- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
oko 22h
Pročitaj prethodnu stranu i još koju unazad da se ne bi ponavljali svaki dan
Sent from my D6503 using Tapatalk
Baterija jeste bolja, ali multitasking je toliko ocajan kao da tel ima 512mb rama a ne 3gb.. Ostani na 5.1.1 dok se stanje na MM ne popravi
Ja nisam dobio OTA, tj ne javlja mi da ima update ali vidm na sajtu da su izbacili 6.0.1 moze da se instalira na ruke sto bi se reklo.Treba da izadje ovog meseca veći update pa cemo videti kako radi. Trebalo bi da donese staminu, manje više, bolje kesiranje i još gomilu ispravki
Cim izadje i dobijem ga, pisacu utiske. Jer je muktitasking bas ocajan. Da prosto ne mogu da vjerujem da su ovakav update izbacili.
Odakle je taj info?Treba da izadje ovog meseca veći update pa cemo videti kako radi. Trebalo bi da donese staminu, manje više, bolje kesiranje i još gomilu ispravki
Umalo, stigao ga i uhvatio za rame. Krenuo da se izvinjava i platio staklo. Al dzaba kad ne mogu original da nadjemSi polupao lika?
Mozes malko da izvuces sa manual modom ali je sonijev softver za obradu slike tesko djubre, plus stavljaju plasticno socivo kamere na telefon koji inicijalno kosta 600€.Pozdrav svima, cesto citam ovaj forum, ali dosad nisam nasao pogodnu priliku da nesto napisem
Imam Z1 koji je vrlo slican Z2 osim par nekih stvari, a uzeo sam ga ponajvise zbog kamere. Z1 i Z2 imaju identicnu kameru i rade identicne slike, ali kako sam uocio slike su katastrofalne u slucaju zamracenog okruzenja (konkretno nocu), i slike su gore od nekih osrednjih telefona (tipa jeftine Lumije i slicno) dok po danu je zadovoljavajuce. Kakve postavke koristite za slikanje, cini mi se da je za sve "kriv" Superior mod i mozda bi se dobile bolje slike rucnim postavkama. Instalirao sam aplikaciju Camera FV-5 Lite, ali mi se cini da je s njom gore, moguce zbog toga sto nije puna verzija? Da li vi koristite kakve posebne postavke koje su se po vama pokazale najbolje?
Evo me, posle 7-8mSa lolipopm su bolje slike.
Gde si bre ti Stojane![]()
![]()
PihEbiga kupljeno vec
Sent from Xperia Z5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari