Titogradjanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2013
- Poena
- 210
Da se upisem u temu.. Kupljen z2 bijeli.
Od baterije sam ocekivao mnogo ali od 100-80%, za 20% imam sat ipo upaljenog ekrana, a rekao sam da drzim osvjetljenje na automatiku i kursor skroz na min? Takodje su lokacije ugasene, jedino sam ukljucio opciju da duplim klikom ukljucim ekran, i takodje sam non stop na 2g i nemam mobilni net, jedino kuci wifi? Ima li neko podesavanje koje ja ne znam ili je ova baterija mozda oslabila? To bi bilo to za sad.
A, koliko bi ti?
5x1.5=7.5h , neka izadje i 6h, to je odličan rezultat...
Pitanje je i koliko ti je bio cellular (stand by) time za to vreme...
D2W sa kaljenim staklom trazi malo jace ''tapkanje'' inace nece uvek reagovati, za foliju ne'am pojma
Razmisljam i pozadi da zalepim temp. glass ali me zanima koje najmanje skuplja otiske prstiju? Ili da zalepim nillkin/mocolo pa preko neku foliju koja provereno ne skuplja otiske?
Iscedi bateriju do gašenja, i imaćeš preko 7h...Trenutno je 15h 20min od cega je sinoc bio u stanju mirovanja 8h i potrosio 3% sto je super, a trenutni sot mi je 4hi50min i ostalo je jos 34%. Ocekivao sam da ce ici preko 7h lagano jer sam na 2g non stop, lokacije ugasene, mobilni data off, i osvjetljenje manje. Ali nije ni ovo lose s obzirom da baterija nije nova
Preko folije radi sjajno, provereno.D2W sa kaljenim staklom trazi malo jace ''tapkanje'' inace nece uvek reagovati, za foliju ne'am pojma
Razmisljam i pozadi da zalepim temp. glass ali me zanima koje najmanje skuplja otiske prstiju? Ili da zalepim nillkin/mocolo pa preko neku foliju koja provereno ne skuplja otiske?
Pa sta ces vise? 34% i 5h ekrana, to je odlicno.Trenutno je 15h 20min od cega je sinoc bio u stanju mirovanja 8h i potrosio 3% sto je super, a trenutni sot mi je 4hi50min i ostalo je jos 34%. Ocekivao sam da ce ici preko 7h lagano jer sam na 2g non stop, lokacije ugasene, mobilni data off, i osvjetljenje manje. Ali nije ni ovo lose s obzirom da baterija nije nova
OTA ili si stavio onaj German generic?![]()
Izlecen :-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari