Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Pa sta znam, videh odlicne komentare i ocene na linku iznad, ne verujem da bi toliko hvalili deo da je djubre.

Sent from my D6503

Kod mene na Z1 ima samo mala ogrebotina i to izmedju ekrana i bampera ima mali sloj plastike koji se blago izgulio. Osim toga, telefon sam uzeo koristen 6 m., ali od neke vlasnice koja ga je ocuvala, vidim na straznjoj strani jos ima folija koju nikad nisam skinuo, niti zelim, jer na Z1 mi se cini da je zadnja strana staklo.
Jedini problem koji imam je vibracija koja ne radi najbolje. Trenutno imam aluminijski bamper koji valjda radi kao magnet i prenosi vibraciju. To je nazalost serijski problem s Z1 koji je sredjen na Z2, a ne da mi se da ga rastavljam, jer bas izgleda kao nov, a kad se jednom rastavi to vise nije to :(
I jos jedna stvar je da moram uzeti drugi cover za USB, gumica pukla, pa ne uklopi se najbolje. Sve sam nastojao da ga ne koristim, ali brze se napuni nego preko magnetnog punjaca, a nekad sam u zurbi.

http://1.bp.blogspot.com/-xVM8MAty_bI/VdW-g5OaarI/AAAAAAAABiI/47CyD0nXlHE/s1600/20150820_123847.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-WFgVtt6crKo/VdXBsBfG5LI/AAAAAAAABik/bGPAHOwwDV0/s1600/20150820_124142.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-GC_CZJUNsHM/VdW6qtEvGcI/AAAAAAAABh8/IO94xl_OIHQ/s1600/20150820_123829.jpg

Poslednja izmena:
Pa sta znam, videh odlicne komentare i ocene na linku iznad, ne verujem da bi toliko hvalili deo da je djubre.

Sent from my D6503
Pogledaj malo bolje slike koje su kacili kupci. Kod kamere uopste i nema onaj hrom prsten, nego je samo na plastici siv krug ofarban..

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Sta, je l' da? :D Pa stari Galaxy Ace slika bolje od tvog Z2. Probaj da skines taj sloj.

Moj prvi Z2 nije imao problem sa tim Uv slojm /premazom,a koristio sam ga malo preko godinu i po.I kvasen,opran bio pod vodom nekoliko puta.
Nadam se da ce da bude sve ok sa kamerom na ovom sto mi sutra stize,kaze covek da je telefon star oko 5 meseci.

Cekaj, ti si prodao Z2 u junu i sad kupujes opet? :-D

Sent from my D6503

Da,zaebo se koliko vidim :D Mislio da cu naci neki telefon koji ce me bolje zadovoljiti,ali dzabe kad volim Sony i volim taj Z2 :(

Evo koliko je moj Z2 prvi pravio dobre slike sa lolipopom,jos uz Drm Fix

Ovo fabricko staklo displeja se definitivno manje prlja/masti od kaljenog. A i prikaz je stvarno bolji kao i citljivost na suncu.

Sad razmisljam da li uopste da lepim kaljeno, da li da rizikujem ili da istrpim nesto losiji prikaz i brze prljanje ali uz zasticen ekran.

Sent from my D6503

Ovo fabricko staklo displeja se definitivno manje prlja/masti od kaljenog. A i prikaz je stvarno bolji kao i citljivost na suncu.

Sad razmisljam da li uopste da lepim kaljeno, da li da rizikujem ili da istrpim nesto losiji prikaz i brze prljanje ali uz zasticen ekran.

Sent from my D6503
Posle nekog vremena krene i ekran da se masti. Tj bude lep dok ima oleophobic. Meni se sad masti al ne nosim vec 4-5 meseci protektor

Da li postoji neka bas kvalitetna folija koja se ne masti i ne kvari prikaz?

Sent from my D6503

Ne znam.. Ja sam gledao jednom na kp foliju i sve izlaze tempered glass.

Ma kod nas ti preprodavci uglavnom kupuju najjeftinija stakla i folije sa ali-a pa onda prodaju po nekoliko puta visim cenama.

Moram potraziti na xda, amazonu da li ima neka bas kvalitetna folija.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Hsv si se igrao sa novom kamerom iz bete :) ?

76147a2f4cfaf4a7514ba5971416fe9d.jpg

To si samo apk instalirao?

Kako kad sam na 5.1.1? :-D

Vidim bas su se pretrgli sa podesavanjima [emoji23]
Ali dobro, svako poboljsanje ce znaciti.

Sent from my D6503

Stigo mi telefon i bas sam baksuz kamera bleda kao neko sto je postavio na prethodnoj strani.Probao sam pastom za zube i cetkicom da istrljam malo i posle sprao vodom i sad je socivo zamagljeno vec pola sata.Sta da radim?:mad:

Nazalost to zvuci kao da se radi o primerku kog je neko hteo da se otarasi.

Sent from my D6503

Stigo mi telefon i bas sam baksuz kamera bleda kao neko sto je postavio na prethodnoj strani.Probao sam pastom za zube i cetkicom da istrljam malo i posle sprao vodom i sad je socivo zamagljeno vec pola sata.Sta da radim?:mad:
Trebao si da odes kod nekog auto lakera da ti ispolira za sekund, mislim da i sad mozes ako nije izgrebano

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

A cime mogu ja da ispoliram?

Sent via Sony Z2

Ma nema sanse da se backem sa tim.
Izgleda da da mi je usla voda u telefon pa i u kameru cim stoji onako skroz zamagljeno.Samo mi nije jasno kad ce da se osusi kad nije vec 2 sata a duvao sam u kameru i fenom za kosu i nista.

Sent via Sony Z2

Otvori sve cepove i cekaj.

***a brate, u junu si prodao odlicno ocuvan Z2 a sada si kupio krajnje sumnjiv primerak.

Zato (polovne) tel. kupujem iskljucivo u Va ili ovde na forumu i to pratim samo prave bench oglase.

Sent from my D6503

Samo da javim.Otvorio sam oba cepa i fon se osusio tj osusilo se staklo kamere i sad je slika skroz cista.Izgleda da je dalo efekat ono sto sam ocistio socivo pastom za zube.:)

Sent via Xperia Z2

I dalje dobar,mreza na 3G only,osvetljenje na pola,39 h uptime,35 min razgovora,dosta tapatalka,vibera,telegram,surf preko chroma

a0cdf15807a9c40ca41cd15fb0cda9a5.jpg
4b0f3fe6052dfbbb4cdc58373ede53bb.jpg
90ad028b727919df1f219aaeea7bb0bc.jpg

Sent via Xperia Z2

^ Cek bre moon... Zar ti nisi prodao z2 posle "apgrejda" na z3 tj ili z5, a z2 zamenio sa sljamsung s5-icom? Koji ti je trip da se vratis ponovo na z2?

Iskreno ja razmisljam da sacekam novi Nexus krajem godine i odlucim se za HTC Nexus ili pak 6P ako se cena normalizuje, mada je i to upitno... Mozda samo zamenim bateriju i guram z2 jos godinu- godinu i po do sledece jeseni... Ali ne vidim sto bih se vracao na fon na 2-3 modela/generacije unazad...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno