Šta je novo?

Sony Xperia Z2

preko backup TA partition programa sa xda, ne preko twrp, i da, preko BLU dugmeta, samo kad backup uradi 2-3 puta, za svaki slucaj, jer ako te keyeve izgubis nema vise bravia engine i ostalog

Sent from my D6503 using Tapatalk
Ima sad drmfix.zip na xda, ali cu backup par puta za svaki slucaj... Hvala na info :)

Sta se bitno dobija sa Elite kernelom?

Preporuka za MX Rom v 8.6.0 baziran na poslednjem buildu,dosta toga preneto sa Xperie X,razne teme,wallpaperi,cybernian camera,ociscen od bloata maksimalno i jos toga.Baterija dobra.

Kakva su podesavanja kamkordera u tom romu, ima li EV, WB?

Nema nazalost.

Cime slikate visoke rezolucije panorame?Na marketu ne nadjoh nijednu app.

Strasno, ne mogu da verujem da su uklonili te opcije a ni da ih custom romovi nemaju.

Za panorame sam napisao vec xx puta - Gugl kamera, najbolji takav mod i najvise rezolucije :)

Mada ume da promasi fokus/da lose spoji jedan deo, desavalo mi se vise puta, evo sad cu postaviti primer:

Levi deo pa ka sredini, zumiraj i videces na sta mislim.

Poslednja izmena:
Probao sam,lepo radi google cam,hvala.Nisam do sad mnogo slikao panorame,ali ubuduce imam nameru.

Sent from Sony Xperia Z2

ff5c2231310158b8a9e30b38f1ce1415.jpg

Sta radi Elite kernel a? ;)

Sent from my SM-G900F

Jel ima neko charging dock? Jel nije problem samo da mi neko kaze rate kojom se brzinom puni? Ovaj moj max 600mAH preko struje i 500 (ocekivano) preko USB porta, a vidim online da je klasifikovan kao 1500mAH

Jel ima neko charging dock? Jel nije problem samo da mi neko kaze rate kojom se brzinom puni? Ovaj moj max 600mAH preko struje i 500 (ocekivano) preko USB porta, a vidim online da je klasifikovan kao 1500mAH

Dock je samo "adapter", ne bi trebalo da utice na brzinu punjenja, tj. ona bi trebalo da zavisi samo od izvora (punjaca) koji si prikacio na dock. Da li ti je 600 mAH sa originalnim Sony punjacem?

Ljudi nije isto puniti preko usb-a i preko kontakta sa strane ...
Npr kada je ugasen telefon, punjenje preko usb-a ide iskljucivo putem kontrole kernela, znaci zavisi od skripti koje su upisane u kernelu.
Kada je punjenje preko dock-a onda je to vise direkt ka power regulatoru na bateriju, nije preko ploce i socket-a tj isti nije zaduzen za kontrolu punjenja.
Max vrednosti i jesu 1500mah preko dock-a, testirao sam vise puta i sa powe bankom na 2A izlazu i sa QC2 Aukey punjacem.

Ljudi kada se malo bolje razmisli, sve preko 1A je silovanje baterije, to je i dokazano a i smanjuje im se zivot kada ih "brzo" punite, to nije nesto drasticno ali oseti se kada drzite telefon godinu ili 2 god kod sebe.

Dock je samo "adapter", ne bi trebalo da utice na brzinu punjenja, tj. ona bi trebalo da zavisi samo od izvora (punjaca) koji si prikacio na dock. Da li ti je 600 mAH sa originalnim Sony punjacem?
Nije original sony punjac :D mislim, nije problem, ionako sam na kompu veci deo svog vremena pa mi nije problem da ga punim 3-4 sata, samo pitam normalna brzina na original sony docku koliko iznosi.

I dalje ne kapiras bilo da je fals ili original dock isti ce biti rate, tj zavisi iskljucivo od punjaca.
Koliko se secam sa standardnim sonyevim punjacem ne ide preko 700mah.

Bas tako. Ne zavisi od docka nego od kocke. Dock je komad plastike. Mx rom ima bas lep setup ekrana, bas je dobra reprodukcija boja

ExistenZ 5.5, ubaceno sa Xperie XZ dosta stvari, instalirao sam pre 3 sata, pre toga sam bio na 5.1, ako niste do sad instalirali probajte :D

Vec mesecima kuburim sa internom memorijom. Prvenstveno zauzima Deezer, Facebook, Google play usluge. Slika i klipova uopste nemam toliko mnogo, svega 1GB, a kes memoriju redovno cistim. Da li je moguce da sat vremena slusanja muzike na Deezeru potrosi 500MB memorije? Takodje, sta mislite o memorijskim karticama sa Alija? Ne pamtim kad sam poslednji put kupio neku, pa nisam bas u toku sa cenama

Da li je neko možda pokušao da seče tempered glass? Kupio sam neku novu futrolu, pa mi pritiska ovo original staklo za Z2 u ćoškovima i odlepili su se ćoškovi. Pa kontam da uzmem novo, ali bih malo te ćoškove "skinuo", da lepo legne. :) Ima li neko iskustva sa tim i kako bih to mogao najbolje da odradim. :)

Cak ni da se igram sa nekim finim smirg papirom? :)

Probacu verovatno, pa ako unistim kupicu drugo ***a... Jako mi se svidja nova futrola, a ruzno mi ovako kada su coskovi skinuti :)

Vec mesecima kuburim sa internom memorijom. Prvenstveno zauzima Deezer, Facebook, Google play usluge. Slika i klipova uopste nemam toliko mnogo, svega 1GB, a kes memoriju redovno cistim. Da li je moguce da sat vremena slusanja muzike na Deezeru potrosi 500MB memorije? Takodje, sta mislite o memorijskim karticama sa Alija? Ne pamtim kad sam poslednji put kupio neku, pa nisam bas u toku sa cenama
Pogledaj u podesavanjima Deezera opcije data i smart cache.
Sad pogledah kod mene, 2.9Gb sa kartice Deezer koristi.

Inace micro sd je obavezna na uredjajima sa 16Gb interne.
Kod nas ti se najvise isplati neka brza Kingston 32Gb, ima ih vec za 25€ u poznatijim prodavnicama.

Na kraju i pored takve kartice u poslednje vreme moram da cistim cache..

Poslednja izmena:
Od google app samo ps, i ima 5-6 app nekih i to je to. Vise stvari sam brisao sa stocka

Vrh Dno