Šta je novo?

Sony Xperia Z3 Compact

Kazem meni je auto prioritet tj prica u istom. Slusanje muzike mi je ok na telefonu i bez ikakvih dodatnih rekvizita.

ac962c622556ada9a3a1e1f689821249.jpg

Inace nije los ni za slusanje neustrojene muzike,samo zaboravih da pitam koji format pusta kad sam testirao!

Ima li ko ideju koji je ovo softver?!

Hvala za info. Inace nikakav sam audiofil, upravo pustih gomili raznih flac fajlova i mp3 identicnih i gotovo tu meni nema razlike...doduse slusam na samsung sluskama koje su mi super za trcanje!
Inace i ja mislim da mi je sistem nesto poceo da jede bateriju vise nego sto je u pocetku bilo 🙁

Hvala za info. Inace nikakav sam audiofil, upravo pustih gomili raznih flac fajlova i mp3 identicnih i gotovo tu meni nema razlike...doduse slusam na samsung sluskama koje su mi super za trcanje!
Inace i ja mislim da mi je sistem nesto poceo da jede bateriju vise nego sto je u pocetku bilo 🙁
Sta si zadnje instalirao... Kreni tako

Softver za nemacko podrucje. Sinoc sam ubio pola programa pa cu da vidim. Vidim sad da se awake stanje popravilo, mada opet otislo mi 5% bat za 9 sati dok sam spavao. Citao sam na sany forumu da dosta ljudi ima isti problem pogotovo posle menjanja firmwera.

Kako da vidim koliko sam vremena punio bateriju,znam da je bilo pomenuto na nekoj od ranijih strana da postoji mogucnost?!
Inace za 23h mi je tel potrosio 50% baterije uz 3h sot i sad za jedan sat (24h od punjenja) i +20min sot ode skoro 10%...izgleda cu morati clear cache, dalvik i sve ostalo...mada procitao sam da se mnogi zale na poslednju verziju firmwera, navodno im je sa ranijim tel gurao i po tri dana,a sad posle updatea ne mogu ni dan ipo da sastave! No obzirom da im je podrska na forumu ocajna u i da stalno otpustaju radnike, vec sad se pitam i brinem kakav ce lolipop da bude za ovaj tel!?! 🙁

Meni bas obratno na Z2. Sada kada ga ne maltretiram po ceo dan, vec koristim standardno. Izvucem po 4dana. Poslednji fimrware 4.4.4.
Evo sinoc sam punio telefon posle 4 dana i 8sati.

4 dana? Svaka cast, toliko mi ni Lenovo P780 nije mogao izvuci.

Meni bas obratno na Z2. Sada kada ga ne maltretiram po ceo dan, vec koristim standardno. Izvucem po 4dana. Poslednji fimrware 4.4.4.
Evo sinoc sam punio telefon posle 4 dana i 8sati.

Tako i kod mene sa Z1. Radnim danima telefon sem za razgovor kojeg nemam puno ne stignem previše da koristim.
Sad sam na 75% posle 1d2h33m, SoT 1h 26m, razgovor 26m. Nikakva štednja baterije nije uključena ali 2G+wifi.

Upravo.
Ja cim sam iskljucio onu opciju sto je Proday primetio, da je wifi stalno ukljucen i kad ga iskljucis. tj. skeniranje lokacije mreza.
Uglavnom sam na 2g+wifi. Ako bas nemam wifi u bliznini onda HSPA+ i to je to. I disable-ujem od google-a sve osim mapa, youtube-a i gmail-a.

Znaci mislim da mi tel ne bi izdrzao 4 dana ni kad displej ni jednom ne bi upalio za ta 4 dana!...jos kad sam video coveka da je 11+ sot izvukao umalo se slogirao nisam!

Poslednja izmena:
Znaci mislim da mi tel ne bi izdrzao 4 dana ni kad displej ni jednom ne bi upalio za ta 4 dana!...jos kad sam video coveka da je 11+ sot izvukao umalo se slogirao nisam!
Može , kada ekran držiš na 10-20% radi SOT-a. Inače, meni 2 dana bez ikakvih štednji . 9 sati SOT.

Poslednja izmena:
Na koliko ti ie slajder od brightnessa druze? Kontam da ima dosta veliku ulogu u trajanju baterije kako kazes.

Sad sam stavio na nekih 30% i upalio staminu,bas da vidim kakva ce situacija da bude...juce redovno jedva preko 5h

Znaci imam sledece desavanje...slika dole je do nekih 89% baterije pokazivala oko 4 dana predvidjenog rada i onda odjednom padne na dan i par sati (kao sto se vidi). Nista nisam menjao, palio gasio; jel moguce da je tel nekako zapamtio predhodnu potrosnji pa se ravna prema njoj ili sta se desava?!

Evo i slika... 😀

9db0f97cd346477333dd8369ba996dcf.jpg

Inace devet sati kasnije imam dan i sest sati

Vrv ima veze sa trenutnim koriscenjem. Probaj par sati da ne diras pa pogledaj onda..

Pa nisam ga dirao celu noc pa nije vratio na 4 dana 😉
U svakom slucaju mislim da je dosta bolje sad sa smanjenom svetlinom ekrana i staminom...24h od punjenja, imam 1h40min sot i 80% baterija

Poslednja izmena:
Dobra je to baterija. ;-) A za ovo, mislim da su stariji modeli Xperie imali taj neki problemcic sa staminom, tj izbaguje se posle nekog vremena. Treba obrisati cache i data iz eco mod controller ili extended standby (u settings/apps/all) pa restart telefona.

ja sam prestao da gleda bateriju vise 😀 kako kgod okrenem sa mojom upotrebom traje mi dva dana sto je vrh
narucio sam onaj metalni ram bas me intersuje nasta ce da lici 😀

Mislim da cu i ja prestati. Popravilo se stanje, 3dana od punjenja, 7h sot i sat vremena razgovor..ostalo 4%. Kontam da je problem bilo osvetljenje ekrana koje je sa nemackim softverom bilo skoro na 50% po def. Stamina bas dosta znaci.

Mislim da cu i ja prestati. Popravilo se stanje, 3dana od punjenja, 7h sot i sat vremena razgovor..ostalo 4%. Kontam da je problem bilo osvetljenje ekrana koje je sa nemackim softverom bilo skoro na 50% po def. Stamina bas dosta znaci.
Ma da. Opušteno. Z3C zadnji tel na svetu kod koga trebaš da razmišljaš o bateriji.

Danas stigao DK48 za 2500 rsd
. Odlična stvarčica 🙂 Nego bio sam u inostranstvu pre par dana i slikao neke indoor slike i bile su bas bljak. Malopre instalirao d3go i lepo me informisao da je telefon rutovan. Proverim sa aplikacijom verify root i rutovan, verovatno je zato kamera bila bljutava. Šta preporucujete?

Igrao sam se sa jeftinijim telefonima, a sa ovim mi se ne igra baš. Inače skinut je sa madjarske t mobile mreze

Danas stigao DK48 za 2500 rsd
. Odlična stvarčica 🙂 Nego bio sam u inostranstvu pre par dana i slikao neke indoor slike i bile su bas bljak. Malopre instalirao d3go i lepo me informisao da je telefon rutovan. Proverim sa aplikacijom verify root i rutovan, verovatno je zato kamera bila bljutava. Šta preporucujete?
Kamera ce ti od sada uvek biti bljak jer je verovatno otkljucan bootloader pre roota.

Nazad
Vrh Dno