Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Ovo treba da bude memory leak? S obzirom na količinu korišćene memorije i nizak keš. Ili je sve u redu?

a12d88b17d5195ed05167a4f7accf134.jpg

Slikaj running da se vidi koliko je otišlo na sistem koliko na servise

Evo gledam sad na G3 MM je sistem 1.6 GB posle 200h uptime

Evo kod mene sa najnovijim buildom posle 14 i po sati

436a89d18211e66177e27d1c9dc0672f.jpg
589186e609489eb52b9b956eeed2fd80.jpg

Sent from my Sony Xperia Z2

Ja sam sad na 100 sati uptime. Lepo radi, osim što mi se dešava da poveća font ikonica na home screen.

Posle dugo vremena morace jedan restart, u chrome-u nece uvek da otvori tab vec moram da ga zatvorim pa ponovo otvorim, dosta uptime-a je prosao :)
05aae12c8e5917d5c9b6655e1107d03d.jpg

Sent from my D6503 using Tapatalk

1115 sati bez makar obicnog restarta,a kamoli da ti se ugasi slucajno.Zato i pocne malo da zesa u nekim stvarima.

Sent from Galaxy J7 Duos

Zile ,sta se tacno dobija instaliranjem ovih drajvera?

@dex

Evo ga Joza, prezadovoljan je sa ovim finalnim 6.0.1

[youtube]XakHF7d4GaY[/youtube]

byyee :d

Sent from my D6503

Ja sam mu stavio latest ExistenZ baziran na ovom buildu i za sad je sve super.Baterija je bas dobra.

@hsv.stoned sad mi je mnogo lakse :D

Probacu te gpu drajvere, mada sta znam ne verujem da cemo dobiti neke extra frameove u igricama, mada su mozda performanse u 2d prikazu bolje - skrol itd :)
Steta sto tako preko TWRP-a nema da se doda npr JUlski security patch level, to bi bilo mocno :) za z2 iovako je odsviran kraj podrske, mozda ali mozda bude jos neki 6.0.1 update, npr sto se tice onim qc security root rupa...

Posle 16 i po sati rada

uploadfromtaptalk1470956845234.png

Sent from my Sony Xperia Z2

sad sam napravio. nadam se da mi nece trebati bootloop fix. prosli put mi nije trebao kad sam sa 5.1.1 presao na mm. cemo da vidimo uskoro :D

Hm meni je drain pravila ona stock prognoza widget, drao je 16h gps, nisam upucao ss, deinstalirao sam nakazu, ne znam sta se tu desilo, ali nije ni cudo preko 575 sam upucao novi fw a ostavio sam datu [emoji41]
Videcu taj da instaliram kada dosadi stock.

Poslednja izmena:
Ja sam prezadovoljan kako radi poslednji .291 build.
Pa me interesuje da li se neko zanimao sa custom kernelim-a na Z2, da li se isplati zezati sa tim (otkljucavati bootloader, gubiti pa vracati one DRM kljuceve)?
Na prethodnom Galaxy S3 je fabricki bio otkljucan bootloader pa je bilo lako flesnuti custom kernel.

Uf, viper4android stuca sve u 16.ne može se kosristiti

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ja sam prezadovoljan kako radi poslednji .291 build.
Pa me interesuje da li se neko zanimao sa custom kernelim-a na Z2, da li se isplati zezati sa tim (otkljucavati bootloader, gubiti pa vracati one DRM kljuceve)?
Na prethodnom Galaxy S3 je fabricki bio otkljucan bootloader pa je bilo lako flesnuti custom kernel.

Ne vredi zezati se.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno