Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Pa mozes i to, polovan G4 iz oglasa pa onda da predjes na G5, S7 itd u toku 2016.

Ali je sustina platiti sto manje operaterima tj iskoristiti sve moguce promocije i popuste, kako posluju u poslednje 2-3 godine prilicno sam ubedjen da nikada vise necu kupiti telefon kod njih ;) Paketi koje nude ne vrede vise od 10e mesecno a naplacuju ih 2k din. Prosle zime sam lepo iskoristio vip promocije pa sada imam sadrzaj paketa koji je prakticno nemoguce potrositi i sve to za 880 din mesecno :)

Po mom misljenju te battery case cigletine imaju vise smisla nego power bank :)

Evo primer Note 5 - u nekom mom svakodnevnom koriscenju ta autonomija bi mi bila dovoljna (npr 4h sot na jakom osvetljenju, od ujutru do uvece). Ali cim mi zatreba daleko vise mAh lepo strpam u to robot-kuciste i miran sam, jeste da deluje gadno ali nije to problem vec cene koje uopste nisu male + obaveza da se nosi u rancu npr :)

Tesko ce Note5 izgurati 4h na visokom osvetljenju i sa ukljucenim 3G.
Ne bih ja to mogao da vucem nikako. :)

Pozdrav sa G4 [emoji1]
Doplatio sam 100e, tek sam ga ukljucio ali na oko se vidi da je primetno brzi od Z3, telefon leti! Bateriju ocekujem losiju naravno, a kamera na prvu loptu deluje bas bolja od Z3. Videcemo kako ce se pokazati, mozda ga uskoro i zamenim za Z5 npr :)

Ekspresno :D

Javi samo kako ti deluje baterija posle Z3, ostalo se manje-vise zna i G4 je mozda i najbrzi android sa fabrickim skinom iz 2015 :) Fali mu u sustini samo 3.5k mAh..

Vazi, javljam svakako. Izrada je mnoogo vise premium kod Z3, ako je to nekom bitna stavka. Nije ni G4 los, ali ga Sony sije po kvalitetu izrade. Uzeo sam bez koznih ledja.

Juce sam kupio Z3 compact. Malo je reci da je telefon odlican.
Imao sam jedino problem sa mts wap podesavanjima koja iz nekog razloga uopste ne stizu, te sam na kraju setovao rucno sto je prodaradilo.

Nisam do sada imao kontakta sa Androiod telefonima ali sam i sistem je zbilja dobar. Sve radi veoma glatko i intuitivno je.

Ono sto me zanima je magnetni punjac. Video sam na kp za 1600 dinara, da li je taj originalan? I jel to ocekivana cena za DK48?

Izadje jaftino za original, mada nije nemoguce i da jeste. I ja sam se zaleteo i kupio, ubrzo ustanovio da tel sa futrolom ne moze da stane u isti pa ga prodao za 20ak e cini mi se. Posle uzeo samo kabel magnetni koji i danas koristim.
Inace na z3c ne stizu podesavanja ni od jednog provajdera, sve mora rucno da se podesava, ni meni nije jasno zasto!

Ja svoj stalak platio nekih 45$ pre godinu dana,nisam imao taj jeftin da uporedim ima li razlike.

Nisam znao za taj kabl Proday. Hvala ti za informaciju, mislim da je to mnogo bolja i pametnija opcija.
Da li su ovi za 1000 dinara originalni?

Nisu sigurno originali ti od 1000 dinara. Ja sam svoj platio 1500 din, nije bio original ali je radio normalno. Dobije se i adapter za punjenje sa futrolom, da ne moras da skidas.

^
danas izašao 23.4.A.1.232
sređeni brightness bug i stagefright bug

Ali se ne brinite, ima Stagefright 2.0 koji skoro sigurno nije zakrpljen. [emoji14]

Jel taj stagefright moze da uradi jesto ako parametri za mms nisu uneti?

Ako ne primaš MMS, jedino link da otvoriš u browser-u. Problem je što u nekim slučajevima možeš da primiš MMS i da on sam sebe obriše, bez tvog znanja da si primio nešto sumnjivo.

Imas na ebay-u da kupis unlock code.

Uzivaj, pusti koji SS kada instaliras.
Steta samo je za z3 seriju, mada z2 i z3 dele istu razvojnu platformu, kada izadje za z3 bice i za z2 official update.

Poslednja izmena:
Otkljucao sam telefon na sajtu htccode. Usluga je 30 dolara.
Cisto da se zna ako nekome zatreba :)

Momci, hitno mi treba odgovor, vrijedi li Z3 ( ocuvan totalno, bez packe na sebi) sa WCR14 Wireless Charging Coverom, 280-300€?

Ovo je u pitanju...
[YOUTUBE]ma6oFXtsIOQ[/YOUTUBE]

wireless-charging-cover-wcr14-charging-made-easy-0f1fbc8b7a014774a189d714b4542bfe-940.jpg

Tako je, 280 ne preko toga, ja sam za z2 nov star 1 dan dao 300e

Vidim da je na ebay sam punjace 50ak evra, a sa futrolom preko 80 evra, al opet, tesko ja pri prodaji toliko mogu to uracunati u cijenu. Koliko bi onda bio takav ocuvan bez futrole i punjaca realno vrijedio?

Ma cenkaj se covece, ako mu treba hitno lova dace ti i za 230 ;-)

Upravo tako. A vredi dati i 280 u tom stanju plus ta futrolica.
Za taj novac nema boljeg telefona.

Nazad
Vrh Dno