Šta je novo?

Sony Xperia Z3 Compact

Jesi li radio factory reset pre instalacije lp?

Je li neko instalirao Lolipop? Iskustva? Ja neću dok makar 5 forumasa ne potvrdi da je sve ok, jer je sestri na Nexusu napravio haos. Pišite early adopteri

Lepši interfejs. Mnogo bolji i lepši dialer, notifikacije, sms aplikacija,... I imam utisak da mi baterija traje duže. U mom slučaju, pola sata više SOT-a. Sistem je stabilan i nema bagova. Sada ga je moguće i rutovati, ima i recovery, a i xposed radi. Oni koji se žale, verovatno im nije dobro "legao".

Зашто би радио пре? Ресет се ради после апдејта.

Obavezno factory reset pre bilo koje promene sistema. Da bude čista instalacija.

Dosta ljudi po xda savetuje i pre i posle, ja se pridrzavam toga uvek (mada retko menjam sisteme).

Još kad bi znali da objasne to bilo bi vrhunski 🙂

Iskustva? Najvise me zanima trajanje baterije, posto na 4.4 stvarno kida. Takodje one sitne stvari poput video zapisa ekrana na power off dugme isl..

Iskustva? Najvise me zanima trajanje baterije, posto na 4.4 stvarno kida. Takodje one sitne stvari poput video zapisa ekrana na power off dugme isl..

Ja iskreno još uvek nisam dobio update, tako da ne mogu ništa da ti kažem iz ličnog iskustva, možeš da pročitaš na netu šta ljudi pišu ...

mts xperia još uvek nemaju update?

Kucaj na telefonu *#*#7378423#*#* i idi na Service Info - Software Info i nađi svoj "Customization Version" i čekiraj svoj model na XperiFirm, tu možeš da pratiš šta se dešava sa update-om i da vidiš kada se pojavi ...

2015-04-10 17.14.22.jpg

Dobijem obaveštenje da postoji update ali nakon download a opet obaveštenje da je instalacija nemoguća zbog nedostatka memorijsko prostora. Nisam instalirao neko obilje programa ali memorija se lako napuni. Nekako se snadjem i instalirah lollipop. Odmah sam sve aplikacije prebacio na memorijsku karticu ...eh lepoteuploadfromtaptalk1429049204579.png
uploadfromtaptalk1429049221285.png
uploadfromtaptalk1429049242840.png

Lepo druze. Aj pa javi posle par dana utiske o samom softveru, bateriji da li je bolja/gora itd.

Cena suluda, na 1500 dinara paket kosta 450 eura.

Full cena koja je uzeta kao merilo 90 000 ili 750 eura, pa oni u telenoru kanda misle da smo mi budale.

Poslednja izmena:
Lepo druze. Aj pa javi posle par dana utiske o samom softveru, bateriji da li je bolja/gora itd.
Ja to i nisam gledao vise oko baterije. Nisam bas merodavan. Nisam nikada za celi dan uspeo da potrosim vise od 50 %.ovako u radu ,nisam primetio nikakve probleme. Radim puno. Nisam imao vremena da zadirem u tel. ***. Svelo se na pozive, mail i organiser

Ista otprilike, pre dva dana sam update-ovao napokon na Lollipop. Super drži baterija i na 5.0.2
Aplikacije su izgleda bolje optimizovane za 5.0.2, uvek sa svim aplikacijama što sam koristio na 4.4.4 bilo slobodno oko 500mb, a sada gotovo uvek 800-850mb.

Druze bez zamerke,ali da bi skontao da je baterija bolja ili gora mislim bar dve tri nedelje da treba da prodje,ne dva dana. Hvala u svakom slucaju sto si podelio impresije.

Svakom svoje, meni je dovoljno dva dana, nekome možda treba više, ne ulazim u to.
Nema na čemu.

GDE JE BRE OVDE isključivanje aktivnih aplikacija na jedan klik? pihhhhhh -----moram aplikaciju da instaliram...

Šta znači to isključivanje aktivnih aplikacija?
Ako misliš na dugme u recents, ne znam zašto bi uopšte radio to, šta dobijaš time?

dal je moguce da se razlikuje od updatea do updatea ja na mom imam 😀
Screenshot_2015-04-16-02-47-07.png

Smanjim zauzece ram memorije,potrosnju baterije,nema malog laga itd.
Potrošnju baterije povećaš zato što se aplikacija svaki put iznova pokreće umesto da se pokrene iz rama,a zauzeće ram memorije reguliše operativni sistem, nema potrebe za gašenjem aplikacija.

Potrošnju baterije povećaš zato što se aplikacija svaki put iznova pokreće umesto da se pokrene iz rama,a zauzeće ram memorije reguliše operativni sistem, nema potrebe za gašenjem aplikacija.
Ma gasim app koju necu vise da koristim.po 30 imam otvorenih. Koji ce mi andrak? A punim fon svako vece.

nemaš 30 otvorenih, recents na Lollypopu je više kao vizuelni spisak aplikacija kojima si pristupao. Njihov panel tako ne znače da rade zaista u pozadini.

evo da javim samo utiske.Nemam osecaj da je baterija losija a ni bolja.drzi 2 dana kod mene na LP.do sada nije zabagova😵dnosno, jeste kod Igo kada sam primio poziv.Ali taj bug se javljao i na prethodnom sistemu.Ovako,radi brzo,nema gresaka...barem ih nisam primetio...Ali ne stizem da se koristim toliko fonom osim pozivi,organizer,imenik,mail..Puno posla,pa nisa stigao.....pozzz

Hvala za info Dark. Videcu i ja da ubacim Lp na par dana posto sve jedno hocu da rutujem tel sad 1. Ili 2. Kad budem imao vremena zbog praznika,a moracu da se vracam na stariju verziju 4.4.4

Nazad
Vrh Dno