Šta je novo?

Sony Xperia Z3 Compact

3 g automatik mod, wi fi non stop, 3 naloga, lokacije iskljucene, osvetljaj na 50 posto automatic... dominacija isto kao u kitkatu 4.4.4 nema neke razlike..

Screenshot_2015-06-03-23-38-54.pngScreenshot_2015-06-03-23-38-49.png Screenshot_2015-06-03-23-38-43.png

Ja nikada nisam imao SOT veći od 7h i to koristim Staminu regularno. Svaka cast.

Jutros me dočekalo neprijatno iznenađenje, naprsla zadnja strana 🙁 Stavim na sedište suvozača malopre telefon i pogledam... Cap linija pod uglom od 45 malo iznad xperia natpisa.

Sinoć bio na doku punio se, nije ispao, ništa! Sinoć sam ga davao sinu ali on je pažljiviji od mene i ne sećam se da je sinoć bila naprslina

Imam garanciju (tel iz mtsa) ali verovatno nema šanse da mi je priznaju, šta mislite? Biće 100% fizičko oštećenje, mada cu zvati servis svakako

A imam i problem jer je tel zakljucan na mts (btw od Lolipopa ni traga) a 50% mi ističe u Julu. Moram da pobegnem iz mtsa jer im je signal katastrofalna bukvalno ispadam neozbiljan pred poslovnim partnerima, prekida se veza, nedostupan sam,ne čuje me niko... Odem u Bg sve normalno, glupi mts

Pogledaj na xda forumu, postoji par thread-ova o pucanju prednje i zadnje strane na Z3C. Uglavnom, nekima je Sony priznavao garanciju, a nekima i nije. Cini mi se da je vise slucajeva spontanog pucanja bilo kod ranije proizvedenih komada, mada ne mora da znaci. Postoji i jedan thread sa statistikom pucanja.

Pozdrav

Posle 50 nedelje proizvodnje (2014) su rešili problem moj proizveden 43 🙁 da li da stavim tempered glass pozadi da fiksira stanje ili da ga spakujem u originalnu scr26 futrolu?

A imam i problem jer je tel zakljucan na mts (btw od Lolipopa ni traga) a 50% mi ističe u Julu. Moram da pobegnem iz mtsa jer im je signal katastrofalna bukvalno ispadam neozbiljan pred poslovnim partnerima, prekida se veza, nedostupan sam,ne čuje me niko... Odem u Bg sve normalno, glupi mts

Bezi iz mts-a, to ti je moj savet. Tamo sam bio od 2001-2010 godine, tacnije gotovo 10 godina ! Prvo su me ebali u zdrav mozak, racun nekada nisam mogao da proverim i do 15-tog u mesecu, a pre toga vec od 20-tog stanje nedostupno. Kad odem u roming bog da te pogleda koliki sam racun nakucao jer ko zna kad ce stvarno obracunati. Kada sam popizdeo i otisao da trazim u poslovnici u centru da mi daju neki povoljniji telefon kao njihov stalni korisnik daju mi nekog krsa. A guzva je stalno tamo kod njih ko da dele dzabe nesto, ljudi se svadjaju i prete. Ja jednom izigravao obezbedjenje na zahtev zaposlenih tu kao da sam njihov radnik.. Od kada sam presao na telenor vec 5 godina sam bukvalno preporodjen. Uzeo 50% popusta, bez telefona jer su im fonovi skupi ko djavo ko da su od zlata, jeste sve u ful garanciji i original al zahebi. Zato usluga na nivou zasad sve korektno, uz pomenuti popust veoma konkurento ovim drugim dveju mreza koga obicno preferiraju studenti i osnovci v4 odeljenja -😀

Poslednja izmena:
Stanje je na mts-u dostupno vec posle dva dana.
A nedostupno samo poslednjeg dana u mesecu.

Mozda su to sad poboljsali druze, ali ja ti pricam za vreme koje sam naveo, i ne moze me niko ubediti u suprotno jer znam valjda kako je bilo...

Hocu reci da nema razloga da bezi iz mtsa, sve lepo radi kod njih.

Pa recimo meni trenutno je nije problem obračun rominga (bio sam i u Indiji, Uae svuda korektno obracunato), ali mi je problem osnovna funkcija komunikacije tj kad me.neko zove nedostupan sam, kad me neko i dobije glas odzvanja, ili se ne čuje, internet je katastrofalan (reklamiraju 4g a ni eng ne radi kako treba), u glavnoj gradskoj ulici ga nema... Itd itd. Ima li Telenor stalnu akciju 50%?

Nema on tu akciju javno, to se licno sa njima preko mejla dogovoris uz ugovor 2 godine..

Nema on tu akciju javno, to se licno sa njima preko mejla dogovoris uz ugovor 2 godine..
Ne može da se dogovori on kao nov korisnik. Tu akciju daju samo starim korisnicima odnosno moraš da budeš minimum 6 meseci na postpaid-u.

Ne može da se dogovori on kao nov korisnik. Tu akciju daju samo starim korisnicima odnosno moraš da budeš minimum 6 meseci na postpaid-u.

moze biti da si upravu, ja sam prvo dve godine placao pun racun, pa sam posle trazio popust
al nista ga ne kosta da ih licno kontaktira i da trazi prenos istog broja uz ugovor i popust, mozda i daju

Poslednja izmena:
jel nema problema sa punjenjem telefona u magnetick docku, ako se koristi ultra tanka silikonska fotrola? Ima li ko slican slucaj

Ima problema, ja kod nas nisam nasao toliko tanak silikon da z3c moze da stane u dock bez da se dodatno turpija onaj najsiri profil (oko 1mm fali).

U majku mu, znaci ne gine mi smirglanje, ili da napravim ulozak od drveta ,)

Danas deinstalirao FB, odlučio sam da ga koristim samo na tabletu... Neverovatno kako telefon lakše i lepše radi bez fba! Iznervirao sam se kad sam video koliko baterije je povukao kad sam slučajno zaboravio da isključim aplikaciju... Ugasio mi se telefon tokom najduže bic vožnje ove gpdine

i veceras posle 13 h na bateriji telefon se potpuno ugasio. Znaci imao sam sota 7H 32m! Nikad nisam imao ispod 10H sota od kada sam ga uzeo, a danas potpuni pobacaj. Ono sto jesste, primetio sam da mi na ekran otislo samo 34 %, dok su mi druge stvari poharale baterijju. flashscore koji nikada nije trosio vise od 2-3% danas je na 9% :trust: Znaci jesam telefon koristio danas vise nego ranijih dana, badland igrao oko 45 minuta i to dobar deo na max osvetljaju manual zbog nekih mracnih nivoa, klipove na youtube u hd-u isto ok 45 minuta, pozivi oko 1h, 30 -tak poruka, 50 setak na viberu i skajpu.. neki programi poput heart rate-a, slikanje,itd. Ali opet mi procenti nekako brzo beze, recimo znam da sam na 1% mogao cackati dugo, dugo telefon, danas je otisao tako brzo da nisam stigao uraditi screnove. Mislio sam da vise ne obracam paznju na bateriju, ali mi se ovo danas nije svidelo, pa cu jos malo testirati narednih dana. trenutno imam oko 110 aplikacija ujedno sa stokovim, mozda se tu pokradaju neki skriveni updejti, ili rad u pozadini. hmm

Klasicna mana androida, izvlacis neki sot, onda uleti 30% manji jedan dan!! Evo i ja redovno imam preko 6h, juce u identicnim uslovima/podesavanjima, jedva 4,5. Bas cu da dignem txt na bbs da vidim sta se desilo!

Sta bi mi preporucili ,z2 ili z3 compact,znam specifikacije,jel bitna samo razlika u velicini ekrana ili iz iskustva mozete nesto bitnije da mi kazete i preporucite?

Ja bi ti preporucio Z2,nisam fan mini verzija uopste iako z3c ima samo manji ekran i 2gb rama dok Z2 ima 3Gb.Vidi,ja sam imao i Z3 obican i Z2 u isto vreme i prodao sam tj zamenio sam Z3 koji je noviji i sve to.Jednostavno Z2 je mnogo kvalitetan fon,najlepsi po dizajnu po mom ukusu,i bas ima nekako smek.Ko jednom kupi Z2 tesko ga prodaje. 🙂

U pitanju je marketing. Ja bih pre Z3 i Z2 zvao Z3 Plus ili Z2 Max, jer čim većina ljudi ne može da upravlja telefonom jednom rukom, to više nije normalna veličina telefona 🙂

Ja bi ti preporucio Z2,nisam fan mini verzija uopste iako z3c ima samo manji ekran i 2gb rama dok Z2 ima 3Gb.Vidi,ja sam imao i Z3 obican i Z2 u isto vreme i prodao sam tj zamenio sam Z3 koji je noviji i sve to.Jednostavno Z2 je mnogo kvalitetan fon,najlepsi po dizajnu po mom ukusu,i bas ima nekako smek.Ko jednom kupi Z2 tesko ga prodaje. 🙂

ne nagovaraj druze momka na propast 😀 salim se malo, nego vidim da Z2 je malo i teze naci u prodaji..

Sta bi mi preporucili ,z2 ili z3 compact,znam specifikacije,jel bitna samo razlika u velicini ekrana ili iz iskustva mozete nesto bitnije da mi kazete i preporucite?

Sve zavisi da li ti treba telefon manjih dimenzija da ti stane lepo u dzep od bermuda pa sednes na bajs recimo opusteno, ili ti treba veci ekran. U svakom slucaju ja bih uzeo noviju verziju bilo cega, ako planiras kasnije prodati, a ako ne onda mozes i stariji model on ti je i jeftiniji.

Ustvari je kod coveka kod kojeg sam nasao cena oba telefona ista. Odlucio sam se za z2 ipak,hvala na odgovorima.

Stigao LOLIPOP na mts z3, lepo radi 🙂 surak prodao s5 nakon updatea,ovo skroz pristojno

Jel se desava kome da mu se telefon sam otkljucava u dzepu, znaci desilo mi se vec par puta i to znaci da nije slucajno. Otkljuca se i popali kojekakve aplikacije i cuda! Podesen mi je inace double tap za otkljucavanje...

Nazad
Vrh Dno