Titogradjanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2013
- Poena
- 210
Sve je dozvoljeno
Sent from my D6503 using Tapatalk
Sent from my D6503 using Tapatalk
HSv,dex i ostali,kako resavate problem sto u novoj kamera aplikaciji prilikom snimanja videa nema mogucnost da se menja WB i Exposure.
Z2 po defaultu ima presvetao kadar kad se snima,i snimci su uzasni kad se ne smanji exspozicija,obicno mora izmedju -0.7 i -1.0.
Sad tih opcija u kamera app nema,Probao sam neke druge kamera aplikacije,ali ni sa jednom ne radi steadyshot tehnologija i slika drhti solidno.
Da li to moramo da se oprostimo od snimanja videa na MM?![]()
Ljudi jer ima neki mod da se pojaca zvucnik za razgovor tj ovaj gornji pri pozivima? Znam da je za Xperia Z bio mod ne znam da li ima za Z2...
Ako imas root, skini V4A app i podesi
Meni se i prvi i drugi Z2 odlicno cuje prilikom razgovora,ne znam zasto se tebi lose cuje.
Takodje, jacinu zvuka u toku razgovora nikada ne drzim na max jer je to jednostavno preglasno.
Za spikerfon i zvono postoje stereo modovi na xda.
Sent from my D6503
Placem od kako sam existenz instalirao, nema small apps zbog system ui-a koji je od Xperie X :-DNikada nisam previse obracao paznju na ove sony small apps. Probao neke preinstalirane osnovne i batalio.
I pre nekoliko dana nadjem YT player small app - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.replayy.ytplayer
Pa ovo je sjajno, konacno upotrebljiv background YT plejer! [emoji344]
Inace probao sam i onu Stream app, moze da posluzi ali je ovaj mali plejer daleko bolje resenje.
Moram proveriti da li ima jos neka korisna mala app.
@ dex
Radi li sve ovo na 6.0.1?
Sent from my D6503
Ja bih to flash samo zbog one quick recent forice
7.0 AOSP buildovi za mnoge Sony modele
http://fxpblog.co/aosp/aosp-7-0/
Dobro poznati Free Xperia Project, ako zadrzim Z2 ovo cim postane stable ide na flash![]()
Iskreno, ne znam ni sto si uzimao Z2 opetTi ides na ovo,jer ti nije bitna kamera koja na ovom Romu ne radi.
Ne znam sta da radim,malo mi dosadio Z2,al ne znam sta bih uzeo,dal 5X ili neki Samsung vise ne znam ni sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari