Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Ima li ko ideju kako da promenim ovaj bangavi font kad se udje u meni za izbor aplikacija...realno mislim da je to jos jedina stvar koja me nervira na telefonu!?!

Nešto si pobrkao..na Z3 se definitivno gornji čuje jače,iz razloga manjeg ostavljenog prostora donjem zvučniku i zato je gornji jači u rezonanti,određenim frekvencijama nego donji. Visoke frekvencije su im iste. Možda se gornji okvasio pa dok se osuši da proradi.

Mene nervira mnogo sto nisu omogucili da oba zvucnika rade prilikom zvonjenjaa i notifikacija.***,ovo sa jednim zvucnkiom je jedva prosecna glasnoca.

Uzeo sam danas Z3 pa me interesuje da li se isplati uzimati tempered glass? Odrao me lik za obicnu foliju mi uzeo 500din a tempered kod njega kosta 2000din. Da li neko zna gde ima da se uzme aluminijumski bumper za z3? Video sam na Aliexpress ima za 4$ plus postarina ali dzabe kad mi kartica ne podrzava online kupovinu.

edit: je li bolje uzeti magnetni punjac ili dock? 🙂

Poslednja izmena:
Uzeo sam danas Z3 pa me interesuje da li se isplati uzimati tempered glass? Odrao me lik za obicnu foliju mi uzeo 500din a tempered kod njega kosta 2000din. Da li neko zna gde ima da se uzme aluminijumski bumper za z3? Video sam na Aliexpress ima za 4$ plus postarina ali dzabe kad mi kartica ne podrzava online kupovinu.

edit: je li bolje uzeti magnetni punjac ili dock? 🙂
Isplati se tempered, vise stiti od folije i bolji je osecaj. Meni je zadnji tempered pukao pre par dana i odigao sam i ispod je sve ok 🙂 Tako da moram juriti drugi uskoro.. Probaj da nadjes nekog sa net karticom pa uzmi na aliu mocolo, i imas i magnetne kablice za 1-2$. Neka te lepo sluzi 😀

Bolje dock nego kablici 😀

@Stojan, hvala na odgovoru. Ne mogu da cekam magnetni iz Kine. Trebace mesec dana dok stigne. Kupicu od ovih nasih svercera sa KP, nasao sam za crvenu. 🙂 To za alu bumper ako ima neko voljan da mi uzme sa Alia, nek se javi. Uzimam 100% 🙂

Jel se tesko montira tempered? Ja nisam u stanju sam da stavim ni ovu obicnu foliju a da ne iskoce mehurici. :d

edit: @blue moon, da li moze da stane u dock sa alu bumperom? Da ne uzimam dzabe ako ne moze. 🙂

Poslednja izmena:
@Stojan, hvala na odgovoru. Ne mogu da cekam magnetni iz Kine. Trebace mesec dana dok stigne. Kupicu od ovih nasih svercera sa KP, nasao sam za crvenu. 🙂 To za alu bumper ako ima neko voljan da mi uzme sa Alia, nek se javi. Uzimam 100% 🙂

Jel se tesko montira tempered? Ja nisam u stanju sam da stavim ni ovu obicnu foliju a da ne iskoce mehurici. :d

edit: @blue moon, da li moze da stane u dock sa alu bumperom? Da ne uzimam dzabe ako ne moze. 🙂

Laksi je tempered za montiranje. Mehurici ti ostanu zbog prasine, moras lepo ocistiti

Tempered se namešta baš lagano, čak i ako ti se ne svidi kako si namestio, samo skineš, i udri ponovo 🙂 samo pazi kako stavljaš, sečene su taman po meri...preporuka za mocolo, stizu za cca 14 dana...

Hahahaha kakav bre 5.1.1. pa ovi moroni iz Telenora ne umeju ni prvu verziju L da izbace još uvek!

Ne, već se radi o 5.1.1. update-u koji neće nikada doći na Telenorove (kao i moj) Z3, to je tužno i jadno, eto o čemu se radi...

Operateri treba da se isključe iz cele stvari, jer samo usporavaju već sporo.

Da li neko moze da mi objasni kako mogu da obrisem vodafon aplikacije iz fona i one amazon i ebay apk?

Danas se iznerviram, mrzim onaj fb messenger i odem na play store da deinstaliram fb update da bih mogao da saljem poruke preko fb apk bez messengera i ladno obrisem celu fb apk iz fona. To nisam mogao na starom Sony-u. 😀

Danas sam uradio update na 5.0.2, koji je kod vas?

Moras da imas rootovan fon da bi izbrisao pojedine sistemske aplikacije.Fb sad moze da se izbrise,pre nije mogao.5.0.2 je aktuealn sa zadnjim brojem 28 u verziji.

Ne, već se radi o 5.1.1. update-u koji neće nikada doći na Telenorove (kao i moj) Z3, to je tužno i jadno, eto o čemu se radi...

Ja stvarno ne znam o čemu se radi sa tim update-om kod tebe. Ja sam u CG isto na telenor i svaki sam update uredno primio,prije neki dan je stigao zadnji 28-ca,čini mi se da tek sad radi kako treba. I to sam zadnji odradio OTA a prije njega sam morao na comp da uradim update. Stvarno ne kontam u čemu je problem Telenor SRB i Telenor MNE. Jeli moguće da zbog određenih modela telefona ( verzija ) ovoliko mogu da kasne uupdate-i?

I kod mene isto nista od updatea na telenoru pa sam rucno stavio, kod sonyja je opusteno posto nema noxova i slicnih stvari pa se lako vrati na oreginal rom zbog garancije

Isplati se tempered, vise stiti od folije i bolji je osecaj. Meni je zadnji tempered pukao pre par dana i odigao sam i ispod je sve ok 🙂 Tako da moram juriti drugi uskoro.. Probaj da nadjes nekog sa net karticom pa uzmi na aliu mocolo, i imas i magnetne kablice za 1-2$. Neka te lepo sluzi 😀

Jel ovo iz Kine stize sa ovog sajta? Ima li negde blize da se nadje, kod nas, ja nasao za napred za z3c, al za ledja nisam video nigde.. a treba mi veoma uskoro

Ja imam mat i lepo je na ekranu, jedino što je folija folija.

Koristio sam mat foliju na M7-ici koja ima veći ppi od Z3-ke i prijalo mi je da koristim tako ekran. Nikada nije bio zamrljan ili umazan. Prst je uvek savršeno klizio po ekranu i nisam video ama baš nikakvu razliku u prikazu slike osim što je za baš malu nijansu bio tamniji što mi nije ni malo smetalo. Tako da preporuka za mat foliju od mene. Mada opet, sve je to stvar ukusa.

I ja imam mat na Z3 mada nisam nesto prezadovoljan,mozda promenim ovih dana.I cini mi se da se brze grebe ili se tripujem.Na Z2 imam obicnu neku foliju s kojom je dosla na telefonu i u boljem je stanju nego ova na Z3 koja je stavljena pre mesec dana.

Ja imam nillkin tempered glass od prvog dana evo već 8 meseca i bez greške je i dalje kao prvog dana.

Mat folija na hd ekranu je za mene silovanje ociju. Pa zar je toliko tesko ponekad ocistiti ekran ako se bas toliko zamasti. Pa ne jedete burek po citav dan 🙂

Nazad
Vrh Dno