Obično punim telefon noću, ali moraću da proverim za koliko se napuni. Rekao bih da je to znatno brže od tri sata. Na ekranu je pisalo procenjeno vreme sat i 40 minuta, i Quick charging. Takođe telefon iz mts.Pa uobicajeno je oko 3 sata.To cini mi se i meni pise,nije to pravo brzo punjenje,jer bi se onda fon napunio za 90 minuta od 0 do 100.
Samo japanske verzije Z2 i Z3 podrzavaju quick charge.
U 22:12 telefon mi je bio na 4% baterije, stavio sam ga na punjač, u 00:09 pun je 100%. Onda to jeste Quick charge ako normalno traje oko 3h. Koristim wsken magnetni kabl sa ali ekspresa...
Sent via Xperia Z3
Originalni njegov...da nije zbog Androida 6.0? Ja se ne razumem...A koji adapter koristis?Nije mi jasno kako je to moguce.
Meni je od 4%, za malo manje od dva sata. Piše Quick charging...Možda, ali od 10-20%, od 0-100% nema šanse za dva sata da se napuni.
Ne kaže mi nikad. Tj. piše ako uđem u phone status. Na lockscreenu nikad ništa.Prikaci na komp pa ce ti reci da je sporo punjenje. To ima veze samo s tim da li gura maks koji fon podrzava. Tj niste preko noci dobili qc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari