Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Ja ga cekam, za par meseci bice valjda za 300e ;-)

Jel se meni čini ili je baterija na Z3 slabija nego na Z2? Ili mi nešto jede bateriju, ili sam nešto ja s*ebao? Ispasce mi 3,5h uz kombinaciju Wifi + 3g pola-pola..

Edit: sad se setih da sam ga napunio u toku noći sa nekim kineskim punjačem od 1A i magnetnim (x)-kablom.. Možda je do toga

Poslato sa Xperia Z3 pomoću Tapatalk-a

Poslednja izmena:
Pa ako si kupio polovan Z3 moguce da mu je baterija vise oslabila nego Z2 koji si imao.

Inace za Z3 vazi da ima malo bolju autonomiju od Z2 i pored 100 mAh manje baterije, to je zato sto su ugradili stedljivije IPS panele u Z3/c pa otuda i oni brutalni rezultati po testovima ili iz realne upotrebe. U vecini surf testova (250 cd/m2 osvetljenje) Z3 izvlaci i do 1h vise od Z2.

Poslednja izmena:
Meni isto stigao telefon pre par dana malo je reci da sam oduševljen (pre ovog skoro 2 godine sam koristio nokiju 808). Premium osećaj, sve je brzo i odma :) jedino kamera ništa posebno ali ne može sve. Bateriju još ne mogu da provalim pošto ga ne ispuštam iz ruke...

Sent from my D6603 using Tapatalk

Pa ako si kupio polovan Z3 moguce da mu je baterija vise oslabila nego Z dvojci koju si imao.

Inace za Z3 vazi da ima malo bolju autonomiju od Z2 i pored 100 mAh manje baterije, to je zato sto su ugradili stedljivije IPS panele u Z3/c pa otuda i oni brutalni rezultati po testovima ili iz realne upotrebe.
U vecini surf testova (250 cd/m2 osvetljenje) Z3 izvlaci i do 1h vise od Z2.
Vrlo moguće, ali u svakom slučaju to ću znati tek posle nekog vremena. Sad ga ni ne ispustam iz ruke što kaže @zaxxon

Edit: Izgleda da je i do toga sto sam ga raspalio na maksimalno osvetljenje, bio upaljen i Bluetooth dosta, instalirao svašta.. Lažna uzbuna, samo ga drugačije koristim od Z2 [emoji1]

Poslednja izmena:
Vrlo moguće, ali u svakom slučaju to ću znati tek posle nekog vremena. Sad ga ni ne ispustam iz ruke što kaže @zaxxon

Edit: Izgleda da je i do toga sto sam ga raspalio na maksimalno osvetljenje, bio upaljen i Bluetooth dosta, instalirao svašta.. Lažna uzbuna, samo ga drugačije koristim od Z2 [emoji1]

Kako mozes da gledas u ekran na maksimalnom osvetljenju? Mislim da bi mi oci ispale. :D

Xperia Z2

Ma napolju sam od jutros, a volim tad da odvrnem do kraja..
Inače ipak je baterija ako ništa bar ista kao na Z2, a verovatno i bolja. Već se prepadoh da ću da se vraćam na Z2, jer sam zbog toga i prešao na Sony. [emoji4]

Poslednja izmena:
Da ali ne znamo i dalje kakav je taj copper uzivo :d Ko zna kako ta nijansa izgleda na dnevnom svetlu..

Da me ne brinu S810 i trajanje baterije ne bih imao dilemu koji fon da kupim do 350e (kad cena novih po oglasima spadne na tu cifru)
Ја сам га видео уживо, били поређани бели, црни и овај.
Мени се лично није свидео, ни најмање.

Али свако од нас има право да буде у криву :)

@ Mikec
Koliko se secam ekran je slicno reflektivan kao i onaj sa Z2 ali je zato tu mozda i 200 nitsa jace osvetljenje sto je veliki plus za upotrebu na dnevnom svetlu.
Javi kako ti deluje ucitavanje aplikacija, da li je brze od dvojke, posto Z3 ima bas primetno brzu internu memoriju :)

Poslednja izmena:
@ Mikec
Koliko se secam ekran je slicno reflektivan kao i onaj sa Z2 ali je zato tu mozda i 200 nitsa jace osvetljenje sto je veliki plus za upotrebu na dnevnom svetlu.
Javi kako ti deluje ucitavanje aplikacija, da li je brze od dvojke, posto Z3 ima bas primetno brzu internu memoriju :)
Hsv sta ga tripujes, moze da mu bude start up time malo bolji i to je to... Valjda si i sam gledao na YT kada su poredili z5 i z2 posebno otvaranje aplikacija malte ne nema razlike... Tako da po tome z3 moze biti samo malo bolji kada se gledaju benchmark rezultati a ovo ostalo aj da kazemo gotovo neprimetno.

Znaci ipak je samo na slikama brutalan? :)

Xperia Z2

Мени се та боја ни на сликама није свиђала.
Тако да не знам колико ти је моје мишљење меродавно.

@ dex

Samo sam ga pitao da li je primetio neku razliku u radu telefona.

Хебеш ми све, има да одем чим стигнем да поново видим ту боју :)

Хебеш ми све, има да одем чим стигнем да поново видим ту боју :)
Da ne bude zabune, mislim na Z5 carbon black e6683 (dual sim varijanta).
I to razmišljao sam i o Z5 premium dual zbog većeg ekrana, i jedan dan ja u Ušću, u CTu snimim oba jedan pored drugog, detaljno ih zagledao, ne vredi, jednostavno po izgledu Z5P ne može ni da prismrdi crnom Z5...

sent from e6533

Mi smo pricali o Copper Z3. :D

Xperia Z2
***, HSV je u postu koji je doca attach-ovao pomenuo copper Z3 i crni Z5, znam da doca već ima Z3, ne bi valjda menjao samo boju...
Dobar je bronzani, ja kad sam uzimao Z3+ sam se dvoumio izmedju copper Z3 i bronze Z3+, i na kraju uzeo ovaj drugi, pre svega zbog duplo više interne memorije. Mada, moram da priznam da mi je copper Z3 i dalje za nijansu lepši, valjda zbog ovog glossy rama na Z3+...

sent from e6533

Nikako da naletim na Copper uzivo, bas me zanima da li je kao na slikama. Mada mi se dizajn Z3+ vise svidja zbog zvucnika koji su kao na Z2. Da nije S810 u Z5 bio bi pravi upgrade. :)

Xperia Z2

Nikako da naletim na Copper uzivo, bas me zanima da li je kao na slikama. Mada mi se dizajn Z3+ vise svidja zbog zvucnika koji su kao na Z2. Da nije S810 u Z5 bio bi pravi upgrade. :)

Xperia Z2
Dobar je Z5, ništa mu ne fali, a i cena ide naniže...
Šteta što ne napraviše Z5+(6) sa SD820, 4GB RAMa i jedno 3200mah, i bez promene dizajna bi se dobro nosio sa ovogodišnjom konkurencijom

sent from e6533

Ne fali mu nista posebno ali nije dovoljno veliki upgrade s' obzirom na razliku u ceni.
To bi bilo sjajno da su odradili.

Xperia Z2

Ma 3GB na Z5 je vise nego dovoljno.To ti je ko na Samsungu i LG po 4 GB :).Ja do sad nikakav problem sa SD810 u Z5 nisam primetio,nijednom se nije zagrejao.Mada opet generalno nije toliki WOW efekat prelaska sa Z2.Ali isto tako je kod ostalih,sa S6 na S7 kod Samsunga i slicno.
Jedino mozda da uzmes drugu boju pa ono da ti bude bas kao za promenu kad menjas telefon,mada meni su i Z2 i Z5 crni.

Znam da je dovoljno, ali i Z3 radi odlicno. Da je manja razlika u ceni pa i da kazes da se isplati prelazak. :)

Xperia Z2

Pa i nije neka razlika vise, ja sam 200e svojevremeno doplatio (zali boze)!

Jel se zezao neko sa zamenom zadnjeg stakla na Z3? Imam neke površinske ogrebotine, ne znam da l da pokušam da ispoliram to ili da zamenim (nije nešto skupo, na aliju)

Edit: i još jedno pitanje.. Čemu služi ova Xperia Care garancija?
956b9c9b04c25c4d8556df9adad089db.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno