodio dok je stigla. Samo evropski eBay, stigne ti očas posla. Sa Alija ni pod razno za te pare jer ćes čekati 30+ dana.

Poslednja izmena:
Upravo mi je tel na oko 50 % ali mi ampere pokazuje nebitan info koji vec znam. Ne predvidja vreme punjenja a cak ne vidi ni koliko je tel napunjen.

U 22:12 telefon mi je bio na 4% baterije, stavio sam ga na punjač, u 00:09 pun je 100%. Onda to jeste Quick charge ako normalno traje oko 3h. Koristim wsken magnetni kabl sa ali ekspresa...

Sent via Xperia Z3

U 22:12 telefon mi je bio na 4% baterije, stavio sam ga na punjač, u 00:09 pun je 100%. Onda to jeste Quick charge ako normalno traje oko 3h. Koristim wsken magnetni kabl sa ali ekspresa...

Sent via Xperia Z3

A koji adapter koristis?Nije mi jasno kako je to moguce.

Nije mi jasno čuđenje, pa meni je oduvek i punio 2h na originalnom magnet docku, pisao x puta u ovoj temi.
Mada mi nikad nije pisao Quick charge ili bilo sta na ekranu.
Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Možda, ali od 10-20%, od 0-100% nema šanse za dva sata da se napuni.

Stavio sam pre sat vremena sa 1 %i doslo je do 35% . Tel prognozira da ce se napuniti do 100% za nesto manje od 2 sata. Pratim..
Edit:
Da nema slucajno negde opcija da se dozvoli brzo punjenje ?? :D

Poslednja izmena:
Update: posle 2sata i 40 minuta stigao je do 78% i prognozira jos 39 minuta do kraja. Veze ovo nema sa brzim punjenjem ! Imam utisak ,da bi telefon kada bi osetio bilo kakav magnet ,pokazivao "brzo punjenje".

I meni piše Quick charging prilikom punjenja, sad sam izvalio.. prvom prilikom cu bas testirati od 1% do 100% koliko mu tacno treba.

Sent from my D6603

Na lockscreen-u.

Prikaci na komp pa ce ti reci da je sporo punjenje. To ima veze samo s tim da li gura maks koji fon podrzava. Tj niste preko noci dobili qc

Čekajte ljudi, ja sam stavio realne rezultate, nemam razloga da izmišljam. Sledeće punjenje stavljam screen shot

Sent via Xperia Z3

Okači ss i nema nikakvih problema :)

Evo ss. Jedino što je na 98% stao i onda mu je jedno 15 minuta trebalo da dodje do 100, ali ja sam morao da izađem, nisam mogao da čekam više...

Ne znam sta sve ovo znači, ali definitivno za oko 2 sata se napuni. Pri tom sam telefon na punjaču koristio a i lokacija je ostala uključena...

9e2528d072bfecb466d88643f8c4c6fc.jpg

ad4e3b3bc51249a9873be0c6502a3d14.jpg

da765cf4f68e2b97a49e53dab0f31a08.jpg

Sent via Xperia Z3

Nazad
Vrh Dno