Na z3c ga koristim jače od godinu dana, sve puni u fullu, naravno brzina zavisi od punjača, drži normalno, ne ispada tako lako
Ako ovaj kolega neće kabl ja bih uzeo ako možeImam ja ovo ako oces, http://www.ebay.com/itm/181801376886?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
visak mi je, poklonio bi ti ako ti treba, javi mi se na pm da se dogovorimo ako hoces
Ne znam to za status bar,ako je moguce,mozda eventualno na nekom romu koji nije baziran na stock softveru,a mi ovde sa foruma smo uglavnom koristili stock bazirane romove.AJde par pitnja posle jednog dana koristenja.
Da li postoji sansa instalacije custom roma, tacnije dodatak kao PIE, da se smanji tj skroz ukloni nav bar i instalira pie. A da se ne izgubi garancije, tj da se kasnije vrati na stari softver. Inace trenutno mi je 5.1.1 verzija 23.4.A.1.232. Mislim da moze da se ukloni instalacijom xposed. Bar je tako bilo na nexusu 4. Koliko sam shvatio rootovanjem moze da se upropasti kvalitet kamere?
A nismo se razumeli.Sto se tice navigation tipki znam da mogu preko ExistenZ custom roma da se menja njihova velicina,e ssd da se totalno uklone ne verujem.Mislio sam donji navigation bar. Uf moracu dobro da pretraži xda. Znaci izbegavam aosp romove. Sta je najlakse za root i sta uraditi pre roota. Poslednji fon na kome sam menja romove je g2. Gde je sve bilo lako. Ovo mi je prvi Sony. A bitno mi je da ne zezam garanciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari