Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Cim videh sliku i kilometarski post znao sam da si ti.
Eto, lepo je znati da lepo radi. Savrsen telefon za zimu, otporan na padavine i radi preko rukavica.
Malo sam cackao kameru i ucim se na manual mod. Ugl slikano je u 15mpix u 16:9, sa blicom iso je 50 a bez blica mislim da je 200. Nije losa kamerica zadovoljan sam, ali sam primijetio da mi je socivo kamere izguljeno, vidi se na svjetlo pod odredjemim uglom, tj neki premaz mi je izguljen, pa mislim da bi slike mogle biti jos cistije (moje misljenje) a mozda i ne mogu? Citao sam da je taj premaz boljka na htc m8 i kako to ocistiti, ako stv smeta,a da ne napravim ogrebotine na staklu?
Nadam se da sam uspio da izbacim slike
Ne znam sta je ovo ali se secam da su neki pominjali mogucnost grebanja-skidanje UV sloja (''filma'') sa sociva. I onda neku foru ''poliranja'' tj uklanjanja tih ostataka ali mislim da je to nije pravo resenje, kameri verovatno treba taj filter.
Rekao bih da si kupio prilicno izrabljen telefon mada ko zna, mozda i nije stariji od 6 meseci npr.
Eto detalja za obaveznu proveru prilikom kupovine polovnog Z2 (2/3/5?).
Ostatak tel je bez greske nidje nema ogrebotine.. U petak na reklamaciju idem pa da vidim sto dalje. I m8 ima ovaj problem, e sad ne znam sto kaze hsv da li ce poliranjem ovoga filma kamera da ispasta.
Kako nema ogrebotinu, eto imas jednu pored led blica
Trazi da zamenis telefon ali male su sanse da ce prihvatiti, na pp sam te razumeo da si kupio nov fon i onda bi morali da zamene, ovako ce verovatno reci ''telefon je polovan, imao si priliku da proveris sta te interesuje pre kupovine, dovidjenja''.
Vazi javljam. Danas na faxu mi je bilo dosadno, cackah malo tel da mi prodje brze vrijeme i slucajno predjoh hemijskom po ekranu i on reaguje. Udjoh u podesavanja i vidim glove mode ugasen. Iskucao poruku bez problema, ulazio u apk itd, tako da imam sony Note tel
Jel imao neko g2 pre z2? Interesuje me da li bolje " hvata" wifi od G2, koji je veoma los po tom pitanju? Iz iskustva sa prethodnim telefonima tvrdim gore navedeno..
Hahhah Sony radi odlican posao uskoro ce mnogi biti zadovoljni sa stock launcherom, dosta toga su ubacili svaka im cast, a verujem da nece pokvariti fluidnost droida..
Kako sam ih ja razumio zamijenice citavu kameru, em zbog toga filma sto je izgreban em sto mi se u fotografijama vidi ona crna mrlja, sto sam ti slao u inbox.
drugari ja ne znam ali meni uvek na xperia udje voda u kameru ili blic, na z mi je usla u blic, sada na z2 i u blic i u kameru, vrlo malo, ali dovoljno da se nista ne vidi, inace kad recimo duva toplo u autu stavim kameru i ona je prosusi i posle se opet vrati nazad..
sta da radim, sem da je stavim u pirinac da izvuce vodu ili da je nosim na garanciju, inace da li je moguce ostvariti garanciju u mtsu ako telefon nije na vase ime?
DEx,nisam stigao da ti odgovorim ranije,nije me bilo 10ak dana na forumu,a na pp ne vidim poruku.
Platio 2 crvene,polovne,kao nove Zvuk za cenovni rang dobar,a ono sto je najvaznije da su maksimalno udobne jer idu preko celog uha i ne stezu. I da,u pitanju je HD 202 prvi model verovatno,jer na njima nisam nasao nista tip 2 da pise.
Inace,ubacen Existenz premium 6.0.0 baziran na zadnjem 264 stock.Rom perfektan,baterija odlicna,nema divljanja guglovih servisa.