Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Jedino po tim ovlašćenim servisima ali oni često neće da prodaju bateriju ako se kod njih ne ugrađuje.

Sent from my Honor 8

Ja je još nidje nisam našao. Barem u Pg je to skoro nemoguća misija

Sent from my D6503 using Tapatalk

Funkcionalan 14.1 sa dobrom kamerom izašao. Ovo treba probati. Za sad jedini problem otg

Probao sam 14.1 za nas z2, sve radi, zadovoljan, jedino brightness algoritam nije bas precizan ali osim toga sve je okej, offline charging izlazi u sledecem buildu a otg ne radi, realno gledano - sve bitno je tu moze da se koristi kao main rom, trebalo bi da izadje pure nexus takodje od rcstar-a,

To je ovaj rom?

Da li kvalitet zvuka, kamere ostaje kao fabricki?

Sad vidim da se slican 7.1.1 pojavio i za matoru Z Xperiu

Poslednja izmena:
Samo pitam, tesko cu se odluciti na bilo kakvo flesovanje jer mi ovaj fabricki 5.1.1 radi odlicno od prvog dana :)

Ali sad vidim da ima nekoliko 7.1.1 romova.. samo treba naci najstabilniji i sa najmanje bagova.

Koja je rezolucija kamere kada se prebaci u 16:9? Ima li smisla uzimati ovaj telefon, koji je brat-bratu, star 3 godine :) Trenutno imam Flex 2 i sasvim sam zadovoljan kamerom, mada mi jos bolja ne bi smetala.
Da li u kamera apps ima kompletno manuelna podesavanja. Bitan mi je ISO i Shutterspeed.
Na Fleksu je kamera stvarno dobra, ali softver hebe keve. Agresivno skida šum na licima, sto u nekim situacijama ispadne tragi-komicno :D

Skroz si promasio uredjaj ako hoces jos bolju kameru od Flex 2 sa jos vise podesavanja :)
SA mod na ovom telefonu je cesto ocajan a podesavanja ima veoma malo. 16:9 rezolucija je 15.5MP i to je obican crop 20.7MP fotografije.

Sam fon je odlican i po mom misljenju uz Z3 najbolji iz 2014. ali kamera/app definitivno pripadaju toj 2014. godini :)

Ako hoces relativno jeftin uredjaj sa sto boljom kamerom izbor je Nexus 5X koji uz hdr+ i dalje ima jednu od najboljih kamera ali ni taj Nexus nema bas mnogo podesavanja kao noviji LG, Samsung ili Lumie, idealan je upravo za P&S uz hdr+. Ako i W10m dolazi u obzir onda do 300e Lumie 950/XL imaju najbolju kameru.

PS

Ako si zadovoljan sa flex 2 a imas ''300e viska'' i ocekujes sto bolju kameru, potrosi te pare na RX100 ili neki polovan MILC.

Poslednja izmena:
Z2 ima dobar app kad se skine sa xda u automod 21mp sa hdr da moze i jos iso i ostalih podesavanja dodaju .

Screenshot_2017-03-27-14-37-03.pngScreenshot_2017-03-27-14-33-07.png

Samo na 3g i izvuče preko 5 sati. Skroz zadovoljan

Nosi kod provajdera da ti podese, moraš imati 4g karticu.

Ako imas 4G karticu, ne treba da nosis tel nigde. Radice ti 4G, gde bude mogao da ga uhvati. Skinuce ti sam podesavanja.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Pozu ljudi, da li mi ko može reći gde se mogu naći rezervni delov za ovaj telefon. Konkretno mi treba WiFi antena modul.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Povledaj na oglasima, kupujem prodajem, limundo i sl. Ili juri nesto preko alija, pa cekaj ako ti nije hica.

Lako bi poručio preko alija da mi nije problem oko plaćanja. Nemam karticu za on line trgovinu.

Ako ti nije problem odes i izvadis internet karticu, nije neka peripetija i uplatis koliko je potrebno za porudzbinu, nesto malo preko zbog racuna i provizije.

Ladno mi radio apk ne reprodukuje zvuk vise. Hvata stanice kao pre, al bez zvuka

Poslednja izmena:
Čini mi se da se negde/nekad/nekako aktivirala ona "hover" funkcija i mnogo me nervira.
Kako se isključuje???

Je l' mozes malo da pojasnis problem?

Pa, prepoznaje kad je prst i blizu ekrana, a nisam ga dodirnuo, pojavljuje onaj krug oko mesta dodira.

Mislim da mi se u jakni nešto samo aktiviralo nakon što mi je stigla notifikacija za neki SMS - promemio mi se i tip sata na kock skrinu i svašta nešto drugo.

Koji sw je u pitanju, LP ili MM?

Zvuci kao da ti se slucajno aktivirao ''glove'' mod displeja (settings/display/glove mode), proveri to.

Баш то је било. Хвала ти...
:)
Едит: сад видим да сам у претходном посту написао "kock skrin"
:D

Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Obavezno koristi glove mod zimi, prihvatljivo dobro radi cak i sa debelim vunenim rukavicama :)

Nazad
Vrh Dno