Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Kad već pomenuste Aukey punjač, da se uključim.

Naime, kupio sam Aukey sa 4 izlazna porta i svaki daje po 2A. Ali kad povežem telefon sa punjačem i startujem Ampere aplikaciju, piše mi da je max current 1000mA. I primeti se da sporije puni od fabričkog punjača sa kojim je išao do 1500mA. Takođe, kad povežem fabrički LG punjač, gura do 1500mA.

Koliko sam mogao da zaključim, nije do punjača jer sam povezivao par drugih telefona i puni ih sve sa preko 1000mA.

Šta bi mogao da bude problem?

Hvala!

Sent from my D6503 using Tapatalk

Meni taj Ampere isto prijavljivao koješta. Islo je kod mene preko 1000, sve zavisi kada si pogledao. Cim priključis na skoro praznu bateriju puni dosta brzo i postepeno smanjuje.
Fabrički od Sony puni 3 sata pa i malo preko (bar kod mene), dok aukey dosta brže. Izmerim pa cu da napisem koje je to vreme tačno .

Meni sa Samsungovim od 2A 5W puni solidno brzo.Cini mi se da je pun za nekih 2 h i 15 min.

Xperia Z2

Kad malo pojačam korišćenje ovo se dešava :D

b7c24fce736996992622d7deedfa3cb6.jpg

049824b2f8613200371d27b7157d704a.jpg

de283f4b7a561a53f3e93ae9689a53a3.jpg

f0c1f9baf6f75087450893cee53a9bea.jpg

Evo od juce. Od svega malo korišćeno. Wa , yt, muzika, Lee, wifi, viber, fb, messenger, malo cast netflixa, ttScreenshot_2017-01-16-00-58-03.png

Da, uvek je uključena s tim da su neke app izuzetne tipa messenger, WA I sl zbog notifikacija. Znaci stamina bez extended usage, ultra stamine I low battery mod. Ne gadim se na staminu kao pola mase ovde. Ako radi posao što ne bi koristio.

Odlicno bateija dyabolic,ja nema sanse da izvucem sa ovim primerkom toliko.

Xperia Z2

Vala bass.

Xperia Z2

Sa staminom Z2 postaje pravi lagdroid :D ali baterija bas bas drzi :) *** ne moze jare i pare.

Ali zato moze combo brzine/fluidnosti i odlicne autonomije, sve stock bez stamine i to je to.

Za ovih 16-17 meseci koriscenja bukvalno nikada nisam imao potrebu da palim stamina mod.. mozda bih ponekad palio na Z5/XZ :)

Poslednja izmena:
*** sad nasao neke slike i meni je gurao uvek izmedju 6:30 i 7:30 ekrana. Zali Boze sto sam ga prodao.

Moras opet Z2 da nabavis :)

Sve bi bilo mnogo lakse da S810 nije fail po pitanju potrosnje.
Da je taj soc stedljiv (kao apple Ax ili Samsung Exynos) Z3+ bi bio odlicna kupovina po trenutnim cenama (ne verujem da bi bio mnogo skuplji, mozda 20-30e u proseku po oglasima).
To bi bukvalno bio malo poboljsan i ubrzan Z3 sa N (7.1.1) apdejtom i odlicnom autonomijom a za 260-280e nov. I sada je dobra kupovina ali po trajanju baterije ne moze da parira Z2/Z3.

Poslednja izmena:
Ne samo po trajanju baterije. Pregrevanje, throttle... Ne bih nikome preporucio sd810 zbog toga. A ni Z2 vise nije za preporuku, bolje uzeti neki 2016 midrange

Što je lagdroid sa staminom? Stamina ugasi animacije pa izgleda još brže.

Edit: Aha sad vidim, zbog fpsa, nisam primetio da mi smeta nešto, možda ne vidim dobro.

Poslednja izmena:
Ne treba uključiti sve živo u stamini. Samo neka gasi aplikacije je dovoljno, kao što radi greenify otprilike

Koji rom furate?Ja sam trenutno na stock posle 100 godina.

Imas dobar Existenz za LP ja mislim v7 premium.

Xperia Z2

Стамина не функционише приметно добро. Проценти само цуре била она упаљена или не.

Ako moze pomoc...
Nece da apdejtuje Facebook,greska 505.
Andorid 6.0.1 stock
Obrisao sam FB,a sada nece da ga instalira.
Obrisao sam kes za Google Play,medjutim,i dalje nece da instalira fb.
Ima li ko takav problem ?

Probaj da ponovis sa brisanjem kesa i probaj restartuj telefon.

Sent from Sony Z2

Obisao Kes sa interne memorije i sa Google Play APP.
Restartovao fon...onda skinuo stariju verziju fejsa jerbo sam postojecu obrisao,ali nece da je instalira.
O cemu se radi ?

Peobaj da izbrises i mesindzer i fb, pa onda oboje da instaliras. Mene je tako zezalo na Motoroli

Messenger mi je signed app...jedino da probam tako.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno