@ Igor
Nisi bezveze odusevljen, te slusalice vaze za veoma dobre ali u tom nekom cenovnom rangu (do 60e), mozda malo iznad ali kazu da razliku pravi NC funkcija i softver sony-a koji nisu bas tako cesta pojava.
Ima dosta ljudi sa jos kvalitetnijim i skupljim slusalicama pa i audiofila sa head fi foruma koji su veoma zadovoljni sa zvukom sony telefona jos od NXT serije iz 2012 (ironicno ili ne, mnogo su vise nahvalili zvuk nego sto bi se to moglo zakljuciti iz nekih sintetickih merenja i tabela jer sintetika se ne slusa ali ok je, moze da bude neki pokazatelj a ostalo zavisi od implementacije i softvera). U to sam se i sam uverio a i jos neki clanovi ovog foruma ali nebitno, nije to sad tema da ne bi preslo u flejm. Jedino sto sony mora da poboljsa je snaga izlaza, kao apple/htc npr.
Bravo Sony. Ogroman razlog da covek kupi Sony telefone, sto se mene od danas tice, je ovakav dodatak.
Sony ima tehnologiju i znanje ali ocajan
mobile marketing tim i uopste menadzment, uz to imaju i neke prisilne dilove sa japanskim proizvodjacima panela (ugovorom forsirano trosenje zaliha krs TN panela a za to je kriv menadzment a ne inzenjeri) i jos nekih komponenti a i sa operaterima (npr docomo i drugi operateri i uopste JP potrosacko drustvo a svi zajedno ''vole'' sto brze predstavljanje i osvezavanje modela, valjda jer zive u nekom brzem tripu).
E sad ako su delili te odlicne NC slusalice uz Z2 a prodaja nije bila u skladu sa kvalitetima tog telefona (nista losiji telefon od S5 a prodao se u daleko manjem broju) onda mozes da zamislis zasto su u finansijskim problemima

Raspali ZTE ce da bombarduje globalno sa nekim poluproizvodima uz koje deli slusalice od 2$ :d ali oni prave profit, to je realnost danasnjeg raspad sveta.
Mozes li da mi objasnis razliku slusalica od 50 evra (koje sam probao i za koje znam da daju fenomenalan zvuk) i nekih branded slusalica od 150-200 evra .. ? build kvalitet, nesto trece, posto za zvuk ja ne vidim razliku. od tih preskupih, probao sam
Jedan ortak koji je osedeo zbog G2 (za koji u LG servisu kazu da je 100% ispravan) planira da uzme drugi fon, Note 3/4 ili neki Z2-3, zavisi, ipak je fan samsunga pa ono.. ali ako uzme Z2 detaljno cu testirati te NC slusalice sa MH750 i ovim AT za koje kazu da smeju na crtu duplo skupljim in ear i da zvuce fantasticno
http://www.trustedreviews.com/audio-technica-ckx9is-sonic-fuel-review
E onda cu pokusati da odgovorim na ovo tvoje pitanje koje sam citir'o

A verujem da za 80e moze da se dobije zvuk duplo skupljih slusalica jer sam se vec jednom uverio u to a poznat je i slucaj Xiaomi P2 koje kostaju smesnih 20e a opusteno ih svrstavaju u rang 50-100e.
@ nitro
meni su došle mh750 solidne sluške,za moj ukus sasvim dovoljne,pun zvuk,zvučno izolovane sasvim solidno
Stvarno iznenadjujuce dobre stock slusalice, samo treba staviti najmanje gumice da bi dobro upale u usi. Jeste da nisu najudobnije na svetu ali odrale su Senn CX150 sa tim manjim gumicama.
I treba da ih cujes
na ovom uredjaju kad se ukljuci high gain (200 mW)

Razbijaju u odnosu na cenu i cinjenicu da su stock.