Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Jel ima neko stock prerooted 6.0.1 rom u zip fajlu za Z3? Na xda nalazim samo FTF fajl i neki custom .570

da li je neko skoro uzimao z3 u mts, zanima me da li je zakljucan? vidim da ih na KP ima i da su sim free iz mts...

Valjda su svi Z2/Z3 iz mts-a otkljucani.. bar je tako bilo od pocetka prodaje ta dva telefona.

Ok, hvala. Fina mu je cena u mts, razmišljam se da ga uzmem.

Sent from Xperia M4 Aqua

Jesi siguran da ih ima u mts-u jos uvek? Posto ne vidim na sajtu.. a i uopste vec neko vreme kao da nemaju Z3 u ponudi (imaju onaj T3, fon srednje klase).

Inace mislim da ti se itekako isplati da predjes sa M4 Aq. na Z3.. jeste i M4Aq. dobar fon ali jednostavno Z3 je nekada bio flagship a i dalje ima sasvim solidnu podrsku/softver + bolju izradu/materijale, kameru, ekran, autonomiju itd. A mozes da testiras i N softver + postoji realna sansa da dobije fabricki N apdejt.

Poslednja izmena:
Bio sam danas do poslovnice u tc stadion, vidim da ga imaju u onoj ponudi u katalogu, bila je gužva pa me je mrzelo da čekam, ali ću sutra da proverim. Online na sajtu znam da ga nema već neko vreme. Sad, pitao sam ih preko fb, kažu očekuju ga ponovo u ponudi... M4 mi je ok, ali je problem sa internom memorijom užasan. Sa par aplikacija ostaje mi jedva 700-800 mb slobodno, a ne verujem da će pustiti adoptable storage kada mu daju Marshmallow sledećeg meseca..

Sent from Xperia M4 Aqua

Stigao mi danas 6.0.1 update i posle 2 neuspela pokusaja sa telefona da odradim, na kraju sam odradio preko PC Companiona. Sada sam izgubio root i isto tako je nestao onaj budjavi KingRoot :D
Sve u svemu, ja sam prezadovoljan. Nisam znao da su ubacili i double tap to sleep. :D

Juče sam uzeo ovaj telefon u mts preko paketa... Očekivao sam MM, ali još uvek ništa nema... E da telefon je sim-free, i stvarno je odličan :)

Sent from my D6603 using Tapatalk

Pa skini firmware za region koji hoces i upucaj, bar se to kod sonija lako radi...taman sklonis i mts stvari ako ih ima.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"vozio" sam onaj Wajk-ov Slim 1.2(MM) i dva dana, sve u superlativu.........brzo,fluidno bez bug-ova...........treći dan poče' da se koči,mrzne,zapinje.......izgleda da to još nije ispeglano kako treba,vratih se na LL................hajde neka neko sa Stock MM kaže koju ...............?!?

Stigao M i kod mene, i dalje nisu rešili posle update aplikacija da ostanu na sd karticu nego se automatski prebacuju na internu pa moram manuelno da ih vratim na sd sto je nedopustivo! ( pitam se da li je ovo i na drugim proizvođačima tipa samsung, lg, htc i ostali? )
I zasto vise ne mogu da prebacim aplikacije sa interne na eksternu memoriju pomocu aplikacije app2sd? Nego sada moram iz storage pa onako na slepo da trazim izmedju brdo apdejtovanih aplikacija koja se moze prebaciti na ad a koja ne... ono iritirajuce i glupo do bola.

Sto se same brzine tice, mnogo fluidnije i brze citaj trenutan odziv na ovom M-u sto nisam video ni na koleginom najnovijem galaxy s7 edgeu koji je duplo jači.
Znaci optimizacija je za ne verovati,respect 4 that.

Citao da ce vratiti stamina mode jer ovaj doze mode ne radi dobar posao po pitanju autonomije na xperijama.
Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Stigao M i kod mene, i dalje nisu rešili posle update aplikacija da ostanu na sd karticu nego se automatski prebacuju na internu pa moram manuelno da ih vratim na sd sto je nedopustivo! ( pitam se da li je ovo i na drugim proizvođačima tipa samsung, lg, htc i ostali? )

Sent from my D6603

Niko od većih proizvođača nije ubacio opciju adoptive storage na svoje telefone... Navodno zbog stabilnosti, zbog različitih kvaliteta sd kartica...

Kod mene jos ne stiže M, telefon je iz mts unlocked...

Koju verziju od do sada izašlih MM preporučujete za flash preko flash tool-a? Trenutno imam central European 5.1.1...
Pošto nemam iskustva u tome, da li su sve te regional verzije iste, odnosno, nema nikakvih problema sa eventualnom garancijom itd?
Ili da čekam official, a kome treba večnost da stigne..

Flešni bilo koji zvanični, ne gubiš garanciju.... dok god ne otključaš bootloader, garancija ti je sigurna....

from komsa's Z3

Koju verziju od do sada izašlih MM preporučujete za flash preko flash tool-a? Trenutno imam central European 5.1.1...
Pošto nemam iskustva u tome, da li su sve te regional verzije iste, odnosno, nema nikakvih problema sa eventualnom garancijom itd?
Ili da čekam official, a kome treba večnost da stigne..

Imas i dobrih Custom Romova za 5.1.1,a mozda vec i neki za 6.0
Isto se ne gubi garancija obicnim rutovanjem,ubacivanjem rekaverija i flesovanjem roma.

Sto se tice fabrickih,sve je manje vise isto kod svih...

Sto se tice fabrickih, sve je isto sem bloatware-a. :) Ja sam trenutno na RXSW, radi odlicno, debloatovan je, lepo kesira aplikacije i baterija lepo drzi. Ima i SliMM 6.0.1 ali njega nisam probao, svi ga hvale, medjutim bio sam na SliM 5.1.1 i nije mi odgovarao. Takodje imas i eXistenZ i njega svi hvale, imao sam dodira sa njim i okej je ROM za tih nekih 10 minuta sto sam ga testirao. :)

Ja furam Existenz za Z2 6.0.1 i odlican je. :)
Jedna od najgotivnijih stvari u M softveru mi je doube tap to turn off display,ima u podesavanjima launchera,a u u podesavanjima ekrana ima i za turn on tako da je sada isto kao na LG-iju.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Doduše nije optimizovano kao na LG softveru pa troši malo više baterije. Al' negde je rečeno da je u kernelu to sređeno pa manje troši baterije.

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Instalirao sam na kraju Baltic verziju... Ono što sam odmah primetio da nema jeste kod sms poruka, ona opcija da automatski naša slova konvertuje u obična, i na taj način ih šalje kao 160 karaktera... To sam imao i na kitkat i na lollipop... A znam da na nekim verzijama lollipopa na m2, nisam imao tu opciju, a na nekim jesam. Izgleda da je to specifično za region, ili su možda to izbacili u 6.0?

Ocekujem z3 svaki dan iz mts-a, ako ne mrzi nekog od korisnika preporuka sta uzeti od zastite (prednost da ima u lokalu i cena)

Sent from my Tesla_Tablet_L7_3G using Tapatalk

Kaljeno staklo napred i Nillkin Scrub oklop/case.

Ja imam Nillkin Frosted Shield i Nillkin Tempered glass Amazing H+

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Ja uzeo skoro casemate Tough case iz dva dela, gumirana i plastična podloga. Vrh izrada i izgled.

Sent from my D6603

^ Sad se setih da sam zaboravio da ti posaljem one fajlove za burn in :D A do sada su se same usvirale..

Kako su se pokazale SM e10s?

Fine su ali ništa posebno, tj ne primećujem neki WOW efekat kao kada sam ih uzeo na početku,vrv sam se navikao na zvuk. Uglavnom ih koristim za radio,media na telefonu i povremeno na ps4.

Sent from my D6603

Ja furam Existenz za Z2 6.0.1 i odlican je. :)
Jedna od najgotivnijih stvari u M softveru mi je doube tap to turn off display,ima u podesavanjima launchera,a u u podesavanjima ekrana ima i za turn on tako da je sada isto kao na LG-iju.

Sent from my D6503 using Tapatalk
Z3 fabricki ima dt2w opciju,za off screen nema al skoro svaki bolji launcher ima to..

Ima li rjesenja ako sam izgrebao staklo kamere, ne jedna duboka nego ono puno puno sitnijih ( a da to ne bude da mi predlazete kupovinu novog telefona :D )

Imao sam svojevremeno g2 i ljudi su pisali tamo u temi da ima neka metoda sa filterom cigarete da se očisti ali hvala Bogu nisam imao potrebe za tim.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno