Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kod mene na Z1 ima samo mala ogrebotina i to izmedju ekrana i bampera ima mali sloj plastike koji se blago izgulio. Osim toga, telefon sam uzeo koristen 6 m., ali od neke vlasnice koja ga je ocuvala, vidim na straznjoj strani jos ima folija koju nikad nisam skinuo, niti zelim, jer na Z1 mi se cini da je zadnja strana staklo.
Jedini problem koji imam je vibracija koja ne radi najbolje. Trenutno imam aluminijski bamper koji valjda radi kao magnet i prenosi vibraciju. To je nazalost serijski problem s Z1 koji je sredjen na Z2, a ne da mi se da ga rastavljam, jer bas izgleda kao nov, a kad se jednom rastavi to vise nije to 🙁
I jos jedna stvar je da moram uzeti drugi cover za USB, gumica pukla, pa ne uklopi se najbolje. Sve sam nastojao da ga ne koristim, ali brze se napuni nego preko magnetnog punjaca, a nekad sam u zurbi.
Ortaku pravi mutne slike. I primetim da ima neki sloj na staklu, nesto slicno sam imao na M8. Na svetlu menja malo boju u ljubicasto, vidi se da je nesto preko.
Moj prvi Z2 nije imao problem sa tim Uv slojm /premazom,a koristio sam ga malo preko godinu i po.I kvasen,opran bio pod vodom nekoliko puta.
Nadam se da ce da bude sve ok sa kamerom na ovom sto mi sutra stize,kaze covek da je telefon star oko 5 meseci.
Stigo mi telefon i bas sam baksuz kamera bleda kao neko sto je postavio na prethodnoj strani.Probao sam pastom za zube i cetkicom da istrljam malo i posle sprao vodom i sad je socivo zamagljeno vec pola sata.Sta da radim?😡
Stigo mi telefon i bas sam baksuz kamera bleda kao neko sto je postavio na prethodnoj strani.Probao sam pastom za zube i cetkicom da istrljam malo i posle sprao vodom i sad je socivo zamagljeno vec pola sata.Sta da radim?😡
Dodje glue template da mozes fino uklopiti dio, jos bolje ako ima neko ko bi ti to servisirao i uradio za tebe, jer treba skidati kompletan zadnji poklopac.
Ma nema sanse da se backem sa tim.
Izgleda da da mi je usla voda u telefon pa i u kameru cim stoji onako skroz zamagljeno.Samo mi nije jasno kad ce da se osusi kad nije vec 2 sata a duvao sam u kameru i fenom za kosu i nista.
Samo da javim.Otvorio sam oba cepa i fon se osusio tj osusilo se staklo kamere i sad je slika skroz cista.Izgleda da je dalo efekat ono sto sam ocistio socivo pastom za zube.🙂
^ Cek bre moon... Zar ti nisi prodao z2 posle "apgrejda" na z3 tj ili z5, a z2 zamenio sa sljamsung s5-icom? Koji ti je trip da se vratis ponovo na z2?
Iskreno ja razmisljam da sacekam novi Nexus krajem godine i odlucim se za HTC Nexus ili pak 6P ako se cena normalizuje, mada je i to upitno... Mozda samo zamenim bateriju i guram z2 jos godinu- godinu i po do sledece jeseni... Ali ne vidim sto bih se vracao na fon na 2-3 modela/generacije unazad...