Zameni staklo, nije preko 30€. I stavi tempered poslePosle 50 nedelje proizvodnje (2014) su rešili problem moj proizveden 43 🙁 da li da stavim tempered glass pozadi da fiksira stanje ili da ga spakujem u originalnu scr26 futrolu?
A imam i problem jer je tel zakljucan na mts (btw od Lolipopa ni traga) a 50% mi ističe u Julu. Moram da pobegnem iz mtsa jer im je signal katastrofalna bukvalno ispadam neozbiljan pred poslovnim partnerima, prekida se veza, nedostupan sam,ne čuje me niko... Odem u Bg sve normalno, glupi mts
Ne može da se dogovori on kao nov korisnik. Tu akciju daju samo starim korisnicima odnosno moraš da budeš minimum 6 meseci na postpaid-u.Nema on tu akciju javno, to se licno sa njima preko mejla dogovoris uz ugovor 2 godine..
Ne može da se dogovori on kao nov korisnik. Tu akciju daju samo starim korisnicima odnosno moraš da budeš minimum 6 meseci na postpaid-u.
Ja bi ti preporucio Z2,nisam fan mini verzija uopste iako z3c ima samo manji ekran i 2gb rama dok Z2 ima 3Gb.Vidi,ja sam imao i Z3 obican i Z2 u isto vreme i prodao sam tj zamenio sam Z3 koji je noviji i sve to.Jednostavno Z2 je mnogo kvalitetan fon,najlepsi po dizajnu po mom ukusu,i bas ima nekako smek.Ko jednom kupi Z2 tesko ga prodaje. 🙂
Sta bi mi preporucili ,z2 ili z3 compact,znam specifikacije,jel bitna samo razlika u velicini ekrana ili iz iskustva mozete nesto bitnije da mi kazete i preporucite?
Stigao LOLIPOP na mts z3, lepo radi 🙂 surak prodao s5 nakon updatea,ovo skroz pristojno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari