Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Pa ako sam dobro razumeo, ne moze da se rutuje zakljucan telefon. Ili sam pogresno razumeo? Ali i ovako me zanima, jel stvarno otklucavanje toliko skupo?

Moze da se rutuje fon zakjlucan na mrezu, to nema veze.Otkljucavanje preko neta je oko 3000 rsd.

Koristim textru apk za sms-ove, ali ne prikazuje mi u porukama klasicne smajlije :) :-D itd.. Ali ni textra niti neki drugi isto ne pokazuje. Sve sam zivo pogledao u podesavanjima i mrka kapa. Ovo mi je bilo i na kitkatu i sad na lollipopu 5.0.2. Zna li neko u cemu je kvaka?

Ne znam,ja koristim stock aplikaciju za poruke i imaju graficki smajliji prikazuju se.Za textru ne znam.

Ne znam,ja koristim stock aplikaciju za poruke i imaju graficki smajliji prikazuju se.Za textru ne znam.

evo ga, prikazuje sad i meni samo u stock varijanti, posle updeta na lollipop mi odbagovala aplikacija bila otisla u out... :D
steta sto nece u textri da prikaze, vrh je apliakcija, dosta mogucnosti podesavanja...

evo ga, prikazuje sad i meni samo u stock varijanti, posle updeta na lollipop mi odbagovala aplikacija bila otisla u out... :D
steta sto nece u textri da prikaze, vrh je apliakcija, dosta mogucnosti podesavanja...
Imaš u textri da podesis emoji. Čak imaš mogućnost i da biraš između android i ios smajlija.

Jel moze neko da mi posalje link sa detaljnim uputstvom za rutovanje Z3? Moze i na PP ako je vec bilo na temi, da ne spamujemo, ali stvarno nemam vremena da citam redom skoro 150 strana... Da li se rutovanjem kao kod Samsunga gubi garancija okidanjem knox-a? I da li moze da se zezne kamera, mislim da sam i o tome citao. Hvala!

Idi na xda developer forum i nadji temu. Sony nema knox i uvek mozes da vratis rom koji je bio na telefonu. Kamera se zezne ako koristis root koji cacka bootloader.

E to sigurno ne mogu. Msm da cackam bootloader jer je zakljucan telefon na Telenor...

Ima root koji je bezopasan skroz.Vrati se na verziju 4.4.4 ciji se broj zavrsava na 93 i onda se rootuje jednim klikom pomocu odredjene aplikacije,prosto je.

Ima na xda i taj naravno...ja sam nedavno za z3c radio,ima jedno 40 koraka koje treba da ispratis.

Nemam drugovi moji sad u battery usage ukupno vreme na bateriji, zakacim kasnije malo screenove.. Jel i vama na z3 na 5.0.2 tako? Vidim da na s6 ljudi kace i ispod grafikona pise ukupno vreme....

Screenshot_2015-06-03-15-18-22.png Screenshot_2015-06-03-15-18-31.png

sto se tice sota ici ce on i ovde preko 11h i u lollipopu.. u principu isto trosi kao i na 4.4.4 kitkatu

Smanji osvetljenje ekrana ispod 30% (za vise ni nema potrebe)...kontam 15h da ces da izvuces.
Inace normalno je to na lp da nemas ukupno vreme za bateriju vec nesto po danima i kvartalima stoji...rekoh ti ja nesto izgubis,nesto dobijes.

Ne smanjujem nista ispod pola automatic, ali sto se tice sota da ne smaram vise, mogu ja mislim preko 12 h ako ne koristim igre i video pozive, oni deru bateriju nema tu sta. Obican net preko wi-fi i cackanje telefona nisu neki potrosaci...
Znaci glupost sta oni zaborave da stave
.. Al neka

-D

Што би неко мучио очи зарад јурења рекорда y укључености екрана? Мени је све испод 70% већ непријатно за гледање.

Interesuje me ima li sanse da se nekako promeni font u meniji?!...mislim na ova slova ispod ikonica
71ef0b0441c07c5f37ae63316f3ca5c4.jpg

Hvala na ideji...Zaboravih da napisem da ne bih launcher ni jedan da instaliram, znaci na stock sistemu jel moguce?

Pitanje na brzaka, jel' imate problema s pregrevanjem telefona dok snimate? Konkretno, danas sam nešto snimao u 1080p/60fps nekih 2 i po minute, prvo me je obavestio da se telefon pregreva, dok posle nije sam obustavio snimanje i izašao iz aplikacije od kamere. Jel' to normalno ili je možda i do maske (tj aluminijumski bumper koji imam na fonu), koja mu možda stvara neki vid izolacije pa se time i više greje?!?

Pitanje na brzaka, jel' imate problema s pregrevanjem telefona dok snimate? Konkretno, danas sam nešto snimao u 1080p/60fps nekih 2 i po minute, prvo me je obavestio da se telefon pregreva, dok posle nije sam obustavio snimanje i izašao iz aplikacije od kamere. Jel' to normalno ili je možda i do maske (tj aluminijumski bumper koji imam na fonu), koja mu možda stvara neki vid izolacije pa se time i više greje?!?

Obično se pregreva na 4K, ne bi trebalo da gasi u 1080p. Probaj bez maske

Hvala na ideji...Zaboravih da napisem da ne bih launcher ni jedan da instaliram, znaci na stock sistemu jel moguce?
To mi liči da je roboto condensed... Trebalo bi da možeš da ubaciš neki drugi font i nazoveš ga kao taj i da prepucaš preko originala, tako rade flashable font packovi, samo što tebi treba samo jedan font da promeniš a ne sve u sistemu pa bi morao ručno. U /system/fonts bi trebalo da su fontovi.

Pre jedno tri nedelje sam imao isti problem (bio na svadbi, pa sam dosta snimao), al' mi ni jednom nije izašao iz aplikacije tj prekinuo snimanje, samo je izbacivao te poruke upozorenja (snimio 5-6 snimaka po 5min). Možda je u tom trenutku telefon već bio topao jer mi je bio u kožnoj torbici na suncu neko vreme, pa se zato relativno brzo dogrejao do "granice". Bem li ga...

Nazad
Vrh Dno