![]()
Inace nije los ni za slusanje neustrojene muzike,samo zaboravih da pitam koji format pusta kad sam testirao!
Sta si zadnje instalirao... Kreni takoHvala za info. Inace nikakav sam audiofil, upravo pustih gomili raznih flac fajlova i mp3 identicnih i gotovo tu meni nema razlike...doduse slusam na samsung sluskama koje su mi super za trcanje!
Inace i ja mislim da mi je sistem nesto poceo da jede bateriju vise nego sto je u pocetku bilo 🙁
Meni bas obratno na Z2. Sada kada ga ne maltretiram po ceo dan, vec koristim standardno. Izvucem po 4dana. Poslednji fimrware 4.4.4.
Evo sinoc sam punio telefon posle 4 dana i 8sati.
Može , kada ekran držiš na 10-20% radi SOT-a. Inače, meni 2 dana bez ikakvih štednji . 9 sati SOT.Znaci mislim da mi tel ne bi izdrzao 4 dana ni kad displej ni jednom ne bi upalio za ta 4 dana!...jos kad sam video coveka da je 11+ sot izvukao umalo se slogirao nisam!
malo ispod pola.Na koliko ti ie slajder od brightnessa druze? Kontam da ima dosta veliku ulogu u trajanju baterije kako kazes.
Takođeja sam prestao da gleda bateriju vise 😀 kako kgod okrenem sa mojom upotrebom traje mi dva dana sto je vrh
narucio sam onaj metalni ram bas me intersuje nasta ce da lici 😀
Ma da. Opušteno. Z3C zadnji tel na svetu kod koga trebaš da razmišljaš o bateriji.Mislim da cu i ja prestati. Popravilo se stanje, 3dana od punjenja, 7h sot i sat vremena razgovor..ostalo 4%. Kontam da je problem bilo osvetljenje ekrana koje je sa nemackim softverom bilo skoro na 50% po def. Stamina bas dosta znaci.
Kamera ce ti od sada uvek biti bljak jer je verovatno otkljucan bootloader pre roota.Danas stigao DK48 za 2500 rsd
. Odlična stvarčica 🙂 Nego bio sam u inostranstvu pre par dana i slikao neke indoor slike i bile su bas bljak. Malopre instalirao d3go i lepo me informisao da je telefon rutovan. Proverim sa aplikacijom verify root i rutovan, verovatno je zato kamera bila bljutava. Šta preporucujete?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari