Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Znaci ultra light :)

Sta znam meni je ovaj Exz zakon, jes da moram ponekad restart system ui al ovako zaista je best of.

@ dex

Koliko planiras da se zadrzis na tom ExistenZ 5.5?

Zanima me stabilnost posle duzeg koriscenja..ono, posle bar 10-ak dana kao i kesiranje, autonomija :)

I da, ima li tu kamkorder podesavanja EV, WB?

I da, evo odlicnih minimal MM/Nogat tema :) https://play.google.com/store/apps/dev?id=8157089905771256452

Sent from my D6503 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nije los, ovih dana sam bas eksperimentisao :D Danas sam mx ubacio pa da vidim kako vozi

@ dex

Koliko planiras da se zadrzis na tom ExistenZ 5.5?

Zanima me stabilnost posle duzeg koriscenja..ono, posle bar 10-ak dana kao i kesiranje, autonomija :)

I da, ima li tu kamkorder podesavanja EV, WB?

I da, evo odlicnih minimal MM/Nogat tema :) https://play.google.com/store/apps/dev?id=8157089905771256452

Kesira bolje nego stock MM definitivno, animacije su fluidnije, toast notifikacije po zelji ima ih desetak, system ui je ludacki modifikovan :), zvuk na sluskama je boostovan u odnosu na stock za 10% super, kamera nije dirana stock je iz MM-a, to se lako sredi ;-)
Ovo koristim skoro mesec dana od 5.0 verzije, nemam nekih zamerki, sto se tice stock based romova ovaj odnosi pobedu, inace bootloader nisam dirao, tako da jedino stock (based) dolazi u obzir :)

Bas cc da probam EX 5.5.
Jel portovan i settings apk u tu verziju?

@ dex

Pa to je super.
Samo mi nije jasno zasto se kulovi izbacili podesavanja EV, WB u kamkorderu, smesno.

Sta mislis, u slucaju da predjem na ExstnZ 5.5, da li postoji neki nacin da dobijem pomenuta podesavanja video snimanja?
Da li postoji modifikovana MM kamera app koja bi mogla da se instalira u kombinaciji sa tim romom?

Bas cc da probam EX 5.5.
Jel portovan i settings apk u tu verziju?
Da ;-)
6de908bfdda0a0ec8a74ea7fce914218.jpg

@hsv moze gotovo svaki mod tadi na exz, ne znam sto izbacise to u vezi camkodera..

Da ;-)
6de908bfdda0a0ec8a74ea7fce914218.jpg

@hsv moze gotovo svaki mod tadi na exz, ne znam sto izbacise to u vezi camkodera..
skini solid explorer, i samo sa pm disable ugasi 2 komponente i radice ti aplikacija bez keya.

Inace, u ovom 5.5 verziji postoji mogucnost da sakrijes status bar na lock screen, sobzirom da koristim cerberus taman lepo izgleda i ne dam mu da se pomeeri, takodje, kada postavis wallpaper da bi bilo providno idi u /data/data/com.sonyericsson.locksceen.uxpnxt i izbrisi wallpaper.png ili wallpaper.jpg, nije bitno kog formata, onda restart systemUI i dobijes providan lockscreen.

Screenshot_20160921-070306.png

Prva stvar tj bug u Existenzu je da ne radi promena boja ikona u quick settings panelu nego ostaju onako bele uvek.
Od kad koristim Existenz ovo se prvi put desava.

Sent from my D6503

skini solid explorer, i samo sa pm disable ugasi 2 komponente i radice ti aplikacija bez keya.

Inace, u ovom 5.5 verziji postoji mogucnost da sakrijes status bar na lock screen, sobzirom da koristim cerberus taman lepo izgleda i ne dam mu da se pomeeri, takodje, kada postavis wallpaper da bi bilo providno idi u /data/data/com.sonyericsson.locksceen.uxpnxt i izbrisi wallpaper.png ili wallpaper.jpg, nije bitno kog formata, onda restart systemUI i dobijes providan lockscreen.

Pogledajte prilog 210302

[emoji41] hvala za info, imam i solid kupio sam ga za neke male pare na nekoj akciji, root explorer je modovan i to mi je drugi fm u fonu :)

Jel imaju ti ExistenZ romovi podrsku za small apps?

Treba mi to samo zbog sjajne background YT "male aplikacije" [emoji41]

Instaliraj OGYoutube,i svi problemi su rešeni [emoji2]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Probao sam odavno, bolje mi je ovo small app resenje 5X, manje smeta jednostavno :)

mislim da existenz nema a lik koji razvija je uber drzak.
ima i exposed youtube background playback. radi super
btw vratio sam se sa mm jer mi je krs totalni. baterija mi manje izdrzi. curi covece na sve strane. imam oko 5 h sot. na 5.1.1 preko 6 sati uvek, oko 6h i 20 min.
@stojan933
koristis na tom romu viper4android?

bas sam hteo to da pitam. jer na redovnom mm kad ubodes slusalice i ugasis ekran, zvuk pocne da prekida nemoguce i uspori

kod mene kako ugasim ekran posle par sekundi krene i ne moze da se slusa. sa 2.4.0 je radio ok ali novije nikako. plus dolby atmos ne radi isto. morao sam da menjam min frekvenciju , tek je na 700+ radilo kako treba ali onda ode baterija cas posla

Nisam primetio da ovaj Existenz 5.5.0 ima problema sa baterijom.
Google backup ugasiti,rebootovati fon,staviti lokaciju da trazi putem wifi mreze i to je to.

Sent from my D6503

Pa mozda i nema. Ali na 5.1.1 ne moram da gasim Google backup i GPS mi je uvek uključen i imam preko 6 sati. Nista mi revolucionarno mm nije doneo da ga moram imati po svaku cenu

mislim da existenz nema a lik koji razvija je uber drzak.
ima i exposed youtube background playback. radi super
btw vratio sam se sa mm jer mi je krs totalni. baterija mi manje izdrzi. curi covece na sve strane. imam oko 5 h sot. na 5.1.1 preko 6 sati uvek, oko 6h i 20 min.
@stojan933
koristis na tom romu viper4android?

v2 ima i small apps ... eto na exz da imas small apps > http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony-themes-apps/port-systemui-xz-v1-t3455842

Ovo sam na mm mogao samo da sanjam
efea07ad7e4112f8e0d45b10d81d8adc.jpg
d179e708a425c6f3c08781eb6e9aba2d.jpg
3c534ff035531e87a7eb9cf520c1a2b2.jpg

Kod mene običan stock, radi ko sat

Ovo sam na mm mogao samo da sanjam

Koliko si imao ukupno uptime?Dobar je rezultat,ali je baterija bolja na MM,pogotovo od poslednjeg builda.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Vrh Dno