Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Pa da,treba da radis reset posle apdejta kad prelazis na novu verziju,kontam da si radio tako al da pitam.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Je li nekome ovo izbacalo?

ac89d6ca399948803fa603210d5cca1b.jpg

I stv postoji bug, kad sam u podesavanjima Nove launcher stavio da bilo gdje na ekranu povucem prst pud dole da mi spusti notofication bar on se bas bas sporo spusta. I ako opet ponovim komandu onda se spusti kako treba.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Nije, i nije do Sonya nego do Googla ako na to mislis.. Koristi Xperia launcher nema bagova [emoji5]

Nema bagova ali nema ni gestures na xperia launcher-u :) Bar ne bez xposed.

Sent from my Nexus 5X

Dobro ja inace ne koristim gesture [emoji5]

Poslednja izmena:
Je li nekome ovo izbacalo?

ac89d6ca399948803fa603210d5cca1b.jpg

I stv postoji bug, kad sam u podesavanjima Nove launcher stavio da bilo gdje na ekranu povucem prst pud dole da mi spusti notofication bar on se bas bas sporo spusta. I ako opet ponovim komandu onda se spusti kako treba.

Ako imaš root postoji workaround za to u novi

http://www.apkmirror.com/apk/sony-m...ria-home-10-0-0-53-android-apk-download/#file

In this new version, 10.0.A.0.53, of Xperia Home you will find the following
- Landscape mode for all Xperia devices.
- Location based recomended applications.
- Performance improvements
- Improved UI scaling on some devices.
- Bug fixes and tweaks

73a5b1f0ca63fc65af4f89b5dd0b94f7.jpg

6d2e4a4c88b6e809012f474b50396408.jpg

Odlicno [emoji41] ko je prijavljen za betu stize mu kroz sistemski update iako je rutovan fon, a ko nije neka skine apk sa linka gore [emoji6]

Poslednja izmena:
Hvala dex,skinuo upravo,dobar je,svidja mi se sto je transparent.
Dex,koji rom ti furas?Ja sam zadnjih dana na prerooted v 575.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Pa isto 575 od kako je izasao , napravio prerooted verziju i nisam imao puno problema, sem sto slabo kesira. Sta znam stock mi je zakon , sa par ubacenih modova (Xperia X Audio, System UI, Exposed moduli) do kraja juna sigurno izlazi update , popravice nadam se i kesiranje :)

Ja sam mu cepio Exitenz 3.5.0 u nadi da ce raditi Restore Drm kljuceva i stavrno radi.
Ostajem na njemu do daljneg.Najjaci custom rom za Z2 ikada.

Sent from Xperia Z2

Probaj da pustis nesto preko youtube ili music plejera i vidi bas dal se cuje,jer prilkom zvona telefona jedan zvucnik se tise cuje.

Sent from Xperia Z5

Prilikom zvona jedan se ne cuje uopste a ne tise :)

Sent from my Nexus 5X

Bas tako, samo jedan zvoni. Ako mu nisi roknuo mod. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Probao sam i definitivno donji ne radi, odnosno radi ali se očajno čuje, deluje da ima negde slab kontakt.
Prvi put sam primetio danas kad sam koristio spikerfon prilikom razgovora...

Pa ako ti se ne cuje prilikom slusanja muzike obicnim putem preko plejera reklamiraj ako imas garanciju.

Sent from Xperia Z5

Ima li kakve veze to što će morati da se otvara telefon, da li će opet moći u vodu i sve to?

Ako u ovlascenom servisu budu radili ostace vodootporan.

Sent from Xperia Z5

Juce npr za 10% baterije imao sam oko pola sata sot max, danas duplo vise. A upotreba identicna. Ovo stanje se ponavlja na svaka 2-3dana, da me baterija prosto iznenadi nekad, kao da je nova, a onda sjutra opet po starom :D

f8e68de1d55f55f643969820ca175b87.jpg

ee72c819088c5b1d6fb1d717255c96a0.jpg

7ef5cbd5acb6bf9fa15d7b799701925c.jpg

Screenshot_2016-06-11-13-08-59.png
Screenshot_2016-06-11-13-09-04.png

Ja sam prezadovoljan baterijom. Na maks osvetljenju i čestom korišćenju interneta mislim da su ovo baš dobri rezultati. :)

17d7b402a70317f62577c39481ee704f.jpg

ExistenZ 7.0.0 (Android 5.1.1), u poredjenju sa MM ovde vadi vise baterije, barem meni.

Ma nesto ti je zabolo na M pa ti vuklo bateriju,trajanje je isto pa cak i bolje za malo na MM.

Sent from Galaxy S5+

Ljudi ajd ako vas ne mrzi dajte neki mod za zvuk a da radi na MM :)

Pa sam zvuk ti je jaci na MM preko sluski,ali ti trebaju i dobre slusalice ;)
Meni na Existenzu sve sad radi,modova koliko hoces,zvuk dobar,kamera dobra posle instalacije DRM fixa,baterija odlicna...

Sent from Xperia Z2

Meni na Existenzu sve sad radi,modova koliko hoces,zvuk dobar,kamera dobra posle instalacije DRM fixa,baterija odlicna...

Sent from Xperia Z2

to stoji ali ja sam najvise instalirao taj sound mod zbog: Clean stereo sound for incoming and notification tones

Hvala za mod, samo za zvuk mi je falio mod da sve izvucem na svoji maksimum ;)

Sent from Xperia Z2
Sta tačno podrazumeva taj DRM fix?

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Vraća noise canceling opciju,onaj bravia engine,kamera mnogo bolje obrađuje slike i možda još nešto

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vrh Dno