Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Sale skini tu betu (antutu 6) i testiraj :)

Pise da koristi v6, mada ne znam sto se opterecujete time.

I kod mene je zvuk sa ukljucenim ClearAudio mnogooo prijatniji i jaci. :)
A Antutu mislim da nisam ni jednom pustio od kad sam uzeo telefon.

Kako da proverim kada je proizveden telefon, jel postoji neka fora? Nema kutije, garancije.. Klot telefon..

Izvuci karticu gde se ubacuje micro sd, tu piše.

E hvala puno..

Mozda moze i preko ovog koda..
*#*#7378423#*#*

Hvala care :) imas neki link da pratimo ako izadje nova verzija za M kad bude?

Nemam,ali naci ce to ocas posla u search na XDA ;) :smoke:

Definitivno losije kesira na 5.1.1
Kod mene je Existenz 6.0

uploadfromtaptalk1449699350110.png

Da ne utice to sto losije kesira na trajanje baterije,kontam da ne,al reko da pitam?
Da stavim u Auditoru da kesira u agressive modu?

Valjda bi što više kešira, više bio aktivan i više trošio bateriju?

Pa ima logike...

Nema logike.Ako više kešira manje resursa mu je potrebno nego da iznova pokreće sve aplikacije.Loš multitasking utiče na bateriju, možda ne nešto primetno ali sigurno utiče.

Pozdrav, resio sam da rootujem telefon i koliko sam ispratio pricu postoji nacin da se rootuje bez otkljucavanja bootloadera, ali onda ne mogu da flashujem custom romove ako sam u pravu. Ali ako bootlader otkljucam gubim garanciju, sto nije problem sve dok mogu da vratim na starom. Sta da koristim kako bih mogao da vratim sve na staro stanje ako mi zatreba garancija?

Mozes da flesujes stock bazirane custom romove sa zakljucanim BL,a ne mozes neke tipa CM i te na njegovoj bazi,Validus itd...oni zahtevaju otkljucan
Savaetovao bi ti da ne otkljucavas bootloader ipak,ima dobrih stock based romova.
Kad budes hteo da vratis sve na staro samo preflesuj stock rom preko flashtoola i to je to,izgubice se root i sve ostalo.

Ok, CM mi nije bitan, da li ovi popularni romovi mogu sa zaključavanim Bootloaderom? I da li mogu da se flahuju modovi za led itd?

Evo da se javim... Servisiran mi je Z2 posle skoro mesec dana cekanja da Sony uvazi garanciju i nadje adekvatan servis. U pitanju je bila ona zuta fleka koja se pojavila na delu ekrana gde je slot za sim karticu (inace sam punio originalnim Sony DK36 dokom da ne bih akao flapove)... Nisam mogao da dobijem informaciju sta je konkretno sve servisirano (nisu naveli), ali imao sam cak utisak da je telefon potpuno nov kada sam ga dobio, menjali su flapove, ekran, cak je i folija bila na poledjini... Cak imam utisak da su mi i bateriju zamenili jer mi je na sada na 5.1.1 cak i bolja nego sto sam imao na 4.4.4

Evo i SS posle nedelju dana upotrebe, inace poprilicno light (malo surfa, poziva, portuka, dosta whatsapp, yt, fon nakacen doma na wifi...)... Inace ako koristim heavy i u pokretu sa 3/4g bateriju mogu da ubijem i za dan a da pritom opet komotno izvucem i do 7-7,5h... Btw. sve je stock i nemam wake-ova kao na 4.4.4 gde bi isti isli i do 2.5h

Screenshot_2015-12-09-00-27-03.jpg
Screenshot_2015-12-10-09-48-10.jpg

Nešto tu nije u redu, imaš awake 0 minuta.Verovatno su ti sve sinhronizacije isključene, zato toliko i izvlačiš.

Nesto tu ne stima,0 aweke vremena...sve zivo pogaseno sto je moguce,mreza na 2g,osvetljnje minimum pa je opet cudno.

Osvetljenje je na 70% sa adaptive brightness.. Kazem da je moguce da su mi ubacili i novu bateriju, jer nigde nisam dobio servisni listic i info sta je tacno sve zamenjeno... I meni je skroz nenormalno vreme koje sam izvukao, posebno sto nisam imao awake vremena, jer mi se konstantno desavalo pre...

Battery save ukljucen, sihnronizacija je podesena na push 30min, uopste mi nije namera da foliram sa vremenima...

Poslednja izmena:
Imao sam i ja novu bateriju kad je uzet telefon pa nikad ovakvu situaciju nisam imao.Telefon ništa ne radi u pozadini, probaj da isključiš tu staminu pa onda postavi rezultat.Nešto tu ne štima.

Nesto ne stima debelo,nemoguce je da fon ne radi nista u pozadini.Mora da je do Stamine jer ima onemogucava wifi i data protok+ sto neke aplikacije mozes posebno da ogarnicis/disablujes.

Evo mog ss sa Existenza 6.0

Opet ni ovo nije lose ali daleko od mojih najboljih reztultata.

uploadfromtaptalk1449769462228.png

Planiram da menjam moj note 3 za sony Z2 glava za glava jel se isplati kako stoi telefon jel fluidan kako radi baterija nema lagova neznam dali vredi da menjam note 3 za ovaj sta mislite

Vrh Dno