Isplati se tempered, vise stiti od folije i bolji je osecaj. Meni je zadnji tempered pukao pre par dana i odigao sam i ispod je sve ok 🙂 Tako da moram juriti drugi uskoro.. Probaj da nadjes nekog sa net karticom pa uzmi na aliu mocolo, i imas i magnetne kablice za 1-2$. Neka te lepo sluzi 😀Uzeo sam danas Z3 pa me interesuje da li se isplati uzimati tempered glass? Odrao me lik za obicnu foliju mi uzeo 500din a tempered kod njega kosta 2000din. Da li neko zna gde ima da se uzme aluminijumski bumper za z3? Video sam na Aliexpress ima za 4$ plus postarina ali dzabe kad mi kartica ne podrzava online kupovinu.
edit: je li bolje uzeti magnetni punjac ili dock? 🙂
@Stojan, hvala na odgovoru. Ne mogu da cekam magnetni iz Kine. Trebace mesec dana dok stigne. Kupicu od ovih nasih svercera sa KP, nasao sam za crvenu. 🙂 To za alu bumper ako ima neko voljan da mi uzme sa Alia, nek se javi. Uzimam 100% 🙂
Jel se tesko montira tempered? Ja nisam u stanju sam da stavim ni ovu obicnu foliju a da ne iskoce mehurici. :d
edit: @blue moon, da li moze da stane u dock sa alu bumperom? Da ne uzimam dzabe ako ne moze. 🙂
Tempered se namešta baš lagano, čak i ako ti se ne svidi kako si namestio, samo skineš, i udri ponovo 🙂 samo pazi kako stavljaš, sečene su taman po meri...preporuka za mocolo, stizu za cca 14 dana...@Stojan, hvala na odgovoru. Ne mogu da cekam magnetni iz Kine. Trebace mesec dana dok stigne. Kupicu od ovih nasih svercera sa KP, nasao sam za crvenu. 🙂 To za alu bumper ako ima neko voljan da mi uzme sa Alia, nek se javi. Uzimam 100% 🙂
Jel se tesko montira tempered? Ja nisam u stanju sam da stavim ni ovu obicnu foliju a da ne iskoce mehurici. :d
edit: @blue moon, da li moze da stane u dock sa alu bumperom? Da ne uzimam dzabe ako ne moze. 🙂
Hahahaha kakav bre 5.1.1. pa ovi moroni iz Telenora ne umeju ni prvu verziju L da izbace još uvek!
Ne, već se radi o 5.1.1. update-u koji neće nikada doći na Telenorove (kao i moj) Z3, to je tužno i jadno, eto o čemu se radi...
Ne, već se radi o 5.1.1. update-u koji neće nikada doći na Telenorove (kao i moj) Z3, to je tužno i jadno, eto o čemu se radi...
Isplati se tempered, vise stiti od folije i bolji je osecaj. Meni je zadnji tempered pukao pre par dana i odigao sam i ispod je sve ok 🙂 Tako da moram juriti drugi uskoro.. Probaj da nadjes nekog sa net karticom pa uzmi na aliu mocolo, i imas i magnetne kablice za 1-2$. Neka te lepo sluzi 😀
Jel ovo iz Kine stize sa ovog sajta? Ima li negde blize da se nadje, kod nas, ja nasao za napred za z3c, al za ledja nisam video nigde.. a treba mi veoma uskoro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari