Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Naruči preko alija. I ja razm o tome čak i bateriju da naručim jer je ova oslabila, pa da tel proslijedim ocu. Ali i ta "nova" pošto sig nije original neće bit puno bolja. Pa ako neko zna ima li dje da se kupi dbr baterija za Z2 neka javi :)

Sent from my D6503 using Tapatalk

Znam da je bilo ali tema je poprilično velika, da li mi može neko ostaviti link da naručim od preko neka korektna zaštitna stakla za Z2, prednje i zadnje?

P.S. Batak ako još čitaš ovu temu briši inbox, poslao sam ti pp. :)
Citam, citam. Samo sad moras ovde PM. :)

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Naruči preko alija. I ja razm o tome čak i bateriju da naručim jer je ova oslabila, pa da tel proslijedim ocu. Ali i ta "nova" pošto sig nije original neće bit puno bolja. Pa ako neko zna ima li dje da se kupi dbr baterija za Z2 neka javi :)

Krš su ta sa alije

E ovako se baterija ubija. Preko sat ipo viber video poziva i malo je radio Duo, pored toga instagram, Facebook po malo. Samo mi je među potrošače i maps a nisu mi upaljene lokacije i nisam ih koristio. Malo cudno

7b1aa1d70e1accd04d558d1f81cbdced.jpg

c4232ba08ba72e62900a0b1a7bcc274e.jpg

de2f2c34a89c0ae6680ba91adc0326bd.jpg

Cia i Vatikan su ti pratili lokaciju i gledali video poziv. Da sam na tvom mestu, ja bih obrisao viber :p

OP3 vs Z2, drzi se deda junacki :)

ЛЕЦ ТРАЈ КРОМ.. :d

Jedno pitanje za sve ljubitelje sony xperia z2.
Telefon je poceo da baguje, sam tipka slova u porukama i sam ulai u aplikacije, pa se neko vreme smiri , pa posle nekog vremena opet isto. Da li neko znaa sta to moze da bude?
hvala unapred

Kupio sam telefon pre dve nedelje, polovan, 10ak dana je radio perfektno, meni se 100% nije nakvasio.

Ekran zna da poludi kao što se i tebi desilo kad ima neka kapljica na njemu ili ako je malo mokar. Odradi factory reset pa vidji oce li se opet to dešavati.

opet se desava isto, ali ne uvek, zato me i cudi, par minuta radi normalno, pa par minuta zeza, pa sve tako u krug

Problem je vjerovatno u digitajzeru, e sad mozda ja grijesim, pa da sačekamo što će iskusnije kolege da kazu

To mi deluje kao da ima nesto sto daje kontakt digitajzeru pa ekran reaguje.

Sony Xperia Z2

Isao sam na servis meni i isao sam na test displeja, prevlaci se prstom po ekranu, crta se, u donjem delu ekrana pravi prekid linije koje crtam, po celoj sirini ekrana, pa onda npr tu krene sam da crta nesto. Tacno kao da ga tu nesto pritiska. Kako da znam da li je samo digitajzer ili ceo touch panel i digitajzer?

Touch je isto sto i digitajzer valjda.Ispod je samo display.Mora to na servis,nista ti ne znaci da nagadjas sta je.

Pa nije mnogo touch sam skuplji ni kod nas valjda.Bolje nek ti odradi neko ovde.

Послато са E6653 уз помоћ Тапатока

Koliko izvlacite SOT prosecno na wifi kad ste uglavnom na stock romu,i za koliko vremena?

Sent from Sony Z2

Pa *** tebi dobro traje taj telefon/baterija.Koliko ti je star Z2? :)

2 godine. Traje a bas ga ne stedim

Meni je juče izvukao na mobilni net jedva 3h, a na WiFi sve zavisi, ako ne koristim video pozive oko 5h, a ako ih koristim nije vrijedno pomena :D oslabila mi je dosta baterija.

Meni otprilke 4:20h traje sa non stop upaljenim data podacima ili wifi jem. Ima na Xda objasnjenje kako izvuci preko 6-7h Sot a ali mi je bas veliko cimanje da podesavam

Pa i meni je prosek u zadnje vreme oko 4 i po/5h Sot.

Z2 je i dalje sampion,najbolji i meni najdrazi Sony fon.Radi perfektno,Z5 nista nije bolji od njega.
Gde naci original bateriju u Srbiji?Da li ima u CT mozda?Vidim na kp neki prodaju navodno original za 1500 do 1800 rsd.

I ja sam razmišljao da promijenim bateriju, ali nidje ne mogu naći original. Ne vjerujem da je to na kp original biće prije da je to ista sa aliexpresa

Ima li neko sa z2 neke modove ili nesto ?
Gledam sta treba da odradim da skinem neke modove a da ne izgubim one ključeve...ako je neko već radio da mi objasni ? :)

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

I ja mislim da su ove na KP sa Alija.Ali valjda nege mora da moze da se nadje original?

Nazad
Vrh Dno