- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Ja ga cekam, za par meseci bice valjda za 300e ;-)
Vrlo moguće, ali u svakom slučaju to ću znati tek posle nekog vremena. Sad ga ni ne ispustam iz ruke što kaže @zaxxonPa ako si kupio polovan Z3 moguce da mu je baterija vise oslabila nego Z dvojci koju si imao.
Inace za Z3 vazi da ima malo bolju autonomiju od Z2 i pored 100 mAh manje baterije, to je zato sto su ugradili stedljivije IPS panele u Z3/c pa otuda i oni brutalni rezultati po testovima ili iz realne upotrebe.
U vecini surf testova (250 cd/m2 osvetljenje) Z3 izvlaci i do 1h vise od Z2.
Ima u Subotici jednoj poznatoj radnji z3 za 285, a z3+ za 295,novi sa godinu dana garancijeJa ga cekam, za par meseci bice valjda za 300e ;-)
Kako mozes da gledas u ekran na maksimalnom osvetljenju? Mislim da bi mi oci ispale.Vrlo moguće, ali u svakom slučaju to ću znati tek posle nekog vremena. Sad ga ni ne ispustam iz ruke što kaže @zaxxon
Edit: Izgleda da je i do toga sto sam ga raspalio na maksimalno osvetljenje, bio upaljen i Bluetooth dosta, instalirao svašta.. Lažna uzbuna, samo ga drugačije koristim od Z2 [emoji1]
Poslato sa Xperia Z3 pomoću Tapatalk-a
Ја сам га видео уживо, били поређани бели, црни и овај.Da ali ne znamo i dalje kakav je taj copper uzivo :d Ko zna kako ta nijansa izgleda na dnevnom svetlu..
Da me ne brinu S810 i trajanje baterije ne bih imao dilemu koji fon da kupim do 350e (kad cena novih po oglasima spadne na tu cifru)
Hsv sta ga tripujes, moze da mu bude start up time malo bolji i to je to... Valjda si i sam gledao na YT kada su poredili z5 i z2 posebno otvaranje aplikacija malte ne nema razlike... Tako da po tome z3 moze biti samo malo bolji kada se gledaju benchmark rezultati a ovo ostalo aj da kazemo gotovo neprimetno.@ Mikec
Koliko se secam ekran je slicno reflektivan kao i onaj sa Z2 ali je zato tu mozda i 200 nitsa jace osvetljenje sto je veliki plus za upotrebu na dnevnom svetlu.
Javi kako ti deluje ucitavanje aplikacija, da li je brze od dvojke, posto Z3 ima bas primetno brzu internu memoriju![]()
Znaci ipak je samo na slikama brutalan?
Xperia Z2
Gde si bre doco, nema te ko kuge...Mojne da mi pljujes po budućem telefonu [emoji3]Мени се та боја ни на сликама није свиђала.
Тако да не знам колико ти је моје мишљење меродавно.
Da ne bude zabune, mislim na Z5 carbon black e6683 (dual sim varijanta).Хебеш ми све, има да одем чим стигнем да поново видим ту боју![]()
***, HSV je u postu koji je doca attach-ovao pomenuo copper Z3 i crni Z5, znam da doca već ima Z3, ne bi valjda menjao samo boju...Mi smo pricali o Copper Z3.
Xperia Z2
Dobar je Z5, ništa mu ne fali, a i cena ide naniže...Nikako da naletim na Copper uzivo, bas me zanima da li je kao na slikama. Mada mi se dizajn Z3+ vise svidja zbog zvucnika koji su kao na Z2. Da nije S810 u Z5 bio bi pravi upgrade.
Xperia Z2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari