Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Mene izašao 430€, mislim da sam dobro prošao hehe.

Napisao sam već, na KP sam našao preko nekog lika koji je uzeo 5 komada (preko firme valjda) i sve prodao, ja uzeo poslednji :)

Poslednja izmena:
Ebes test takav kad nije okacio cropove...

Retko koji telefon iz Telenora je sim free pogotovo ti bolji modeli.Bas me cudi da je tvoj Z1 sim free

Zavisi, neke zakljucaju, neke ne, neka stignu neke ne budu u mogucnosti iz raznoraznih razloga itd
U svakom slucaju njima je u interesu da zakljucaju sve, ali cesto ne bude tako..

A da li su iz mts-a zaključani, konkretno Z3? I da li tako ako neko uzme preko firme važi garancija, s obzirom da se tako ne dobija fiskalni već samo garantni list?

Pa moras imati i neki racun/fakturu preko firme kad uzimas valjda?!

Ne vazi tebi garancija ako se uzima preko firme.
To jest vazi ako ti ta firma posalje u servis mobilni ali preko svog coveka koji je zaduzen za te stvari.

Aha ok, pa vidim dosta je toga po oglasima, kažu tipa uzet je preko firme i ima samo garantni list, nema i fiskalni račun. Pa me interesuje da li bi u budućnosti u servisu recimo prihvatili bez fiskalnog, samo sa garantnim listom?

Kod operatera sigurno ne bi priznali, a ako odes direkt u servis, mozda i prihvate samo garantni list...

Zovi ovlasceni servis sonija za srbiju pa ih pitaj. Tada ces znati tacnu info

Hvala na informaciji. To mi je samo bilo čudno jer je dosta takvih primera po oglasu.

znaš po čemu ćeš da vidiš da lažu, ako je model 6653, a ne 6603. 6653 je iz Azije i nema EU garanciju.

znaš po čemu ćeš da vidiš da lažu, ako je model 6653, a ne 6603. 6653 je iz Azije i nema EU garanciju.

Samo da dodam tj prekopiram iz z3c teme,gde sam pisao.Te za azijsko tržište treba izbegavati jer će i kod nas doći LTE.A postoji verovatnoća da neće raditi azijac npr. fale 800 i 1700 ,1900.:
mislim da se neki tip iz Francuske žalio na konekciju 4 g jer ima kodnu oznaku telefona kao i ti.. Frekvencije su u pitanju... Kada kod nas uvedu LTE možda ćeš imati problema ako LTE bude na frekvenciji koju ima naša mreža a tvoj fon ne podržava.Nisam siguran ali mislim da je nama slična kao u FRA. Evo ti frekvencija:
LTE 700/800/850/900/1700/1800/1900/2100/2600 - D5803

LTE 700 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 - D5833
LTE 2300 TD-LTE - D5833
Znači tvom fale 800 i 1700 ,1900.
Velika šansa je da će kod nas biti neke od ovih kao u FRA pa mislim da će biti ok osim ako nabodu 800:
800 20 FDD Jul 2013
Bouygues France 1800 3 FDD Oct 2013
Bouygues France 2600 7 FDD May 2013
Free France 2600 7 FDD Dec 2013 Dec 2013
Orange France 800 20 FDD Jul 2013
Orange France 2600
Nemačka:
O2 Germany 800
Telekom Germany 800
I ovaj isto u USA:
I have been having problems getting LTE on my phone and I think I have found the cause. Apparently there are two models of this phone, the D5803 and D5833. I have read the the 33 model is for Asian markets and 03 is supposed to work for US and Euro markets. Is anyone using the D5833 and succesfully getting LTE to work on T mobile?

Druze ja mislim da ces promenuti jos 3 telefona dok ne stigne LTE kod nas

Vip je već rekao da imaju opremu delom koja je sposobna za LTE, samo nikome nije jasno zašto nije omogućen ako je tako. :D

Ma daj bre,ni 3g im ne radi ko svet u dosta sela,pa cak i na nekim mestima po gradu! Ako njima znaci uvesti lte da ima samo u centru ns,beograda i nisa e onda svaka cast i samo napred. Da ne pricam da lte posebno cucla bateriju!

Sta vam je bre, vip 3G ume da radi ocajno i u centru Va, ne smem da zamislim na sta ce da lici 4G :d

Jel ima neka sifra da mogu da ukucam da proverim da li je Z3 zakljucan na neku mrezu?

ubaci karticu bilo koje mreze sem tvoje i znaces

Nazad
Vrh Dno