Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Bobrda,hvala druze.Deinstslirao sam messenger i normalno instalirao i fejs i msn.Nikada mi se to nije pre desavalo.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

f161b22e3651d9c2ca95f3ccbcd6dee8.jpg

Sent from my D6503 using Tapatalk

Sa kojim ti je ovo kernelom rezultat?

Sent from Sony Z2

Sve je stock, samo ovi "novi" gpu drajveri, sto ste pricali par stranica unazad

Aha.Jesi to iz recoverija flesovao te drajvere?Jel jedan klik instalacija ili treba vise da se petlja?

Sent from Sony Z2

Par ss exstenz roma

Iz recoverija. Samo instaliras i vozis

Pozdrav svima. Imam problem sa ovim telefonom, jer s vremena na vreme me ljudi loše čuju, "kao iz bunara da pričam" i ne znam kako da to "popravim". Čitao sam ovde u temi da ste pisali da je potrebno da se isključi opcija u kartici "Call" - Microphone noise suppresion, ali to nije ništa promenilo. Iskreno nisam mnogo pratio, moguće da je to problem koji se pojavljuje otkad sam instalirao 6.0.1 verziju androida. Da li bi reset na fabrička podešavanja možda promenio nešto, ili povratak na stariju verziju androida?
Takođe, pošto sam razbio zadnje staklo. Kakva su iskustva sa staklima koji se prodaju po oglasima, da li se mogu smatrati dobrom zamenom za original?

Stakla po oglasima su ocaj, bacanje para. Uzmi cetkicu neku i ocisti proreze od zvucnika i mikrofona

Hteo bih da uzmem Samsung Gear Fit 1.
Nadam se da ce raditi na Z2.
Aplikaciju sam instalirao.
Ima li neko da mi potvrdi da radi konekcija sa satom..?

Transparent weather widget 2x1 format.

Sent from Sony Z5

Vidim da se zamlaćujete sa romovima raznoraznim, po meni su oni izgubili smisao jos odavno jer danas svi telefoni rade manje vise brzo. Custom romovi samo poružnjuju ovaj telefon. Ja koristim fabrički od početka već 2 godine i prilično sam zadovoljan nisam resetovao telefon punih 95 dana i radio je odlično čak i u multitaskingu. Jedina zamerka je po meni loše odradjena optimizacija baterije na 6.0.1, nije toliko dobra kao na lp .

Koji je najlakši način da se vratim sa MM-a na Lollipop? :)

Koristim Telenor postpejd. Rezim mi je WCDMA only. Redovno se desava da ne mogu da surfujem kad se prikazuje H, vec samo kad se pojavi H+. Uzasno je frustrirajuce jer ume da potraje i po 3 minuta i tad se prekida protok pa onda cekam da se vrati H+_20170127_012745.JPG

Tako je ocajno nekada meni radio vip net. Sada je dosta bolja situacija a telefon/verzija OS-a su potpuno isti (nije radjen HR u medjuvremenu) tako da ne verujem da je do telefona nego do svemocne t'nor pametne mreze..

Znam da je bilo ali tema je poprilično velika, da li mi može neko ostaviti link da naručim od preko neka korektna zaštitna stakla za Z2, prednje i zadnje?

P.S. Batak ako još čitaš ovu temu briši inbox, poslao sam ti pp. :)

Ja Nilkin ne mogu da nadjem nigde, kao ni Mocolo, moracu i ja neko od tih na kraju...

Zasto uopste guras wcdma only?
Koristim van Beograda da bih izbegao prebacivanje sa WCDMA na nikad zaboravljeni Edge, dešava se kad putujem - uzmi u obzir kakva je pokrivenost 4G-om. Nažalost nisam probao karticu drugog operatera, a iskreno se nadam da nije do Telenora, jer sam već sit njihove pametne mreže, što reče hsv u svom postu.

Da odgovorim i ja dečku za zaštitno staklo. Ne gubi vreme kupujući zaštitu od po 1-2 evra, okrnje se ivice samo tako, posle dva meseca počne da puca polako na ivicama i gore kod zvučnika a probao sam većinu stakala koja se nalaze na vrhu pretrage.

Malo sam ruzno pitao, deluje kao da sam te napao... :)
Pitam jer je i Bg problematican, meni se na Vozdovcu i Medaku cesto prebaci na 2g iako drzim lte preferred. Bolje baci na wcdma/edge, cisto da ne bi imao te "rupe" u konekciji.

@Teniser

I ja razmišljam kao ti ali igrom slučaja sam uzeo ta jeftinija stakla koja me služe 7-8 meseci bez problema. Prednje mi je sad napuklo iz razloga što klinka od 18 meseci zna da ispusti telefon. :) Pošto vidim da izgleda nema ovih kvalitetnijih verovatno ću uzeti opet neko jeftinije. Možda sam prvi put imao samo sreće sa dobrim primerkom ali svakako i ako sad uleti neko lošije sitna lova je u pitanju.

Pozdrav. :)

Nazad
Vrh Dno