Jesi li siguran sa ima 450cd/m2? Nesto mi je ovo preslabo za to.
Pa ne bi dobio bas nesto posebno sa Z3, a Z2 meni ima lepsi dizajn (posebno kako su uklopljeni zvucnici).
Xperia Z2
Nemam ga više kod sebe ali čini mi se da je Z1 bolji na suncu od Z3, verovatno zbog one fabričke folije.
Meni preko noći izgubi 1%. Mnogo manje nego na L.Ma nemas frke, odlican je Z2 iako je vec pune 2godine na trzistu![]()
![]()
![]()
Ovaj MM je beta, kesiranje je zaista losije nego na 5.1.1, ni baterija nije nesto sjajna.
Primetio sam da kada sam ga skinuo sa punjaca i ostavio pre noci par sati on je za to vreme skinuo 10% a koliko sam video cpu spy ga registrovao da je bilo dosta wake up-u...
U svakom slucaju moze da izgura lepo, iako nije ovaj MM bas optimizovan, ama bas sve je bilo ukljuceno, mobile data, gps, wifi, sync a display na oko 50%...
Kesiranje je ocaj, vrti se na 100 - 300 MB kesiranih app.. Lose.
Sreca pa ce popraviti to, koliko sam skapirao Sony cak ni za Z5 liniju nije izbacio stabilan rom, sve je to vise cisto da se nesto pusti kako bi korisnici bili mirni, do leta ce nadam se svi z2,z3,z5 imati sredjen MM ono u fullu kako Sony zna samo kasni uvek ;-)
@saobracajac96 drm kljuceve ako nisi prethodno backupovao... Zauvek si sje#ao stvar. Svaki Z2 ima svoje originalne kljuceve, ne mogu ti sad ja npr dati svoj backup kljuceva i tako da ih uspesno vratis.
Ako si mislio mozda na tool za backup kljuceva onda pogledaj ovu stranicu ;-)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2292598
Iskreno na z2 necu dirati BL, davno sam se jos na Arc S-u sa time zaebavao, sada nebih :-D
Sent from my Xperia
Meni Je Z2 sasvim ok na suncu,jeste Z3 malo bolji,ali nije to toliko izrazeno.S5 je sampion njega imam i dalje i uporedjivao sam vise puta.
Ali Z5 ima mnogo dobru foru sa Assertive dislplay tehnologijom,jer cim izadjes na dnevno svetlo i ukljucis ekran on bukvalno za sekund sam pojaca osvetljenje i ekran bude bas svetao i citak (ne znam koliko je u nits)
Inace,instalirao sam MM slim debloated rom sa temama od Xperie X,ociscen full od bloata malo se zezam s niim.
Moram da vidim ovih dana kameru dal je mnogo losija da moram da se vracam na 5.1.1 zbog DRM(sto me to nervira sad,dodje mi da prodam ovaj i da kupim ponovo Z2 samo zbog ebenog otkljucanog BL [emoji35])
Sent from my Xperia Z2
a sta te muci DRM? jel funkcionise restore na M?
Ja koristim magnetni kabl od kada sam uzeo telefon i prezadovoljan sam. Porucio sam nakon toga jos jedan za svaki slucaj ali je on katastrofalan. Magnet je uzasan i uopste nece da drzi a i sam konektor deluje znatno losije od ovog prvog.ima li neko iskustva sa ovim magnetim punjacima tj adapterima? Vredi li kupovati to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari