Ne znam,ja koristim stock aplikaciju za poruke i imaju graficki smajliji prikazuju se.Za textru ne znam.
Imaš u textri da podesis emoji. Čak imaš mogućnost i da biraš između android i ios smajlija.evo ga, prikazuje sad i meni samo u stock varijanti, posle updeta na lollipop mi odbagovala aplikacija bila otisla u out...
steta sto nece u textri da prikaze, vrh je apliakcija, dosta mogucnosti podesavanja...
Imaš u textri da podesis emoji. Čak imaš mogućnost i da biraš između android i ios smajlija.
Hvala na ideji...Zaboravih da napisem da ne bih launcher ni jedan da instaliram, znaci na stock sistemu jel moguce?
Pitanje na brzaka, jel' imate problema s pregrevanjem telefona dok snimate? Konkretno, danas sam nešto snimao u 1080p/60fps nekih 2 i po minute, prvo me je obavestio da se telefon pregreva, dok posle nije sam obustavio snimanje i izašao iz aplikacije od kamere. Jel' to normalno ili je možda i do maske (tj aluminijumski bumper koji imam na fonu), koja mu možda stvara neki vid izolacije pa se time i više greje?!?
To mi liči da je roboto condensed... Trebalo bi da možeš da ubaciš neki drugi font i nazoveš ga kao taj i da prepucaš preko originala, tako rade flashable font packovi, samo što tebi treba samo jedan font da promeniš a ne sve u sistemu pa bi morao ručno. U /system/fonts bi trebalo da su fontovi.Hvala na ideji...Zaboravih da napisem da ne bih launcher ni jedan da instaliram, znaci na stock sistemu jel moguce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari