Pitanje koliki im je upis.Memorijska kartica od 64gb Kingstonova kosta oko 3000 citanje 45 mb/s ,a Sandisc oko 6000 citanje 48 mb/s ,obe su class 10,jel dobro gledam i zasto je tolika razlika u ceni,jel Sandisc naplacuje ime samo ili sam omasio brojke neke? Transcend je ispod 3k class 10... koja je najbolja kupovina tu ?
Pitanje koliki im je upis.
Momci ako moze mala pomoc? Sony xperia z2 iz mts,updete-ovan na lollipop 5.1.1 najnovija verzija,posle updetovanja sam odradio fabricki reset i sva podesavanja su naravno vracena na pocetak. kada sam pokusao da aktiviram mms i internet ,imao sam problem da downloadujem mms poruku koja stize sa podesavanjima i koja treba da se sacuva. bio sam u mts i uspeli su da mi aktiviraju internet ali nikako ne mogu da aktiviram i mms? da li se nekome desavalo i da li imate ideju kako osposobiti? u mts je pokusala i manuelno da unese podatke za koriscenje mms medjutim ne moze. hvala ...
Jeste 10 zagarantovano ali na uhs1 imas sigurno write 20mb, na tim tako da kazem slabijim uhs 1 specifikacijama imas obicno upola write od read vrednosti.Ne znam za upis jer to ni ne pise na sajtu,evo npr taj Kingston
http://www.kingston.com/datasheets/sd10vg2_us.pdf
a Sandisc ne mogu ni da nadjem na zvanicnom sajtu bas tu karticu koju vidim u prodavnici. Mislim na ovu iz ww prodavnice koja je na popustu.
samo vidim da je class 10 minimalna brzina 10 mb/s pa me zanima koju je najbolje uzeti od 64 gb. Godinama sam na 8gb kartici ,postalo je mucenje u poslednje vreme.
Uzimaj i ne brini radi super, te price kako je sandisk ultra kvalitetan baci u vodu, svaki oem ima lose i felericne serije a desi se da i pored testiranja ona prosto rikne, ti kupujes novo bilo da je transcend, toshiba ili sandisk i imas garanciju, ja sa transcendom nikada nisam imao problema ama bas nikada.Znaci ta za 2600 je dovoljno dobra,nema potrebe ici na Sandiskovu iz ww za 3000?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari